icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

anulik88
13. mar 2013

@zora256 Ahoj. No asi mas pravdu asi bude naj ked sa zacne a bude pravidelny a budete sa snazit dalej... 🙂

renitri
13. mar 2013

@zora256 mam celu sadu hrncov, aj robota a vakuovaci system a noz... Su to drahe veci, mam ich na splatky, ale su neskutocne dobre a skvely pomocnici... Nelutujem ze som dala za to tolko penazi, lebo je to investicia na dlheeee roky..Tu je link.. Oni zvyknu mavat prezentacie a tam sa to da kupit... kukni si.. Daju sa kupit aj hrnce po kusoch...
http://www.eurofit-trading.eu/sk/sortiment/nase...

renitri
13. mar 2013

@fidka21 dakujem 🙂 no som vyucena kucharka casnicka, tak sa nalepilo na mna daco... Ale moc rada varim a peciem.. a babka ma vela naucila..

zora256
13. mar 2013

@anulik88 Ahoj!Veru nak už začne 🙂A bolo by fajn nuž len toto nechápem prečo mi tak mešká,či naozaj kvôli tomu krvácaniu od 12dc :-/čo som mala z tých cýst.Ale asi hej od 12.2. som len 30deň,tak ešte max.asi tak 9dní by bolo tých 39dní cyklu čoby bolo ešte normálka.Tak uvidím.A tebe prajem nak čím skôr dôjde lebo aj tých 14dní je dlho,Aby si nemala potom silné ☹

zora256
13. mar 2013

@renitri Neviem kde tam hľadať hrnce...poraď podčím ich majú na čo kliknúť.Ďakujem🙂

radka1303
13. mar 2013

ahojte holky....prestali sme sa tomu venovat,netestujeme,neskusame...ale ci mi chodi mrcha a pod vas budem informovat...uz sa tomu nechceme venovat naplno,ked dieta pride tak pride,mame teraz kopec inych povinnosti 🙂 mozno budeme kupovat dom 😀

leonetka
14. mar 2013

ahojte dievcence, ako sa mate?
@zora256 stale mrcha neprisla? nech uz nenatahuje 😠
@renitri chutky si mi urobila s tymi fotkami 🙂 a svieckovu som veru este nerobila, pride mi to take narocnejsie na pripravu 😀
neviem ci to mavate tiez babulky ale nejako na 3.den po ovule ma zacali oba vajecniky dost boliet, o den neskor len jeden, ale taka tahava, tupa bolest. vcera uz nic ale zas citim dole podrazdenie a mam taky kremovy vytok asi uz 4 dni 😒 netusim co toto je. dneska sa mi snivalo, ze som s tym isla k doktorovi a on mi potvrdil, ze som tehotna, aj pozitivne testy som mala. no aka haluz. 😒

franica
14. mar 2013

@leonetka a kde máme fotku naozajstného testu mimo sna?? 🙂 🙂 Už je pomaly čas 🙂

fidka21
14. mar 2013

@renitri aha tak to preto ale ide ti to dobre aspon podla toho obr. vzyera to perfektne ale tak babkz vydz vedeli super varit takye sa mame od nich co ucit 🙂

leonetka
14. mar 2013

@franica micus, biely testik vies ako vyzera, ne? 🙂 urobila som si ho dnes, na zaklade toho sna, ale samozrejme jedna palica. no co som cakala na 6dpo. 😒 ale fakt netusim co sa to so mnou deje, ako priznak tehu to asi nebude, lebo je este velmi skoro. som na dnes objednana k doktorovi inak. som tam volala v utorok ako som mala tie silne bolesti. teraz uz sice nic, ale asi tam predsa len skocim, radsej byt za hypochondra ako nieco zanedbat v tomto smere. suma-sumarum, zatial sa mi o tehotenstve len sniva. teraz to uz len nejako pretransformovat do reality 😀

franica
14. mar 2013

@leonetka jeeeej tak ty si si spravila test? No som s tebou nesmierne spokojná....no 6 dpo je to fakt že skoro, takže to nič neznamená. A za tým doktorom len chod aj ked tie bolesti pominuli, presne ako hovoríš- radšej sa dať skontrolovať a keby tam aj dačo bolo, tak sa to skorej prelieči i keď si myslím, že to nič nebude a aspoň sa na teba kukne, ked už teda snažilkujete 😉

leonetka
14. mar 2013

@franica no vies co, spravila som si ho uplne neplanovane na zaklade toho sna jak trafena 😀 taky realny sen to bol, ze som vstala a isla si urobit test , tak to co uz 😀 a tiez kvoli tomu keby sa ma nahodou doki pytal ci som tehotna, nuz tak zatial nie 🙂 ved to, rozmyslam este ci tam ist ked uz to neboli, nech nie som za kravu, ale presne ako pises, ak by tam predsa len nieco bolo, tak sa to aspon prelieci a nemusim zas dlho cakat. neznasam slovo "cakat" 😀 a ty sa mas ako po case? 🙂

franica
14. mar 2013

@leonetka za kravu určite nebudeš...to sú tie, čo majú problémy a aj tak nejdú. A po takom sne..no nesprav si ho 😉 Aj mne sa také reálne sny vtedy snívali, takže ono tvoje podvedomie niečo tuší, len testy to ešte nevedia zaregistrovať 😉
Ja sa mám celkom fajn...trochu sme nabehli znova na ťažšie rána 😖 a ani to počasie ma veru nepotešilo, tak už čakám veľmi víkend a potom už aj koniec mesiaca 😅

leonetka
14. mar 2013

@franica neboj nic, uz to mas fakt len za par. este prezit zajtrajsok a potom cez vikend si oddychnes. buduci tyzden by sa uz malo aspon oteplit a to je len par dni do velkej noci. jupiii 🙂

franica
14. mar 2013

@leonetka no takto nejako sa snažím uvažovať aj ja...ale nech už to jeeeeeeeee 🙂

leonetka
14. mar 2013

@franica nebooooj, budeeeee 🙂 sranda ako obe na nieco cakame. aj ja si stale hovorim nech uz to jeeeee. a nic ☹

renitri
14. mar 2013

@zora256 tu je napisane o riade http://www.eurofit-trading.eu/sk/sortiment/nase...
Ale ako kukam, riady sa cez net kupit nedaju.. len cez priamy predaj.. Ak by si mala zaujem tak treba sa tam ozvat, napisat im,ze by si chcela ist na prezentaciu a tam sa to da kupit... tu si najdi podla regiona predajcu a napis mu
http://www.eurofit-trading.eu/sk/ako-nakupovat/...
Je to trochu zlozite takto ach jaj...

@leonetka Ahoj 🙂 aj ja som ju robila prvykrat.. ale vobec to nie je narocne 🙂 praveze velmi jednoduche.. opecies maso, podlejes vodou, prihodis mrkvu, petrzlen, bobkovy list, cibulu, sol korenie a tak.. a varis kym maso a zelenina nezmaknu.. ptom maso vyberies a stavu a zeleninu rozmixujes, pridas smotanu na slahanie, muku a este prevaris a mas 🙂 A knedlu mozes aj kupit v obchode ak ju nechces robit.. 🙂

@fidka21 no veru.. babka nauci 🙂 tak musim dobre varit, inak mm by nebol rad 😀

franica
14. mar 2013

@leonetka no písala si tu o tom dnes, že neznášaš čakanie- no so mnou je to rovnaké 🙂 Ale dočkáme sa, dočkáme sa..ja tomu stále a bez prestania verím i keď sa to vlečie neskutočne, ale ja vidím svetielko na konci tunela 😀

leonetka
14. mar 2013

@franica ano, a to tvoje blika jasnejsie 🙂 uz si skoro v polke tehu, v aprili sa vyvalis doma na gauc a budes si uzivat brusko 🙂 ... a cez net objednavat vybavicku... a prechadzat sa po slniecku vo volnych satockach... 😵

franica
14. mar 2013

@leonetka hihi no veľmi dobre by bolo...začínam byť strašne znechutená už všetkým...ešte doobedie som nejak prežila, ale teraz mi je už dlho, už neviem ako sedieť, tlačí ma už aj to brucho, čo nemám, ani na internete ma nebavia už ani tie výbavičky...proste už sa trápim 😖
Takže momentálne predstava toho gauča a voľných šatočiek je ešte horšia v porovnaní s touto realitou 🙂
A ty kedy máš toho dokiho, až neskôr poobede?

leonetka
14. mar 2013

@franica a nechce sa vam vybehnut niekam do kina, divadla, alebo cokolvek ine co by ti spravilo radost a mohla si sa ciastkovo na to upriamit? v byte mas uz vsetko dokoncene? 😀 ja sa takto teraz skusam "oklamat" aj ked mi to moc nevychadza ale tebe by sa mozno podarilo prist na ine myslienky a cas by ti rychlejsie ubehol 😉 hej, dokiho mam az vecer. on ordinuje poobedia.

franica
14. mar 2013

@leonetka no vzhľadom k tomu, že obaja s mm zaspávame o deviatej večer, museli by sme stíhať poobedné premietania pre deti 😀 ale to sme zase ešte v práci 😖 a hrozne sa teším, ked už nemusím sedieť, týchto vyše 8 hod. mi je dosť. A na víkend som už aj ja uvažovala, že dačo príjemné si zariadiť by nebolo odveci, ale ako bonus máme pokazené auto, takže si požičiavam od rodičov na chodenie do roboty a nechcem ho pýtať ešte aj cez víkend...no vravím...celé obdobie zlé, ono proste tieto 2 týždne ešte musia odísť. Inak ja sa doma zabavím, poteším...s tým nie je problém...mňa fakt tie mrle žerú len v tej robote, nemám rada takýto väzenský systém a potom sa mi to zdá byť o to dlhšie...proste potrebujem byť slobodná na svojom gauči 😀

leonetka
14. mar 2013

@franica to verim, 8 hodin v praci je pre tehulku az az. ideal by bol take 4 hodinky 😉 zas bacha, aby si sa doma velmi nenudila 😀

zora256
14. mar 2013

@renitri Ahoj!ĎAkujem ja som bola zvedavá ako vyzerajú a pošom sú,tak na rpezentáciu mi raz vživote stačilo ísť brutálny človek tam bol sa rozkrykoval na všetkých,že ak si nechcú kúpiť len kvôli Zoo šli tak načo vôbec šli,a tak proste niekaždý má peniažky na celé sady hrnocov a tak,ale díky pekne.

zora256
14. mar 2013

@franica Ahoj!Už o 2-3týždniky budeš cítiť prvé pohyby vau ale Ti ten čas letí

zora256
14. mar 2013

@leonetka Ahoj!
TAk zatiaľ nie ale už asi do večera dorazí cítim sa na ms alebo do zajtra rána,veľmi dúfam,už.A čo sa týka teploty pre zmenu včera som mala 36,6 a dnes už 37,1stupňa a to mám dnes už 42dc ale ak rátam od krvácania od 12dc tak som len 30dc tak snáď ma už nebude dlho naťahovať lebot esy zr anného moču sú stále len / paličkové :-/.A ty ako?

zora256
14. mar 2013

Aktualizácia snažilkovskej tabuľky:
@jeackynka14.3.snaž.?mes Baran,prosím ťa ozvy sa ms došla?A koľko sa snažíte?
@petronellka 17-18.3. snaž.10mes. Ryby
@luciana789 18.3.snaž.1mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes.
@leonetka 21.3. snaž.2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes.Strelec
@tusinka 6.4. 1rok a 3mes. Baran

Snažilky poprosím vás informujte ma o tých údajoch kde je otáznik.Ďakujem

@hana2626 čakáme na potvrdenie lekárom dňa 19.3.2013 🙂

odychujúce snažilky:
@radka1303 nečaká ms na 15.3.
@zora256

leonetka
14. mar 2013

@zora256 to tvoje krvacanie teraz dost myli ze kedy vlastne mas dostat MS. lebo zas to, ze ti stupla teplotka, nie je zle znamenie. 😉 takze este nic nie je stratene ;) najhorsie je, ze nam nic ine neostava, len cakat. no u mna je to tak, ze sa mi len sniva o tehotenstve ale realne este nist. tu hore som akurat konverzovala, ze som mala nejake bolesti vajecnikov tak neviem ci to nebude nejaka cysta alebo zapal 😕 este to by mi teraz chybalo. 😒

franica
14. mar 2013

@zora256 ahoj Zorka, no uvidíme, kedy sa dostavia pohyby 🙂 Tie tehotenské týždne mi sem-tam aj pribudnú..horšie je to s hodinami v práci...tie sa naopak straaašne dokážu vliecť.
Pozerám, že si prebrala vedenie snažilkovskej tabuľky 🙂
Už som tu dávno nerozosievala, takže všetkým posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂

zora256
14. mar 2013

@jeackynka14.3.snaž.?mes Baran,prosím ťa ozvy sa ms došla?A koľko sa snažíte?
@petronellka 17-18.3. snaž.? Blíženec sa ospravedlňujem
@luciana789 18.3.snaž.1mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes.
@leonetka 21.3. snaž.2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes.Strelec
@tusinka 6.4. 1rok a 3mes. Baran

Snažilky poprosím vás informujte ma o tých údajoch kde je otáznik.Ďakujem

@hana2626 čakáme na potvrdenie lekárom dňa 19.3.2013

odychujúce snažilky:
@radka1303 nečaká ms na 15.3. snaž.10mes. Ryby
@zora256 neviem kedy snaž.1rok Baran