icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
14. mar 2013

@leonetka Ahoj!Koľký máš dc?Lebo možno ide len o ovuláciu,tá môže byť aj týždeň pred ms.Veru mýli aj mňa to krvácanie z cýst,že či preto mešká a to stúpnutie teploty u mňa bývy opačné,aj minule po stúpnutí klesla a odšla ms,mala som aj vtedy len dva dni 37,1 a 37,2 a potom 36,5 a ms došla,tak uvidím teraz ako to bude.Ale boelsti ako na ms.žiadne citlivé prsia ani vaječníky nič,tak uvdím.
@franica Ďakujem krásne🙂Áno @ataner83 ho prenechala mne 🙂keďže som ešte ztých prvých snažiliek 🙂Ale asi a posledná budem alebo žeby už čoskoro 😕 ,no to uvidíme 😀

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 Ahoj,co mate nove?Ja som dnes 24 DC,mrcha ma prist v pondelok.No neviem.Vcera test negativny.Prsia 2 tyzden naliae,zilovate,bolest v podbrusku 2 tyzdne,palenie zahy po kave neprestava a bazalna teplota vyse tyzdna mi pod 37 neklesla.Som velmi nedockava ci pride mrcha a test sa bojim robit,ze mi vyjde negativny ako vcera

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Tak to budeš pravde podobne tehotná,počkaj do 28dc a vtedy si sprav test alebo na koľký dc Ti chodí ms?Lebo vtedy najistejšie ukáže hneď zraného moču max ak mešká 10dní vtedy ukáže na 100% keď už 2týždne máš takéto príznakyA týždeň máš teplotku peknú 😉

zora256
14. mar 2013

@dorekapa A patríš medzi snažilky?Leboť a nemám v tabuľke,tak poprosím o dátum neočakávanej ms a čas snaženia myslím mesiace alebo roky a znamenie v horoskope.

leonetka
14. mar 2013

@zora256 som nejaky 21 dc a 6 dpo. praveze teraz by som nemala mat bolesti. a tieto boli ine ako tie ovulacne. praveze takto ma to este nebolelo. a trvali len 2 dni ale za to dost neprijemne. taka tupa tahava bolest. 😒 a to este z vajecnika z kt. som nemala ani ovulku. zahada.

leonetka
14. mar 2013

@franica vdakaaaa za virusy... oblizujem monitor 🙂

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 jasne patrim medzi snazilky,ale akosi vy ste tu taka zohrata partia mamiciek..my sa snazime rok,neocakavanu ms mam dostat 18.3,mam 28dnovy cyklus a znamenie som vodnár
no teplotu som mala 3 dni 39,6 a teraz mam 8 dni 37,1-37,2...neviem,ale vsimlasom si,ze bradavky mam take biele..ako biele svrnky su na nich a dvorce mam strasne velke,az to je nepekne a ked sa mi scvrknu tak su tmavo hnede a zili mi vidno az ku dvorcom

zora256
14. mar 2013

@leonetka Ahoj!tak radšej zájdi ku ženskému,aby zistil príčinu,držím palčeky aby nič vážneho nebolo 😉
@dorekapa Ahoj!Tak zrejem si tehulka si sa dlho neohreješ v našej snažilkoskej tabuľke 😀 A pridáš sa k @ataner83 do tehu tabuľky budeme ťa sledovať kým nám nenahodíš sem testíky z // 😉 ,moc držíme palčeky,moja.A to nevadí,že sme zohrané parťáčky máme tu aj veľa nových snažiliek 🙂

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 tak super..ja som len velmi zmatena..v nedelu 10.3 som si urobila test,lebo mi tak bolo cely den zle,,prsia dobre ze mi nerozhodilo a bol cisty,no do par min.nabehla krasna druha ciarka..riadne vyditelna ale zmizla,comu nechapem..ostal po nej duch..a potom som robila test vcera a bol negativny..woman secret som kupila dva testy za 1,25 z lekarne.Nepisalo na nich ake su citlive.Ja ked sedim,ja mam take tlaky na podbrusko,ako keby mi nieco dole tlacilo a velmi vela chodim cikat..len nechapem preco mam stale neg.test..snad to nie je nieco zle.

zora256
14. mar 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@jeackynka 14.3.info? snaž.? Baran
@petronelka 17-18.3.snaž.? Blíženec
@luciana789 18.3. snaž. 1mes.Lev
@dorekapa 18.3.snaž 1rok Vodnár
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@leonetka 21.3. snaž.2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž.4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 3mes. Baran

Poprosím vás snažilky o info kde máte v tabuľke otázniky,ďakujem.

@hana2626 čakáme na info od lekára na 19.3. 🙂

oddychujúce snažilky :
@radka1303 15.3.snaž 10mes. Ryby
@zora256 neviem kedy snaž.1rok Baran

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Neboj,nič zlé to nie je to normálka,len to hcg je ešte nízke,neboj keď Ti bude meškať vtedy bude najistejšie spraviť test a aj ukáže neboj 😉

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 no duuufam,lebo ja ked hocico zjem mne sa stiplavo grga,pali ma zaha a jedna pozitivna vec je ta,ze mam ovela vacsiu chut na sexik,co tesi mojho muza a pri milovani fakt citim siiiilnejsie vibracie

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Ahoj!
Tak to je super,tak tehulky mávajú väčší apetít na sexuálne hry 😀Hoc ja som zprvu nemala vôbec leby mi vadili pachy :-/ pri malom,ale možno ty budeš mať dievčatko,vtedy zvyknú prsia sa zväčšiť 🙂Pri chalanoch ani nie až ku koncu.

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 juuj ja sa bojim snivat..stale si myslim,ze tie bolesti v podbrusku su preto,ze pride ms...a minuly piatok som bola na gynde na preventivnej a povedala som mu o tych stavoch..tak povedal,ze su to tehotenske priznaky..pozrel ma zo spodu a povedal,ze sa mi maternica posunula uplne dozadu a pozrel do karty a povedal,ze som ju mala v predu a teraz je v zadu..ze moze to byt tym,ze sa tam uhniezduje vajicko a vtedy sa zvykne pootocit maternica..no len mi je divne ze stale tie testy neg.

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Ahoj!
Tak tie bolesti sú počas ms v prvých 20týždňoch normálne to sú väzy ktoré džia maternicu sa naťahujú,kvôli rastu maternice.Viem,že je to zprvu ťažké,veriť tomu najmä keď sa už snažíte 1rok,neboj už len pár dní vyčkaj a budeš mať krásne testíky 😉

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 no mas pravdu,kiez by to tak vyslo moja..ak ano,tak tu od radosti budem skakat po plafon..prajem pekny zvysok dna..utekam domov z prace 🙂 🙂 🙂 drzte sa babenky

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Ahoj!
Aj ty sa nám džkaj,aj ja som bola prešťastná keď som mala pozitívne testíky po mesačnom meškaní keďže dovtedy mi neukázali testy //,bolo to predlhé čakanie,keďže mi 23.10.nedošla ms a až na 17.11. mi ukázala druhé slabú a až na 22.11.boli krásne paličky 🙂Neboj tebe skôr ukážu 😉

hana2626
14. mar 2013

@zora256 Trochu zmena u mna. Na prvu kontrolu u lekara idem napokon az 27.03. Zmenila som konecne gynekologicku, nasla som si lekarku tuna v Bratislave - MUDr. Sladicekovu. Mala som na nu velmi dobre referencie a je aj porodnikom, takze snad budem v dobrych rukach. A ona mi dala termin az 27.03., takze musim vydrzat. Ale zatial sa citim super, nijake problemy vdakabohu nemam a poviem vam baby, ze tak dlho som sa necitila tak dobre 🙂

zora256
14. mar 2013

@hana2626 Ahoj!Teším sa stebou 🙂Zapíšem si zmenu a večer nahodím tabuľku 😉

hana2626
14. mar 2013

@zora256 dikes 🙂

zora256
14. mar 2013

@hana2626 Nemáš zač,rada 😉 A ako sa cítiš?

hana2626
14. mar 2013

@zora256 Veľmi dobre. Toľko energie kolko mam teraz, som uz dlho nemala. Je pravda, ze uz vecer som unavena a zaspavam skor, ale citim sa super. Mam len naliate prsia, co vnimam skor ako pozitivnu zmenu 😉 Zatial ziadne nevolnosti a ani nijake extra chute. A chutia mi zdrave veci a vobec nemam chut na sladke. Dufam, ze to takto ostane. 🙂 A este jedna vec, mem velku chut na sexik a je ovela lepsi teraz 😀

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 to fakt,panky..takze je to este stale realne ze by som mohla byt tehu..ono vlastne este cele tri dni do ms ostavaju..takze tebe az tak neskor ukazalo dve ciarky na teste..to si ma ukludnila...boze,ja testujem odkedy som zbadala na sebe take zmeny..takze dva tyzdne testikujem ako trafena

fidka21
14. mar 2013

@renitri tak to hej hladny muz=protivny muz 😀 chlapi si potrpia na dobre jedlo moj uz tiez nevie co by jedol a ma taku maniu, ze si nieco najde v kucharskej knihe a to mu musim uvarit niekedy by som ho tou knizkou najradsej ovalila 😀

zora256
14. mar 2013

@hana2626 Ahoj!Tak ak nebudeš mať nevolnosti,tak iste čakáš dievčatko 😀 .Neboj to Ti vydrží do 3trimestra potom už nebudeš taká ohybná,a ťažko Ti bude aj spať...Tak si užívaj tieto chvíle kým máš energie na rozdávanie 🙂

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Ahoj!
Z toho si nič nerob ja pomaly 2týždne testujem,a stále nič a to mám už 41dc zajtra 42dc a bolesti už akoby na ms,a stále nič :-/ je mi ztoho nanič,kiežby už dorazila,lebo som hotová.A zrejme som mala ovu na 28dc ke´d mi ms mala prísť a preto asi len zajtra ms príde,veľmi dúfam,že hej.A tebe prajem aby si mala krásne tehu testíky s // 😉

dorekapa
14. mar 2013

@zora256 a k Dr.si nesla...ved to ti dlho meska MS..Podla teba je to normalne,alebo ze sa to stava,ze test je neg.aj napriek tomu ze zena je uz tehotna na zaciatku....A ta teplota by nemala klesat pred MS.Ja dnes 24 DC a teplota rano 37,1..inak..ja som dnes mala taku chut na klobasu,ze som si isla kupit a na panvici opiekla s cibulkou..mama len na mna pozerala...a potom samozrejme som skoro zaspala..ako nahle zjem co i len kusok chleba na ranajky.hned ma berie na spanie...

zora256
14. mar 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku :
@jeackynka 14.3.snaž. ? Baran
@petronelka 17-18.3. snaž.? Blíženci
@luciana789 18.3. snaž.1mes.Lev
@dorekapa 18.3. snaž. 1rok Vodnár
@linda555 :? snaž.6mes. ?
@leonetka 21.3. snaž. 2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
Snažilky poprosím vás o chýbajúce informácie mi napísať,aby som mohla doplniť,ďakujem.

@hana2626 čakáme na potvrdenie lekárom dňa 27.3. 2013 🙂Držíme palčeky 😉

oddychujúce snažilky:
@radka 15.3. snaž.10mes. Ryby
@zora256 neviem kedy príde :-/ snaž. 1rok

hana2626
14. mar 2013

@zora256 Som zvedava, ako to bude ďalej. Teším sa, všetko okolo je premna nové, nepoznane. Keby bolo dievčatko, tak sa poteší najmä môj priateľ 😊 Ale je nam to v podstate jedno 😉

zora256
14. mar 2013

@dorekapa Ahoj!nemám prečo ísť k lekárovi,u mňa je to normálka keďže mávam cysty na vaječníkoch na 12dc mi praskli na pravom a tak som krácala do 21dc takže to je normálka,viem že príde lebo s mužom sme za uplynulý čas mali málo sexu,až pri málo nato aby som bola tehotná...A áno pred ms by mala klesať teploty,ale tak ty si tehu ja to viem 😉 .Ale zato mne sa ms už blíži cítim to až príliž.Kiežby dorána prišla bola by som najšťastnejšia 🙂Vieš mne bez liekov chodiava max na 62dc ms,ináč do 45dní zvykla za posledné roky prísť,a teraz som vysadila lieky a lekár mi doporučil dosť drahé vitamíny na ktoré momentálne nemám,preto sa tam nechystám,zájsť lebo som mu sľúbila že budem tie vitamíny brať pol roka...bola som tam 11.2. presne predtým ako mi rpaskli cysty 12.2.tak sa preto ani nechystám tam,on sám mi povedal že bez tých vitamínov alebo umelého olodnenia nemám šancu otehotnieť,takže nemám čo riešiť,keď budem mať nane tak ich budem brať,ale ja sa snažím dať doporiadku bez nich zatiaľ,snáď sa moje telo spamätá a bude vporiadku pracovať bez hormónov.