icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
14. mar 2013

@hana2626 Presne je to jedno,hlavné je,že nech je zdravé a vaše 😉 A tehotenstvo je najkrajšie obdobieženy aké môže zažiť pred materstvom 🙂A každé je vraj iné,tak si ho uži,možno to druhé bude opakom,toho prvého,myslím,tým vracanie :-/Ale aj to má svoje pre ako všetko ostatné 😀Ja som vďaka nemu nepribrala veľa 🙂

renitri
14. mar 2013

@zora256 no ak chces mozem ti ich pofotit...a ceny ti napisem do IP ak chces... Aj ja neznasam prezentacie, ale tato firma chodi k nam do nasej restiky uz roky a ja tam obsluhujem, takze to poznam...tak ano..je to vela penazi.. ale oplati sa to kupit v celej sade ako len hrnce...

renitri
14. mar 2013

@fidka21 hh 😀 nastastie moj nie je taky.. sem tam povie co by si dal.. zvyknem sa ho pytat ze co mam spravit abo sa s nim dohodnem ze co budem robit.. nie ze spravim a on na to nebude mat chut... Aj jeho mama vie dobre varit tak musim aj ja...tajne s nou sutazim ale o tom nevie 😀 sa s nou porovnavam a pytam sa ho ze kto vari lepsie 😀 ale na to aky mam vek, moze byt spokojny so mnou 🙂 a hlavne ze ma to bavi a mam k tomu vztah...zle by bolo ak by nie...

dorekapa
15. mar 2013

@zora256 jaaj,to som netusila.To mas stale tak rozhodenu ms.Ja mam viacmenej pravidelne 28 dnovy cyklus..raz som mala az na 31 den ms.A prve babatko sa vam postastilo rychlo,alebo ste mali komplikacie s otehotnenim.A neskusila by si nieco na bylinnej baze?Viem,ze antikoncepciou sa da upravit cyklus,ale to nie je tvoj pripad.
Ja som si rano merala teplotu,tak mi klesla na 36,9,mala som teplomer dnu cca 7 min.Boli ma v podbrusku ako na ms,no nie silno.Velmi sa bojim ze ju dostanem.Uz som v praci..Tu je taka kalamita.Manzel ma priviezol na aute a este stastie,ze moj brat je doma,lebo sa nemohol ako dostat do rpace kvoli zavejom,su uzavrete cesty.Tak pribehol k dcerke,lebo este spinkala a manzel ma zobral do prace autom,lebo ja hoci mam auticko svoje,ale je male a na ceste by ma sfuklo len by som letela...fakt.Je mi tak divne od rana,boli ma hlava.Zaliala som si kavu ako stale kazde rano v praci a normalne po par glgoch som ju vyvratila do zachodu..a zvysok kavy som vyliala.Tak ma znej naplo.Myslela som si,ze si rano spravim test,ale bola som tak rozrusena z toho pocasia a z tej cesty do prace,ze som ho neurobila.Neviem,ci je dobre robit test aj poobede.Ak tak urobim zajtra rano.Dcerka ma dnes v skolke pyzamovu party.Uz ju dnes ani neuvidim az zajtra na 8 rano si maju prist mamicky pre deticky do skolky..riadne mi bude chybat bombulka moja.Taka som citliva.Vcera som sa tolko orevala a vlastne aj dnes rano...

renitri
15. mar 2013

Ahojte babulky.. Takze poradnu mame za sebou..Vsetko je v poriadku, babatka rastu ako maju a jedno nam krasne skakalo a druhe oddychovalo, srdiecka krasne bili 🙂 Mame cca 6,6 cm cize 12+6tt presne ako som dnes podla ms... NT bolo v norme okolo 0,6mm.. Dalsiu poradnu mame o 2 tyzdne 27.4 🙂

zora256
15. mar 2013

@renitri Ahoj!
Budem rada,keď mi pofotíš a napíšeš ceny do Ip🙂ĎAkujem pekne vopred 🙂
Krásne babulky,tak asi jedno bude chlapček a druhé čo spinkalo dievčatko 🙂Alebo budú rozdielne a jedno bude aktívnejšie a druhé kľudnejšie 🙂teším sa svami 🙂
@dorekapa Ahoj!No to máš celkom fajn tehu príznaky 😉 .Tak ak máš 10 citlivosťou test tak môžeš aj poobede spraviť ale ak len 25-ťkový tak ráno z ranného moču.Ja veru mám nanič cykly,mne sa ťažko otehotnelo aj zo synčekom po 3,5roku snaženia a to práve vten mesiac mi lekár povedal že nevidí inú šancu než umelé oplodnenie,tak som sa zmierila, z tým,že si časom adoptujeme a otehotnela som bez všetkého,práve som vtedy dobrala posledný Duphaston lebo mi lekár povedal,že už viac nemám brať.A tak aj min. mesiac mi odporučil buď Inofolic alebo umelé oplodnenie,na ktoré z mužom nechceme ísť veríme,tomu že sa aj druhé podarí tak ako aj prvé.Ale ak nebude nič iné tak si nabudúci mesiac kúpim Inofolic.

renitri
15. mar 2013

@zora256 oki, doma pofotim a poslem 🙂 Dakujem 🙂 Hej, s mm sme skonstatovali ze jedno co skace je po mne a druhe co oddychuje je po nom 🙂 a videli sme daco medzi nozkami jednemu, ale tak este ze sa to moze zmenit... 🙂 ale moze to by parik 🙂

zora256
15. mar 2013

@renitri Tak to čo je potebe je chalan a čo po tatkovi je dievčatko,lebo tak po maminke sú chlapci väčšinou a po tatkoch dievčence 😀

renitri
15. mar 2013

@zora256 ved uvidime 🙂

zora256
15. mar 2013

@renitri A ako sa cítiš ?

dorekapa
15. mar 2013

@zora256 no priznaky mam to ano,ale testy negativne.Aspon vcerajsi bol negativny.Robila som ho k veceru woman secret.Kupila som si dva testy za 1,25 a citlivost ani na nich nepise.Dost mam casto mam intervaly bolesti v podbrusku.ale mam aj taky zaludok ako na vode.Je to velmi nepspravodlive..ciganky otehotneju hodin muskych spodkov na nich a niekto sa snazi a nic...ja nechapem..a vidis..oni v tych osadach ani hygienu nemaju..Boze..No vraj rok 2013 je stastny na oplodnenie..tak snad budeme patrit aj my k tym stastnym tehulkam 🙂 🙂

zora256
15. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Ver tomu,že ty medzi ne patríš 🙂A rok draka bol plodným rokom teraz je rok hada,takže až taký plodný tento rok nebude ako vlaňajší,tento rok je na peniaze šťastnejším vraj.Prajem,Ti veľa šťastia 😉 k testovaniu,a večerný test Ti na 25dc ešte neukáže,tak radšej počkaj na raňajší zajtrajší moč.A veru je to nespravodlivé,ale aj podľa lekárov aj príližná hyiena nie je zdravá,lebo ničí flóru v pošve.Ale kto sa má radšej neumytý,asi nikto,tak ani to nie je dobré,a zmierou zas my ženy nevieme nič,bu´d poriadne alebo nijako,no nie?

dorekapa
15. mar 2013

@zora256 no presne..aj som sazasmiala..lebo som si spomenula na kamaratku,kt.si kupila specialny sprej tam dole..raidne si ju sprejuje..tak jej stale vravim ci je blba..ved to tam nedycha...moj muz napriklad nema rad vonu sprchvoeho tam dole..musi byt zenu citit zenskostou...
No ja radsej pockam a testnem rano.mam doma kupeny aj rapiclear..a ak bude neg.tak sobota bude nepekna.. ☹ ☹

ataner81
15. mar 2013

Pre všetky snažilky posielam tehu vírusíky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

zora256
15. mar 2013

@dorekapa Ahoj!
Tak držím palčeky nuž možno vaši chlapi tam dolu voňajú 😀 ale tak ten môj nie...nemávame orálny...Ináč ja zas mám rada,keď mi muž vposlednom čase vonia sprcháčom,predtýms a mi páčila jeho prirodzená vôňa,asi starnem,či čo 😀

zora256
15. mar 2013

@ataner81 Ďakujem krásne 🙂A ako sa nám máte?

ataner81
15. mar 2013

@zora256 strašne pomaličky mi to uteká 😒 .Zajtra končím 9tt. Nič mi nie je a brucho je zatiaľ len pneumatika, takže si ani neuvedomujem, že som tehu

zora256
15. mar 2013

@ataner81 Ahoj!No to je super,keď nemáš žiadne príznaky 🙂A neboj z tej pneumatiky si bábo pekne vezme prebitok,a ani nepriberieš nejakýč as a postupne až v 5mesiaci budeš mať tehu bruško 🙂A popôrode budeš chudšia než pred tehu 😉 bacuľky pomenej priberajú a po pôrode sú chudšie väčšinou než tie čo boli chudé pred tehu 🙂Má to svoje výhody.A netráp sa čas časom pôjde rýchlejšie ani sa nenazdáš a bude leto 🙂

renitri
15. mar 2013

@zora256 citim sa super ako vzdy 🙂 moc sa tesim, ze babatka rastu ako maju, vsetko je OK a ja tiez 🙂 akurat musime preliecit nejakeho bacila dole...

zora256
15. mar 2013

@renitri Ahoj!Tak počas tehu je náchylnejšie prostredie na bacile tam dole aj ja som v každom trimestri musela tam dole liečiť.Tak to je fajn,že sa máš ináč ok a aj bábätká 😉 .Teším sa svami🙂

renitri
15. mar 2013

@zora256 Ahoj 🙂 no ja som sa nikdy neliecila na nic dole.. tak som prekvapena ze nieco tam je.. ale nevadi, preliecime a bude fajn 🙂

zora256
15. mar 2013

@renitri Ahoj!Veru bude všetko ok,neboj 🙂Kiežby som bola už aspoň na začiatku tehu...lebo už fakt to čakanie je nanič...Zajtrazmeriam ešte Bt,len tak,či sa drží hore alebo už klesá,lebo krček mám zavretý,tak vôbec neviem kedy sa chce ms spustiť,už.A testy neposlúchajú ☹

renitri
15. mar 2013

@zora256 jasne ze bude 🙂 moja, dufam ze coskoro ak uz nie si 🙂

zora256
16. mar 2013

@renitri Veľmi pekne ďakujem za priania aj ja som toho istého názoru,kiežby to tak bolo.Ale tak zatiaľ ms nikde a bolesti mám denne,tak uvidíme,čo prinesie budúci týždeň 🙂Pekný výkend prajem tebe a tvojej rodinke 🙂
A každej snažilke a tehulke ktorá číta tento príspevok 🙂 😉

dorekapa
16. mar 2013

@zora256 jooj tak to moj vona tak muznostou..take zarasteny 🙂 🙂 a oralny sexik..tak ten oblubujeme..ale chcem napisat nieco ine...a to to.ze vcera vecer pozitivny test..skoro som spadla na rit...a dnes rano mrska..taka slaba,ale je...a test doobeda s duchom,slabou ciarkou...Ja bud som salena,alebo niekto robi zo mna salenu...Mne nejde uz vobec nic do rozuma..a tie moje cecky..tak tomu fakt nechapem..A urcite ich nemam take naliate,vyrazne zilovate s veeelkym dvorcami a na nich ako keby boli malinke bradavicky..neviem ci som to dobre opisala..ale proste ked su uvolnene tak su strasne veeelk a zily vidno tak siiilno vyrazne...nikdy som nemala take prsia ani pred ani pocas mrchy..nie som nejaka mladunka..mam 33 zrela zena,kt.pozna svoje telo pred a pocas ms..preto mi tie cecky nejdu do rozuma..a aj tie nevolnosti na brusku...tie cecky vzbudili velku pozornost aj u muza...tiez vravi,ze take som nemala este.no som zvedava ako dlho budem mat MS a potom si spravim este raz test...ja som asi z inej planety...fakt z inej dmenie som tu priletela...

renitri
17. mar 2013

@zora256 🙂 ak jej este niet, tak fajne.. a bolesti su podla mna tiez ok... Aj ja som mala...
Konecne dnes svieti slniecko 🙂 hadam bude uz len a len teplejsie 🙂

zora256
17. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Sú žienky ktoré majú slabé krvácanie včase,keď má byť ms,ale to nie je ms,len náznak,ale ak máš silnešie krvácanie,tak by si mala zájsť za dokim,ale ak len náznak,tak ten po 2-3dňoch by mal prestať.Držím palčeky aby prešlo krvácanie a paličky silneli na testoch 😉
@renitri Ahoj!Tak uvidíme,testy mám stále negatívne a to mám 45dc alebo ak rátam od začiatku krvácania 12dc tak 33dc,tak sa uvidí či o 6dní príde ma na 39dc ako zvykne,alebo nie.

zora256
17. mar 2013

Ahojte žienky!
Ako sa máte?
@jeackynka ako ms prišla?alebo máš tehu testíkmi //?
@radka1303 Ahoj!Ako testíky?Alebo ms?Napíšte baby aby som mohla napísať tabuľku z novými údajmi 🙂
@petroneka A ty ako?ms ešte neprišla?Alebo dôjde zajtra?Či už aj testík máš spravený?
Prajem vám všetkým trom veľa šťastia a nech ms nedorazí a testíki máte z // 😉

slinka3
17. mar 2013

@zora256 Ahoj ja vas čitam denne mi sa s mužičkom snažime 4 mesiace no neuspešne ale zajtra si idem kupiť INOFOLIC ,že vraj to pomaha

zora256
17. mar 2013

@slinka3 Ahoj!
A smiem ťa pridať medzi snažilky?Napíšeš dátum neočakávanej ms?A znamenie?Inofolic pomáha najmä tým predpisujú ktoré majú cysty.Aj ja plánujem brať ak príde ms,lebo mi už mešká 17deň a zatiaľ mám testy negatívne,tak počkám do 5.4.podľa 62dc som mala ovu len na 28dc takže by to aj sedelo,a to by mi až 30.3.už mali ukázať testy // a ak nie a príde do 5.4.tak nasadím Inofolic od 11.4. 🙂Od mojich narodenín.