Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ano smieš,že sa pýtaš ja som prave po mrche ktoru som mala 9.3 bola sice dlhšia ale slaba nemam pravidelnu od porodu som kozorožec ale pomaha aj na upravu cyklu a pomaha pri ovulke aj otehotneni prajem ti aby si našla // 🙂
Bambuľky, ja som do tejto skupinky patrila tiež. Zapojila som sa hneď..snažili sme sa o bábatko rok aj niečo.. a keď som prestala veriť, myslieť na to a keď som sa vzdala, tak 24.3.2012 som si našla na teste // (1deň mi meškala 😀 ) a dnes máme doma skoro 4 mesačnú žabku, ktorá len dokazuje, že zázraky sa dejú a vždy keď ich najmenej očakávame. Žienky každej jednej z vás tu zo ♥ želám, aby ste si už teraz našli // a tešili sa z rastúceho bruška, kopančekov a potom ten krásny pocit, keď ten uzlíček držíte. tfuj tfuj šťastíčko leť! 😉
@dorekapa Ahoj!To mi je naozaj ľúto ☹.Neboj pozbieraš sa a iste je lepšie ke´d tak skoro odišlo,akokeby bolo postihnuté,ber to tak,že to príroda takto zariadila,príde zdravé a krásne bábo onedlho a budete šťastný neboj,stáva sa Bohužiaľ aj takéto,že ešte skôr akoby meškala ms odíde niektoré ani nevedia otom.Moc Ti prajem veľa síl aby si vedela vziať druhý dych ...a bojovať ďalej neboj iste príde aj vytúžené bábätko...Nechaj si trošku voľnosti v snažení.
@tinushka13 ĎAkujem veľmi krásne 🙂Aj si pamätám na tvoj login 🙂Veru ako píšeš keď najmenej čakáme tak sa dejú zázraky ako aj môj malý zázrak je tiež dôkazom takéhoto krásne zázraku 🙂po 3,5roku snaenia a už utorok bude mať 20mes. 😉 Prajem vám veľa zdravíčka a veľa radosti z maličkej 🙂
@renitri Ahoj!Ja si nemyslím,že by skôr ukázali,keďže všade je písané,že najistejšie by testy mali ukázať na 4tt skôr je zbytočné testovať,a ja ak som tehu tak len 2tt,ke´dže je len 17.3. a to je 17dní od 28.2. čoje ešte málo.Ke´dže 12.2.mi len praskli cysty čo mi 11.2. lekár povedal,že ovu nebude,lebo mám cysty,tak skôr som otehotnieť ako 28.2.nemohla lebo sexík sme skôr mali len 23.2.lenže špinenie ako pri ovu je zvyklé som mala 28.2.Takže akokoľkvek rátam skôr ako 28.3. neukážu testy u mňa.
@renitri No mne ani dnes nič neukázali z ranného moču,takže ja to nechávam do 28.3.tak aj pri malom mi až po mesiaci meškania ukázali,proste ja som iná,takže ani testy zato nemôžu,že Hcg nenachádzajú ešte 😀.Nechcem sa namotať ako dorekapa chúdinka,je mi jej ľúto,najhoršie je uveriť a potom sa sklamať,takže nechávamt to tak lebo sklamanie bolí najviac,keď žena túži po dieťatku a ono nepríde ke´d si žena myslí,že je vtom apríde ms namiesto // na testoch....
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku :
@jeackynka 14.3. snaž.?Baran Ahoj ozvy sa čo máš nové?
@petronelka 17.-18.3 snaž.?Blíženci Ahoj!Ozvy sa čo nové?
@luciana789 18.3. snaž.1mes. Lev Ahoj!Aké máš správy?
@linda555? snaž.6mes.
@leonetka 21.3. snaž. 2mes. Baran
@sam1234 27,3.snaž.4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a3mes. Baran
@slinka3 ? snaž.4mes. Kozorožec
@dorekapa ? snaž.1rok a 1mes. Vodnár
Snažilky poprosím o chýbajúce údaje,ďakujem🙂
@hana2626 čakáme na 27.3. na správy od ženského 🙂Držíme palčeky 🙂
Oddychujúce snažilky:
@zora256 5.4. snaž. 1rok Baran
@radka1303 13.4. snaž. 11mes. Ryby
@zora256 Ahoj, tak mrchaňa prišla, čo už, ďalšiu neočakávam 13.4 🙂
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku :
@jeackynka 14.3. snaž.?Baran Ahoj ozvy sa čo máš nové?
@petronelka 17.-18.3 snaž.?Blíženci Ahoj!Ozvy sa čo nové?
@sam1234 27,3.snaž.4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a3mes. Baran
@slinka3 ? snaž.4mes. Kozorožec
@dorekapa ? snaž.1rok a 1mes. Vodnár
@luciana789 13.4.snaž.2mes.Lev
@linda555 ? snaž.6mes.
Snažilky poprosím o chýbajúce údaje,ďakujem
@hana2626 čakáme na 27.3. na správy od ženského Držíme palčeky
Oddychujúce snažilky:
@radka1303 13.4. snaž. 11mes.
@luciana789 Ahoj!Tak držím palčeky aby tento nový cyklus bol úspešný 😉
@renitri Ahoj!ĎAkujem krásne za priania 🙂Si milá,nuž dnes som robila mama test a ani ten zatiaľ ani len náznak druhej čiarky neukazuje,takže to fakt nechávam do 28.3.tak a teplota klesla na 36,9 stupňa z 37,1 stupňa.Tak možno sa to blíži,alebo fakt je ešte skoro.
@renitri ale tak ja sa na mm nestazujem mne to aj celkom vyhovuje vzdy vyberie celkom fajn jedla a aspon nemusim vymyslat co mam varit a zasa az tak casto to nerobi lebo sa musi vacsine prisposobit 😎 tak to je fajn, ze ta to bavi ja tiez rada varim a tie boje poznam ja zo svokrou bojujem, ze ktora sa skor k hrncom dostane ta vari 😀 lenze ona ked uz nieco uvari tak to jeme aj tri dni a ja by som radsej kazdy den nieco ine no ale co uz musela som sa prisposobit 😀 a aj rada pecies ci len varis?
@zora256 aj ja 🙂 ale verim ze tym dobrym smerom 🙂
@fidka21 no tak to je fajn.. ja nevarim kazdy den.. byvame zvlast nie to svokrovcami, takze je to fajn, ze sa nemusim s nikym v kuchyni delit... ale ked sa narodia dvojky, tak svokra bude chodit k nam varit... Ja ked varim tak vacsinou to zjeme v ten den, malokedy ostane na druhy den.. Jasne ze aj rada peciem 🙂 hlavne kolaciky, a pagaciky 🙂
@renitri ĎAkujem,pekne 🙂uvidíme,dosť mi je nanič,pocit nanič,od žalúdka,buď mám hlad alebo kyselinu žalúdočnú a takto to ide už týždeň :-/ a aj brucho mi rastie od vyjedania sladkostí...A ak nejdem ráno von na vzduch tak mi je hrozne,a po čerstvom vzduchu mi je lepšie...Proste nanič,mi býva a aj nočné mory mávam,ledva sa vyspím,lebo stále utekám v snoch...Ale tak ak nebudem večer jesť snáď sa mi bude lepšie spať,nebyť lčieho hladu ráno hneď ako oči otvorím,a veľa krát neviem čo by som zjedla...Kiežby mi ten čas rýchlejšie plynul a buď došla ms alebo sa ukázali // na testoch.Lebo ma ide poraziť,proste sa necítim dobre vo svojej koži. ☹
Ahojte snažilky!
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
Poprosím snažilky aby mi napísali chýbajúce údaje,aby bola táto tabuľka prehľadnejšia,keďže 3snažilky mali mať už na testíkoch // alebo udať ďalšiu nečakanú ms ktorá by nemala prísť v apríli: @linda555 , @jeackynka , @petronelka poprosím vás o dátumy ms alebo o info,či ste tehule?ďakujem
@dorekapa a @fidka21 poprosím vás o dátumíky nečakanej ms na apríl,ďakujem 🙂
@sam1234 27.3. snaž.4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
@slinka3 9.4. snaž.4mes. Kozorožec
@luciana789 13.4. snaž.2mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes,
@jeackynka ? snaž.?
@petronelka ? snaž. ?
@fidka21 ? snaž. 1rok a 1mes. Váhy
@hana2626 čakáme na správy od ženského na 27.3. 🙂Držíme palčeky aby bolo všetko ok
😉
Oddychujúce snažilky:
@radka1303 13.4. snaž. 11mes. Ryby

@zora256 no moja,tak test uz nemusim robit,lebo ja mam take silne krvacanie..ze podla mna to aj odislo..ak sa aj nieco uhniezdilo,tak sa neudrzalo..take hrudky zo mna letia a mozem ti povedat,ze od rana som sa tolko orevala,ze vyzeram ak keby som nespala 48 hod.Oci cervene a ked uvidim nejaky test pozitivny tu na MK,tak normalne ma to hodi...mam taku vsebe zlost,smutok,neviem to nazvat..ale urcite nechcem nic pocut,vidiet ani nic s tym podobne co sa tyka tehotnych zien...