Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahaa... no ved uvidime ci sa blizi abo je to tehu 🙂 ja este ked som nevedela ze som tehu, som tiez jedla viac.. celu pizzu v pohodke, a este by som jedla dalej.. potom toasty este raz taku porciu ako mm 😀 chutilo mi riadne vtedy.. az do teraz... teraz uz nejem tak vela.. tak normalne uz iba.. ale zato este chute mam...
@zora256 Ahojky 🙂 dakujem krasne za peknu spravu..Ja ti musim napisat,lebo ja som normalne uz salena...ja som mala jeden a pol..a vlastne aj menej MS.V nedelu som krvacala,ale od takej 1ástej to ustupilo,cez noc nic,v pondelok len trosku z rana a uz potom vobec nic..absolutne..ja som z toho normalne mimo..prsia mam ako melony,zily vystupene,dvorce su stale veelke,v podbrusku ma stale pobolieva a zaludok mam taky ako na vode.Ja zajtra mam volno a pojdem k Dr.Neviem presne co mu poviem,ale najlepsie mu bude opisat moj stav a hlavne upozornim na tu kratku takmej jedno dnovu MS.Nechapem,preco mi je ci z rana,alebo vcera vecer na grc..normalne mi zviera hrdlo a tazko prehltujem.Ved ja som mala dostat MS vlastne spravne vcera a ja som to dostala v sobotu,to bolo slabunko ruzove spinenie a v nedelu prisla nie silna,ako ju mavam,ale isli take vacsie hrusky..cca ako do malinkej cajovej lyzicky..ale krv sa mi neliala silno a hlavne ze ma vobec nebolelo brucho..nic...prave teraz citim take tie tlaky v podbrusku ako uz dnes je tomu presne tri tyzdne,co som zacala pocitovat palenie zahy,pobolievanie v podbrusku.
@renitri Ahoj!Spravila som si test čo už na 2dni po oplodnení ukáže tehu a nič☹takže tehu isto nie som,je to iste tými cystami...
@radka1303 Ahoj!Nie,min.si spomínala,že si dáš pauzu v snažení preto som ťa dala medzi oddychujúce,ale ak sa snažíte,vpohodke ťa dám späť medzi snažilky 🙂
@jeackynka To mi je ľúto,že Ti dorazila :-/ tak držím palčeky aby vtomto novom cykle sa zadarilo 🙂
@dorekapa Ahoj!A robila si si po tom krvácaní test?Či nie?Tak držím palčeky aby lekár mal len dobré správy pre teba 😉 A daj potom vedieť že čo 🙂
@zora256 moja,nerobila som si este test,ale dnes spravim,lebo mne to do hlavy nejde..take krvacanie..jedine co mi vychdza ze to bol mikropotrat...ked tie zrazeniny isli..nie velke,male,ale isli...zajtra idem na gyndu,tak mu vsetko vyrozpravam a aj cecky mu ukazem..nech vidi tie zily,naliate,dvorce take ako keby som kojila futbalovu jedenastku...a v tom podbrusku stale take to chvenie
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@leonetka 21.3. snaž. 2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
@slinka3 9.4 snaž.4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž.10mes. Baran
@luciana789 13.4. snaž.2mes. Lev
@radka1303 13.4. snaž. 11mes. Ryby
@linda555 ? snaž.6mes ?
@petronelka ? Snaž.? Blíženci
@fidka21 ? snaž. 1rok a 1mes. Váhy
Snažilky poprosím vás o chýbajúce údaje,ďakujem 🙂
@dorekapa čakáme na zajtrajšie správy od lekára
@hana2626 čakáme na správy zo dňa 27.3- od lekára 🙂Baby držíme vám palčeky obom 😉
oddychujúca snažilka:
@zora256 5.4. snaž. 1rok Baran
@zora256 tiez si myslim,ze je to blbost aby test zachytil dva dni po oplodneni...ved to vajicko potrebuje cas na uhniezdenie a az potom vylucuje HCG hormon..najkor pred MS rob..ja som robila v piatok,dve ciarky,v sobotu tiezale slaba a v sobotu hned to spinenie,v nedelu krv a vcera len z rana krv a vlastne od vtedy nic..dnes hnedy vytok..a koniec a inak som mala dostat MS az vcera...a ja uz vcera po vsetkom
@zora256 jasne babky..hned budem pisat..zajtra mam sice toho dost v plane..rano utekam na gyndu aby som tam bola pred 7 uz zapisana..potom domov..spapam muzicka...mnamky...xixixixixi..a potom vybavovacky v meste..predaj bytu,nakupy..no uz nech sa to skonci..este dva mes.a stahujeme sa..snad ten stres opadne..
@zora256 no ak nie teraz,co si skor myslim,ze nie..len chcem vediet preco taka divna MS..kratka a uz vo februari bola len tri dni a teraz den a pol..hmmm...ale tie prsia naliate neviem..ja mam aj strasnu chut na sexik..kazdy den..normalne muz nechape ci som si zobrala nejake hormony alebo co
@dorekapa Moja ms mala prísť už 28.2,takže 19dní mám od vtedy a ovu som mala na 28.2.keď mala ms prísť,keďže mi na 12.2 na 12dc praskli cysty dovtedy som nemohla mať ovu,keďže aj lekár povedal,že nevidí šancu otehotnieť kvôli cystám,lene tie praskli potom vyšetrení na druhý deň aj som krvácala od 12dc do 21dc,preto sme sex ani nemali a aj Atb som užívala od 11dc.Ale nevadí,čo už a tie testy od vtedy museli ukázať veď som ovu mala 28.2. a za 15dní sa uhniezdi oplodnené vajíčko,takže už prešlo 19dní.a Dátum som tam len orientačný dala na ms keďže mi dávnejšie chodila od 11rokov ms na 62dní.Dnes mám 47dc.
@zora256 to fakt,naozaj je to mozne,ze zo zeny ide jeden den krv aj hrudkami..nie vela,ale ide a potom som uz nekrvacala..no ja som fakt mimo...akoze zmeny stel pretrvavaju..ospalost,divna chut po kave a aj z kavy a tie prsia..hmmm..no nic..uvidime..Mas to s tou MS komplikovanejsie..ako vies ze kedy mas ovulku?Robis si testy ovulacne,Ja som si to robila jeden cyklus,ale nemala som na to nervy tak to nechala tak..priblizne viem podla toho hlienu a to ze som velmi mokrra ze je to asi ovulka,ale to nezarucuje istotu..a tak sa milujeme trikrat do tyzdna a hlavne ked mame chut..aj cez ms..fakt..zivocisne..neplanovane
@dorekapa Ahoj!
Aj ja som mala aj hlien a aj hnedý výtok 28.2 a 1.3. a potom už len ten hlien namiesto ms,tak podľa toho viem,že to bola ovu.Ale tak my máme len raz za týždeň ,keďže mm nepotrebbuje častejšie sex ☹Je stále unavený uťahaný z práce dôjde o 17:20 a ešte drevo nanosí nachová zvieratá a je rád keď si môže sadnúť pred notebook a kuká youtobe a filmy a večer si pobalí naje sa a ide spať okolo 22h tak proste nepotrebuje len cez výkedn raz,veľa sa narobí nerád sa nudí tak robí kutila doma ešte po práci a cez výkendy...Tak len dúfam,že ako sa píše že u mužov v 30tke chodí druhá puberta že sa tá chuť zväčší u neho na sex.
@zora256 vies co,ze aj moj muz byva viac unaveny..napriklad nemozme mat kazdy den sex,..on je unaveny..ak je dnes,potom bude napozajtra..stalo sa,ze bol aj dva dni po sebe,ale potom aspon 3 dni nic.U nas ja som bola pred mesiacom na odpadnutie..ja som nic nevladzala..ziadnu chut na sex som nemala a teraz mam neskutocne..vystartujem po nom a este ked vidim tie ceeecky svoje naliate..a aj pri sexi to inak pocitujem..tak silnejsie..
@zora256 ahaaa taaaak 🙂 jasne to je v poho,my aj oddychujeme aj sa snazime 😀 podla nalady 🙂 ja som to asi myslela inac ako som to napisala 😀 tak ta to asi pomylilo 🙂asi som to skor myslela tak ze mame pauzu v tom slova zmysle ze uz na to netlacime a davame tomu volny priebeh,len som to asi zle napisala 🙂 kludne ma mozes dazt medzi snazilky 🙂
@dorekapa Ahoj!
No ten môj cezt ýždeň vôbec nechce sex,lebo malý zaspáva kolo 22h a on dovtedy je hotový a veľa kát skôr zaspí než malý,takžedarmo,radšej sa nevnadím,aby som nebola sklamaná...Veľa krát od rána do večera chcem a potom muž zaspí skôr tak som len sklamaná...Tak to enchávam tak aj malýs a tak podaril,že sme maly asi len 3x za mesiac a bol tam 🙂A aj lekár mi tak vravel,že aspoň 4 dni by mali byť medzi sexom aby stihli spermie dozrieť ke´dže má len 50% zdravých...
@radka1303 Vpoho už sa stalo 🙂
mozno uz viem preco to stale nefunguje 😀 az tak velmi sa chcem dostat z tej blbej roboty,ze si jednoducho priroda povedala ze este treba zarabat 😀 a preto tam musim este zostat 😀
@zora256 no poviem ti..ja som radsej za sexik cez den,alebo rano a zase muz je za vecer..A teraz ked dokoncujeme dom a chodi domov utahany a neskoro,tak ako napriklad vcera,ze prisiel o 22 ja som spala..hoci som sa zobudila..bola som taka neprijemna...zaspala som pri malej v posteli..uplne mi ruka strpla a nemala som ponanie kde som,kolko je hod...uplne mimo..aj teraz este nie je doma,lebo dnes majster dokoncuje kozub...tak povedal,ze okolo 21 pride..
@renitri Ahoj!
Veru tak uvidíme,veď aj pri prvom som asi z 2sexíkov otehotnela,ani mi podľa TP nesedel so sexom a po pôrode som prišla nato,že ani nemohlo lebo lekár rátal podľa ms a ja som mala ovu pred ms ktorá už neprišla 😀No tak veď uvidíme 😉 kde je pes zakopaný.
@dorekapa Ahoj!Tak ja zas cez obedňajší spánok mávam chuť keď malý spí a muž je vpráci...:-/ takže nanič,a aj dnes by som bola chcela,ale mužovi je prednejšie vyspať sa...Takže ja darmo niečo chcem keď mám muža horšieho než ženu z migrénou...Už som mu nieraz povedala,že sme asi vymenený či čo,ja som asi chlap a on žena 😅
@renitri Ahoj!Veru nič iné len čakanie ostáva 🙂
Baby dá sa vám pozrieť môj graf? http://www.fertilityfriend.com/home/435696

@zora256 nooo tak to mozu byt aj tehu priznaky 🙂 predtym si taketo nemavala ?