icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 no mna bolelo riadne podbrusko !!! total mrcha! ale po // som si nasadila spat duphaston a preslo to, uz len obcas ma to zaboli 🙂

basikes
7. jún 2012

@sanchez81 aa kedy budes testovat?? nech sa tu nachystame vsetci, teda ide mi hlavne o seba, lebo tataridu som zameskala a nemam rada ked sa nieco dozviem posledna 😀

kapokapo
7. jún 2012

@sanchez81 ahoj, a ty sa ako citis?

sanchez81
7. jún 2012

@basikes testovať budem zajtra, chcela som cez víkend, ale ževraj mám brať ohľad na tataridu a jej stav 😀

@kapokapo
@tatarida no ja sa cítim všeliako, len necítim že by mala prísť mrcha. Ja cítim skôr také ťahania v podbrušku, ako keď ti znútra ťahajú kožu, ktorá praskne 😅 No tak takto divne je to so mnou 🙂

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 to sa mi paci!!!!! .-) znie to slubne!!!!

sanchez81
7. jún 2012

@tatarida ano? aj ty cítiš niečo podobné? lebo taký pocit som ja nemala ešte 😕 🙂

basikes
7. jún 2012

@tatarida
@sanchez81 ooo ano znie to uuzasne, ja sa tak tesim, bude tu dalsiii uuspech 😉

sanchez81
7. jún 2012

@basikes
@tatarida aké ste si isté, len sa netešte dopredu, aby vám potom necvakli zuby naprázdno 😀

sanchez81
7. jún 2012

a aj mne 😒

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 mnoooo ako keby sa tam niekto roztahoval 🙂

sanchez81
7. jún 2012

@tatarida tuk 😀

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 no mozne je vsetko :-/ ale tak kym mrcha neprisla tak to vyzera slubne 🙂

sanchez81
7. jún 2012

@tatarida však uvidíme zajtra 😉

sanchez81
7. jún 2012

jaj kočky, idem variť a odpútať svoje myšlienky niekam inam. A hlavne poobede idem do práce, tak aby mal mm čo obedovať 🙂

sanchez81
7. jún 2012

ale budem sem chodiť nakúkať, tak úplne neodchádzam, iba budem odbiehať 😉

tatiana77
7. jún 2012

@sanchez81 ahojte, tak ja som velmi zvedava...znie to fakt slubne....a ja mozem byt kludne na konci zoznamu, mne to nevadi......a zajtra rano testnes?

sanchez81
7. jún 2012

@tatiana77 testnem 🙂 a ty si mala tiež podobné pocity keď si bola tehu? či sa mi iba marí? budem nakoniec hypochonder 😀

kapokapo
7. jún 2012

baby ja vam tak strasne drzim palce vsetkym.... juuuuuj 🙂

brumka
7. jún 2012

ahojte, no pozeram ze nadeje tu su 🙂 mne je poslednej dobe dako nanic ale mam to kazdy mesiac, zeby som mala dostat o 2t skor alebo som uz tiez hypochonder

sanchez81
7. jún 2012

@brumka budeme hypochondrovať spolu 😀

sabaka
7. jún 2012

@tatarida @sanchez81 ano, sprav v piatok 🙂 budeme mat krajsi vikendik

sanchez81
7. jún 2012

@sabaka to záleží od výsledku 😉

sabaka
7. jún 2012

@sanchez81 ako opisujes to natahovanie v podbrusku, to je dobreeee! 🙂 mam z teba dobry pocit a obdivujem - ja by som uz urcite bola testla 🙂 lebo som nenapravitelna!

sanchez81
7. jún 2012

@sabaka ja som to robila doteraz a vždy som bola sklamaná. Mrcha prišla deň po testovaní. Vždy som tŕpla na wc-ku a hypnotizovala test, aby som videla //. Tak teraz to beriem športovo a uvidím. aj tak som chcela barančeka. Vodnára už má tatarida 😀
p.s hrám hrdinku, ale aj tak sa mi budú klepať ruky 😀

tatiana77
7. jún 2012

@sanchez81 ked som bola tehotna ma obcas pischlo v podbrusku...myslela som si, ze mam zapal, ale nebol......ale citila som aj akokeby natahovanie......vtedy mi doktor povedal, ze obcasne pichanie je v poriadku, lebo sa roztahuje maternica.....vsak uvidis.....som zvedava...a do kelu, zajtra nejdem do prace, tak musim zapnut doma PC.....dufam, ze mi Sonicka dovoli, lebo ona bude hned chciet pisat.....tak drzim palce.... 🙂

sabaka
7. jún 2012

@sanchez81 no to mas pravdu. mne dosla uz mrcha hodinu po testovani - to som si nadavala, ze skoda testov - a buduci mesiac som napriek tom skusala zasa. neviem sa v tomto ovladat 😀
no a s tym pichnutim - to som mala na zaciatku tehu tiez - raz ma pichlo vlavo, raz vpravo a ako pise @tatiana77 - je to sposobene roztahovanim sa maternice.
@tatiana77 pisala si ze ste bookli dovolenku - kedy cestujete? citala som prednedavnom, ze najkrajsie na dovolenke je tesenie sa nu - teda radost pred tym ako vobec nastane - nuz ma to nieco do seba 🙂

sabaka
7. jún 2012

@tatarida ahoj tehulka. a kedy mas termin uzv.?

sanchez81
7. jún 2012

@sabaka no a k tej dovolenke-ak náhodou budem tehu tak mm dovolenku hneď zatrhe, lebo sa bude báť o mňa ako ho poznám. 😠

brumka
7. jún 2012

tak ja neviem ako to roztahovanie maternice budem zvladat ja, mna posledny pol rok sdost boli jazva aj vnutorna som po komplikovanej sekcii

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 tiez som predtym robila skoro a mrcha prisla den po 🙂 ja som sa klepala cely a to som len ociakala..na vysledok cakal mm 🙂
ja idem zajtra k dokimu tak snad aj ja budem mat zajtra len dobre spravy a bude to krasny den 🙂