Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@basikes testovať budem zajtra, chcela som cez víkend, ale ževraj mám brať ohľad na tataridu a jej stav 😀
@kapokapo
@tatarida no ja sa cítim všeliako, len necítim že by mala prísť mrcha. Ja cítim skôr také ťahania v podbrušku, ako keď ti znútra ťahajú kožu, ktorá praskne 😅 No tak takto divne je to so mnou 🙂
a aj mne 😒
jaj kočky, idem variť a odpútať svoje myšlienky niekam inam. A hlavne poobede idem do práce, tak aby mal mm čo obedovať 🙂
ale budem sem chodiť nakúkať, tak úplne neodchádzam, iba budem odbiehať 😉
baby ja vam tak strasne drzim palce vsetkym.... juuuuuj 🙂
ahojte, no pozeram ze nadeje tu su 🙂 mne je poslednej dobe dako nanic ale mam to kazdy mesiac, zeby som mala dostat o 2t skor alebo som uz tiez hypochonder
@sabaka ja som to robila doteraz a vždy som bola sklamaná. Mrcha prišla deň po testovaní. Vždy som tŕpla na wc-ku a hypnotizovala test, aby som videla //. Tak teraz to beriem športovo a uvidím. aj tak som chcela barančeka. Vodnára už má tatarida 😀
p.s hrám hrdinku, ale aj tak sa mi budú klepať ruky 😀
@sanchez81 ked som bola tehotna ma obcas pischlo v podbrusku...myslela som si, ze mam zapal, ale nebol......ale citila som aj akokeby natahovanie......vtedy mi doktor povedal, ze obcasne pichanie je v poriadku, lebo sa roztahuje maternica.....vsak uvidis.....som zvedava...a do kelu, zajtra nejdem do prace, tak musim zapnut doma PC.....dufam, ze mi Sonicka dovoli, lebo ona bude hned chciet pisat.....tak drzim palce.... 🙂
@sanchez81 no to mas pravdu. mne dosla uz mrcha hodinu po testovani - to som si nadavala, ze skoda testov - a buduci mesiac som napriek tom skusala zasa. neviem sa v tomto ovladat 😀
no a s tym pichnutim - to som mala na zaciatku tehu tiez - raz ma pichlo vlavo, raz vpravo a ako pise @tatiana77 - je to sposobene roztahovanim sa maternice.
@tatiana77 pisala si ze ste bookli dovolenku - kedy cestujete? citala som prednedavnom, ze najkrajsie na dovolenke je tesenie sa nu - teda radost pred tym ako vobec nastane - nuz ma to nieco do seba 🙂
tak ja neviem ako to roztahovanie maternice budem zvladat ja, mna posledny pol rok sdost boli jazva aj vnutorna som po komplikovanej sekcii

@sanchez81 no mna bolelo riadne podbrusko !!! total mrcha! ale po // som si nasadila spat duphaston a preslo to, uz len obcas ma to zaboli 🙂