Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@sam1234 27.3.snaž.4roky a 10mes.Strelec
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 3mes.Baran
@slinka3 9.4. snaž,4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž.10mes. Baran
@luciana789 13.4. snaž.2mes.Lev
@radka1303 13.4. snaž.111mes. Ryby
@fidka21 18-30.4. snaž.1rok a 1mes. Váhy
@zora256 27-28.4. snaž. 1rok a 1mes.Baran
snažilky ktoré sa nám neozývajú:
@leonetka 21.3.snaž.2mes. Baran Ako došla ms?Alebo si tehulka?
@linda555 ? snaž.6mes.? Si tehu?
@petronelka ?Si tehulka?
@dorekapa ? snaž.1rok a 1mes. Vodnár.Kedy nečakáš ms?
@hana2626 čakáme správy z 27.3. od lekáraˇ.Držíme palčeky aby bolo všetko ok 😉
@zora256 No ja som niekedy taka frigidna...nvm z coho... A my sme tiez toho nazoru ze nase dvojky su dar z neba, kedze sme sa ten mesiac snazili iba raz a uz to bol 9 mesiac snazenia a uz sme to sli riesit dalej do CARu... Vobec sme to necakali a vyslo to 🙂 Mozno vtedy to bolo len jednorazovo zly spg.. teraz je zrejme v norme.. nvs kym nespravis kontrolny spg... ale ked nechce no co uz... Ved aj my sme mali v oktorbi slaby spg iba 30% a vidis v decembri sa podarilo..
@fidka21 no veru, som velmi stastna ze byvame od zaciatku samy... neviem si predstavit ze by sme byvali s mojimi abo jeho rodicmi... totiz nasi rodicia byvaju v 2 izbakoch... Akurat ked som sa liecila, sme byvali u babky v 3 izbaku aby som bola pod dohladom, kedze byva sama a kazdy den sme tam vsetci... No kebyze je mm mladsi tak zrejme by to takto vsetko nevyslo s tym bytom... Svokrovci mu kupili garzonku aby sa osamostatnil a padlo to vhod ked sme sa spoznali... ale vsetko do seba zapadalo..keby niet mojej choroby tak spolu nebyvame tak skoro a vsetko by bolo ine... Som rada ze to bolo vsetko tak a teraz tiez... No neboj, pomaly svokru preucis a bude varit denne nove jedlo... napr vcera som navarila a mali sme to aj dnes.. niekedy sa stane.. Moj strasne lubi pagaciky slane.. neni moc na sladke, akurat na smotanovo piskotovu tortu v lete... abo ovocne dezerty...
ahojte ja sa pripajam tiez, my sa snazime uz od 31.07.2011 a stale nic.
@anuska3107 no tak vitaj medzi nami...Ja som akurat volala Dr.ohladom vysledkov..a su negativne..hmmm..podla vsetkeho som prekonala mikropotrat..
@dorekapa no tak to mi je luto, ja sa musim tiez uz ist k doktorovi, zase mam problem s MS
@anuska3107 a ako dlho sa snazite?my rok.No ja mam presny 28dnovy cyklus,ale v januari som mala len tri dni mechu a teraz v marci len jeden a pol dna
no snazime sa rok aj 8 mesiacov ja som mavala az tak 32 dnovi, naposledy som mala 2.2 MS a potom iba slabe spinenie, robila som si dva testy ale vysli negativne. tak cakam kedy dostanem
@renitri Ahoj!Veď aj ja dúfam,že raz sa určite podarí,hoc občas ma prepadnú aj obavy ako zvládnem tehotenstvo pri malom 😕 ,ale na druhej strane iste nejako bude 🙂Čím je starší tým snáď bude aj rozumnejší 🙂A už ste rozmýšľali nad menami?
@dorekapa Ahoj!Tak to mi je fakt ľúto ☹.TAk prajem vám aby ste čoskoro čakali zdravé babulko,ktoré vám bude robiť len radosť 😉.
@anuska3107 Ahoj!Dám ťa medzi snažilky ak chceš,udaj mi prosím ťa dátum nečakanej ms,kedy by mala prísť a verokruh v ktorom znamení si sa narodila.
@zora256 no mala prisť 2, marca :D a som lev. dakujem
@anuska3107 Ahoj!Mne pri malom až keďmi mesiac meškala ms ukázali až testy tak skús testnúť 2.4. dám Ti tam dátum na 2.4.zatiaľ ok?A potom dáš vedieť že čo,a ak bude negatívny zájdi radšej k ženskému.
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku :
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes. Strelec
@anuska3107 2.4. snaž.1rok a 8mes. Lev
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@slinka3 9.4. snaž.4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž. 10mes. Baran
@dorekapa 12.4. snaž.1rok a 2mes. Vodnár
@luciana789 13.4. snaž. 2mes.Lev
@radka1303 13.4. snaž. 11mes. Ryby
@fidka21 18-30.4. snaž. 1rok a 1mes. Váhy
@zora256 27-28.4. snaž.1rok a 1mes. Baran
Snažilky ktorým chýbajú údaje a nehlásia sa:
@leonetka ? snaž. 2mes. Baran
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@petronelka ? ? Blíženci
@hana2626 čakáme na správy z 27.3. od lekára 🙂Držíme plačeky aby bolo všetko ok 😉
@zora256 to vazne? no nechcem sa zbytocne tesit az sa zase nesklamem, beriem to tak, ze zas zmeny mojho tela :D ja radsej pockam teda do toho 2.4 a uvidim.
@anuska3107 Vporiadku 🙂A berieš niečo?Alebo máš nejaké ťažkosti?Ja mávam cysty na vaječníkoch kvôli nim mi zvykne meškať ms,v poslednom čase ale brala som Duphaston a podľa všetkého,mi vychádza že mávam ovu na 25dc preto mávam 39dc a aj pri malom som tak pozde otehotnela,preto mi až o 4týždne od očakávanej ms neukazovali testy 2čiarku :-/ a aj lekár mi o týždeň skôr rátal pôrod podľa pm.A načas sa narodil 🙂O týždeň pozdejšie 🙂Držím palčeky aby to tak bolo a BT si nezvykneš pre info merať?Mne to moc pomohlo keď mi meškala som si merala a hneď ako klesla som vedela,že príde a hneď na ďalší deň došla 🙂
baby mozem k vam obcas nakuknut, kedze tema Zaciname v 2012 kde som chodila, je uz zrejme prazdna .. a niekedy potrebujem sa vykecat alebo poradit alebo tak .. 🙂
@zora256 no mala som predpisany na upravu MS tabletky, len si nepamatam nazov to bolo rok dozadu upravili sa pila som alchemilkovy caj a mavaja som tak na 32 den len teraz mi nejak meskaju a medzi tym som mala slaby krvavy vytok. mam aj vypocet od Dr jonasa, plodne dni, tak sa riadim podla toho. inac si nemeram. a teraz som zacala uzivat Nosifol, zevraj pomaha k otehotneniu. a kedy si si robila testy, ked si bola tehotna?
@anuska3107 Najprv som robila keď mi emškala 2týždne keďže boli negatívne,tak som to nechala tak,až kým nezačali príznaky ako svrbenie bradaviek,a mala som citlivý čuch na vône a pachy,potom na radu kolegyne som si pravila test zas a boli pozitívne a to už bol presne mesiac odvtedy ako mala dôjsť.
@ponozkazt Ahoj!Vítaj medzi nami,aks a chceš pridať medzi snažilky napíš,mi dátum nasledujúcej ms,a koľko sa snažíte a aj znamenie v ktorom si sa narodila a večer ťa nahodím medzi nás snažilky 😉
@zora256 zaujmave :D bodajby som bola na tom podobne :D
@anuska3107 Moc Ti prajem aby tot ak bolo 😉
@zora256 jaj no sak uvidis za vyskusanie nic nedas bud pride alebo nie...hej brala som duphaston pol roka cyklus mi upravil ale potom i ho dr. zmenila na lutenyl ten som brala tri mesiace...a stej zabudlivosti si nic nerob mne sa to tiez casto stava ked mas vela starosti nemozes na vsetko mysliet 😉 no od dnes som zacala brat tie kvapky uziva sa to 2 az 3x denne po 12 kvapiek na lyzicku si das trosku vody a tam si to nakvapkas som zvedava ci to somnou nieco spravi 😀a stoja u nas v lekarni 7 euro a na nete bola cena 6,80 ale este s postovnym +2,50eur... bola som aj dnes u dr. ale vysledky jej neprisli takze musim cakat do stredy... 😕
@renitri tak to mate super ja si tiez myslim, ze najlepsie je ked si kazdy byva sam a zariadi si svoju domacnost ako chce nikto sa mu do nicoho nestara a robis si veci podla seba 🙂 aj ked ja stale vravim, ze vsetko ma svoj zmysel a z akehosi dovodu je vsetko tak ako ma byt zasa na druhej strane ked byvame u svokrovcov tak je nam veselsie lebo je nas tu viac a moja svokra to je taky pripad pri nej sa tolko nasmejeme zasa to mi bude niekedy chybat 🙂 a aku chorobu si mala teda ak sa mozem spytat ak nechces nemusis to pisat...ten moj si zasa oblubil paradajkovu aj vsetci tu doma varila som ju minuly piatok a dnes o 3 si ju vyziadali zasa, ze maju nanu strasnu chut a to ked som tu prisla byvat a chcela ju varit tak ju nikto nechcel az ked ju skusili a od vtedy ju varim dost casto 😀 ale tie pagaciky musim aj ja vyskusat este som ich nerobila mas nejaky dobry recept? 😉
@zora256 neboj zvladnes to... ked zvladnem ja tehu s dvomi a vychovat ich naraz tak aj ty 🙂 No hej mame par mien ktore sa nam pacia..ale viac dievcenskych mame ako chlapcenskych... takze este nemame vybrane, ale ked zistime pohlavia na 100% tak uz vyberieme a budeme ich uz volat po mene...
@fidka21 No hej som moc rada ze to je takto ako to je... Ale tak ano ma to aj vyhody ak ste s nimi... nie si na vsetko sama a je viac zabavy ale zas menej sukromia... Verim ze coskoro budete uz samy byvat... Ja som mala rakovinu lymfatickych uzlin v 2005, liecila som sa na detskej onkologii v BA, mala som chemoterapie aj ozarovania...Teraz chodim uz len na kontroly... No musim aj ja skusit paradajkovu...my lubime kremove polievky... Recept teraz z hlavy neviem presne, ale robim syrove pagaciky..dam syr aj do cesta aj na vrch potom.. a take mini malinkate robim... Kuknem sa po recepte a poslem ti ak chces...
@ponozkazt Ahoj!Moc držím paleky aby si mala folikulometriu ok o týždeň 😉 A pridávam ťa do tabuľky snažilliek 🙂
@fidka21 Ahoj!Tak potom keď budeš mať výsledky daj vedieť ako si natom hormonálne 🙂A aj to či i kvapky pomohli zistíš podľa cyklu,či i príde načas a možno aj otehonieš 😉 A ak to tebe zaberie tak si kúpim aj ja 😀.
Aktualizujem tabuľku snažiliek:
@sam1234 27.3. snaž.4roky a 10mes. Strelec
@anuska3107 2.4. snaž.1rok a 8mes. Lev
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
@slinka3 9.4. snaž.4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž. 10mes. Baran
@dorekapa 12.4. snaž. 1rok a 2mes. Vodnár
@luciana789 13.4. snaž.2mes.Lev
@radka1303 13.4. snaž.11mes. Ryby
@ponozkazt 14.4. snaž.1rok a 1mes. Blíženci
@fidka21 18-30.4. snaž.1rok a 1mes. Váhy
@zora256 27-28.4. snaž.1rok a 1mes. Baran
@hana2626 čakáme na správy z 27.3. od lekára,držíme palčeky aby bolo všetko ok 😉
Snažilky ktoré sa nám nehlásia:
@leonetka ? snaž.2mes. Baran
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@petronelka ? ? Blíženci
Prosím vás po prečítaní správy napíšte mi chýbajúce údaje ĎAkujem 🙂
@renitri Ahoj!Veď nejako iste,len nak príde ten správny čas čím skôr 🙂Myslím,ten na ktorý už rok čakáme ale tak snáď onedlho pošlú aj nám bábo z nebíčka 😉 Aby mal Emanko súrodenca 🙂.A čo ak si nebudete istý či sú oba jedného pohlavia ak bude lekár videť zakaždým jedno pohlavie pri sonách a možno,že len stále to isté bábo bude vidieť...Ja by som mala pre prípad zo dve chlapčenké a zodve dievčenské 😀 nachystané,istejšie je lebo tak až pri pôrode je 100% tné pohlavie bábätka 🙂Ja som si malým nebola istá až do pôrodu,a preto som mala aj dievčenské aj chlapčenské mená,a mám aj teraz z oboch mien po dve,keďže mi syn má dve mená,tak preto mám po dve aj teraz aby aj druhé malo dve mená.Mne lekárlen v 28tt videl pohlavie malého ani pretým ani potom mi už nevedel na 100% povedať čo bude,tak som nechcela veriť tomu,naisto aby som sa nesklamala,pri pôrode ale Ti poveim,ja som vždy chcela mať staršieho brata,preto som si aj želala syna ako prvé bábo,a bola som prešťastná keď mi lekár povedal že mám synčeka 🙂A ešte ktomu 4dni pred mužovými narodeninymi som rodila,tak som bola prešťastná,že som mu syna porodila 🙂 a na jeho národky sme šli domov.
@zora256 no hej musime mat aj my styri mena dve chlapcenske a dve dievcenske... Ved uvidime ako budeme vyidiet pohlavia..ja viem, ze kym sa nenarodia to nie je iste.. Ale hadam sa nam co najskor ukazu 🙂 A ako volate maleho ked ma dve mena ? vzdy inym? no ak sa nebudeme vediet zhodnut na jednom, tak dame mozno aj my po dve mena... len potom neviem na ktore budu pocuvat... No tak krasny darcek mal muz k narodkam.. aj moj mal, tyzden pred narodkami som mu povedala ze cakame 🙂 a potom neskor ze dve 🙂 moj ocino ma narodky v auguste a svokor v oktobri bude mat 60tku, takze tam uz bude s vnucencami 🙂 sa uz tesim 🙂 budeme mat co oslavovat tento rok 🙂
@renitri Ahoj!Počúva na oboje,akje neposlušnýt ak je Eman a ak je dobrý tak je Emanko Tadinko,ale tak on si hovorí Tadi 🙂Zrejme mu je ľahšie 🙂Mne vtom roku keď som rodila svokor mal 60-tku svokra 50-tku ,švagriná 30-tku a babka mužová čiže malému prastarká 80-tku 🙂a tento rok bude mať muž 30-tku 😀A brat 25-ťku 🙂

@fidka21 Ahoj!Mne Femi kvapky nezaberali,skúšala som raz,a mala som ešte dlhší cyklus,ako komu :-/Ja teraz nejdem brať momentálne nič,a možno budúci mesiac začnem,uvidím z Inofolicom,keď mi ho už lekár odporučil,verím,že behom 2mesiacov zaberú,tak ho vyskúšam,od apríla neviem koľkého,ale ešte pred ďalšou ms.Ty si brala Duphaston?Asi som zabudla :-/ Som akási zábudlivá v poslednom čase...asi to robí rodičovská dovolenka veľa krát neviem kde mi hlava stojí.
A Femi kvapky sa ako užívajú?Denne? A koľko?A v akej cene je?Ja už neviem,viem len toľko že raz som ich užívala si ešte v 2008roku.