icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatarida
8. jún 2012

@sanchez81 haloooooo!!!!!!! aky je stav?????? 🙂

sanchez81
8. jún 2012

tak, baby moje, stav je takýto 😀 😀 😀

sanchez81
8. jún 2012

Nechcela som veriť a skoro mi oči z jamiek vyliezli 😕 😵
Ďakujem všetkým kočkám za spoluúčasť na sledovaní môjho cyklu 😀

@basikes
@ataner81
@kapokapo
@brumka
@veonka
@leonetka
@horsehoe
@mabika
@sabaka
@tatiana77
@tatarida
@maryenn1
Babuľky v tabuľke, dúfam, že nás budete všetky nasledovať 😉 Teším sa na ďalšie úspechy v tejto téme a samozrejme neodchádzam, musím vás všetky evidovať. 😉

p.s. ruky sa mi triasli ako sýkorke chvost 😵

brumka
8. jún 2012

@sanchez81 GRATULUJEM 😵 😵 😵 😵 ja som uz ako schyzofrenik a casu mam do 18teho dost

sanchez81
8. jún 2012

@brumka ďakujem a neboj sa, určite to príde. Ja som sa tak upla na to, že chcem rodiť na jar alebo v lete tak, že nakoniec budem mať vo februári vodnára ako @tatarida. 😀

tatarida
8. jún 2012

@sanchez81 jezisi toto je fanmtasticke!!!!!!! strasne moc ti gratulujem!!!!! jajjjjj hned mam krajsi den 🙂 este uvidiet moju fazulku ze je dobre zasiata a mame krasny vikend pred sebou 🙂 co na to polovicka tvoja?????? 😀

sanchez81
8. jún 2012

@tatarida presne ako som napísala-a žiadna dovolenka nebude! 😝 .....ale to ho ešte spracujem 😵 Tešil sa ako malý jojo. Trocha opatrne, ale ja mám tušáka, že tentokrát to dotiahneme do zdárneho konca 😎

tatarida
8. jún 2012

@sanchez81 kis-kis beee-beeee budeme mat to najhorsie znamenie na svete ale aj tak ho budeme najviac milovat 😀 a sup aj do februaroviek!!! 🙂

sanchez81
8. jún 2012

@tatarida takže teraz sme spolubojovníčky 😉 Dúfam, že naše fazuľky budú prospievať a rásť. a všetko pôjde tak, ako má 🙂

tatarida
8. jún 2012

@sanchez81 no ja tiez dufam, ze moja sejacka to zasiala spravne 🙂 a ze vsetko pojde tak ako ma 🙂

inak baby toto je mega uspesna skupina!!! len tak dalej! netreba sa vzdavat!!!!! 😵

sanchez81
8. jún 2012

@tatarida a najhoršie znamenie je škorpión ževraj 😀 Ale v tejto chvíli mi je to naozaj šumafuk. Teším sa 😵 😵 😵 A neboj sa, my si ich nejako vychováme 😀

sanchez81
8. jún 2012

@tatarida však práve preto sem musíme chodiť na kontrolu a sledovať ako sa tu kočkám darí megaúspešne otehotnievať 😉

tatarida
8. jún 2012

@sanchez81 hej! my budeme tehotensky dozor!!!! 😀

sanchez81
8. jún 2012

Takže aktualizujem tabuľku:

@basikes 9.6.-10.6. lev
@ataner81 11.6. panna
@kapokapo 12.6-13.6 lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec

Takže @basikes si na rade! 😉

sabaka
8. jún 2012

@sanchez81 wau, to su ciariska ako hrom! je to uplne jasne 😀 😀 😀 nasa vazena zapisovatelka nam uvolnila miesto v poradovniku 😉
velmi sa s tebou tesim a dufam, ze ta budeme coskoro nasledovat!

basikes
8. jún 2012

@sanchez81 waaaaaaaaau!!! to je supeeeer, uplne naujuzasnejsia sprava, ja som taka happy, toto je taka super skupina, taka som rada, ze som tu 😀 😀
gratulujem velmi velmi a vela zdravicka prajem 😉

sanchez81
8. jún 2012

@sabaka
@basikes ďakujem, ja veľmi dúfam, že ma budete všetky čoskoro nasledovať! @basikes, si na rade! 😀

basikes
8. jún 2012

@sanchez81 ou ou aktualizacia: musim sa bohuzial prepadnut asi o 2 priecky nizsie, ovu bola neskor, skor ako 18.6 ms ani necakam, takzee najblizsie je na rade @ataner81

brumka
8. jún 2012

@basikes basike, takze testujeme spolu ? 😉

basikes
8. jún 2012

asi by sme mali ostat verne tradiciam, a testovat stale v piatok, hm?? aspon ja iny den testovat asi nebudem, ak teda chcem vidiet // 😉

basikes
8. jún 2012

@tatarida vidis ako perfektne si to zacala? 😉 drzim prsty k dr. nech je vsetko ako ma 😉

basikes
8. jún 2012

@brumka musime si to na nejaky piatok dohodnut, nie?

brumka
8. jún 2012

@basikes prvy je 22 po terminovy ja s mojou nedockavou povahou 🙂

basikes
8. jún 2012

@brumka tiez neviem ako a ci to vydrzim do vtedy 😀

tatarida
8. jún 2012

tak a teraz som zvedava co si vyvesti vestica @ataner81 😀

tramtara
8. jún 2012

@sanchez81 GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baby....čítam Vás sem tam .... nechcela som sa na to snažilkovanie tak sústrediť .... ale po tej krásnej fotke od sanchez sa z mojich biologických hodín stal obrovský zvon 🙂))

@tatarida už cháááápem to ráááno 🙂)), som myslela že už si videla bábatinenkooo 🙂 tak držím moc pršteky

sanchez81
8. jún 2012

@tramtara ďakujem, netreba sa veru sústrediť, iba s radosťou sexikovať 😀 Ja som si tento mesiac naozaj užívala a povedala som si, že chcem rodiť na jar, alebo v lete. No a vidíš, čo sa z toho vykľulo 😀

sanchez81
8. jún 2012

@basikes ok, tak prepisujem 😉

sanchez81
8. jún 2012

@ataner81 11.6. panna
@kapokapo 12.6-13.6 lev
@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec

sanchez81
8. jún 2012

@tatarida inak, som zvedavá, kde sa fláka, ani včera som ju tu nepostrehla 😨 🙂 Myslím @ataner81 🙂