Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
baby moje...ako vás tak sledujem tak sem budem prispievať častejšie - možno je to fakt nákazlivé 😀
kto si nenakupil nakupit kyselinu listovu 🙂
@sanchez81 GRATULAAACIA VELIKA!!!! ciary ako Brno! 😀
baby, to by bolo super, keby kazdy tyzden jedna z nas otehotnie. zatial to tak vychadza! potom by sme zalozili vlastnu skupinku a tehulkovsky zoznam 🙂
@tatarida a prestante s tymi znameniami, vodnar je nahodu dobre znamenie. co by som ja za to dala... 🙂
@sanchez81 aj ja ti Gratulujem,tiez tu chodim sem tam citat co je nove, a tesim sa s tebou 🙂
@slavkaadusko Ďakujem pekne, dúfam, že sa čoskoro všetky stretneme v tehu téme 😉
@sanchez81 tak v to dufam aj ja 🙂 ,tiez sa uz neviem dockat toho dna,ked ja budem mat teketo dve krasne ciarky na teste
@sanchez81 tesim sa aj ja s vami a gratulujeeeem🙂)))))))) uzasne je to,len sa drzte🙂)) citam vas uz treti den,len nestiham prispievat... na net mam cas ked mi maly spinka ako teraz... mozte aj mna pridat do tabulky? budem velmi rada s vami🙂)) som rak a najblizsia mrs (ci aku to skratku pouzivate) budem mat na moje narodky... toho 5.7.abo 6.7. ... hmmm keby tak nedosla... to som sa zasnivala🙂 momentalne uz nestiham rozmyslat nad tym,ze som to znova dostala,lebo mojej svokre ... vdaka jej muzovi... hrozi exekucia... a mozu prist o strechu nad hlavou... zachranujeme co sa da... drzte palce,aby sme stihli byt prepisat na mojho muza,ich syna... lebo sa inak vsetci osalime a pridu byvat k nam... aj muzove dve sestry,jedna rozvedena s dietatom... viem,ze to sem nepatri do tejto temy,ale je to dost horor,take trampoty... ...
inak kopec myslienok,co som tu od vas citala,zdielam aj ja... tiez rozmyslam tak,ze co mozem este kedze este niesom tehu a nemohla by som to,ak by som uz bola...
drzte sa dievcence a nech sa kazdej splni tehulkovsky sen ... vsetkym snazilkam aj mim tejto temy🙂 pekny vikendik🙂
@deculko dakujeme pekne..no mas to pestre, take rodinne trampoty, ale co uz, bohuzial aj to je zivot, ale snaz sa mysliet na vase dieta plus buduce dieta...kolko ma maly? moja dcreka ma 3 roky...pojde od septembra do skolky a ja sa nestacim cudovat, ze to tak ubehlo.....mas cca taky isty termin menzesu ako ja....tak pevne verim, ze ju nedostaneme....hihi....drz sa aj tebe pekny vikned
@tatiana77 moj chlapec je oktobrovy,bude mat 3 roky toho oktobra a tiez ma ist od septembra do skolky... len este nie sme odplienkovany a s plienkami ho nevezmu,tak je to ohrozene...
inak s mojim muzom si robim srandy...ked mi muz povie,ze mam sa snazit nemysliet tolko na dalsie deculko....tak mu poviem,nech on skusi nemysliet na sex... no da sa to? neda..🙂
AHojte ja som mala umelym sposobom 30.3. a podarilo sa uz som 4mesiac tehotna🙂Tesim sa so vsetkymi co ste tu a vyslo vam to🙂
ahojte baby, včera som tu nebola... inštalujem dozertačku 😝 v utorok mám obhajoby 😝 ... som úplne dead aj dnes... a čo vám poviem, ovu je za mnou a snaženie nebolo, mm bol na smrť unavený z práce 🙄 a to obidva dni, ktoré to fakt mohlo klapnúť 😔 , robila som si veľké nájdeje.... ☹
dnes som nasadila duphaston 😕 a počkám na mrchu a ďalšie kolo snaženia, lebo toto by bol zázrak keby sa podarilo tento mesiac. jedine že by spermijky mali extra dlhú životnosť a prežili tie čo sme nasadili ešte pred ovulkou 😀 ale pochybujem.... tak sa vytešujem aspoň z toho, že hádam obhajoby dobre dopadnú, ja sa uvolním, s mm si užijeme leto a svadbu, duphaston mi skráti cykly a medzitým sa podarí objaviť aj // 😵
držte sa všetky, budem na vás myslieť aj keď mám teraz strašne moc práce a nestíham čítať...
@sanchez81 no ale toto??? zas mi nieco uslo, bo nemam tolko casu sem kukat 😅 vy ste ale s muzikom sikovni 😀 😀 😀 😀 😀 ta druha ciarka mi skoro vyklala oci, taka je silna 😀 😀 😀 😀 no ja len ticho zavidim(samozrejme v dobrom 😀 ) a hlavne gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 a ptfuj ptfuj, nech ide bruskovanie ako po masle 🙂 🙂 🙂
ja som dnes skromny 10DC a mala som v plane keksik, ale nechce sa mi nic, a tak som sa radsej napchala cokoladou 😀 😀 😀 😀 mnam ale bola dobra 😵

este by to chelo 1 tabulku, tabulku predpokladaneho terminu porodu 🙂