icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

maryennn1
10. jún 2012

@horseshoe hehe ja som sa tak s tou jednou paličkou na ovu teste nervovala celý mesiac a potom som naozaj dodržala dvojhodinové nepitie (lebo to ja mám problém dodržať, ja musím furt vodu slopať 😀 ) a ahaho dnes na 16 DC mi krásne dve čiarky nabehli (škoda, že len na ovu 😵 ) a aj ovu hlienik sa dostavil, takže to vyzerá na ovulku v najbližších dňoch. 12 DC to si fakt ešte skoro, takže nepiť a testovať u mňa zaberá 😀
@horseshoe ja tiež mocno stískam paľuchy nech to vyjde 😀

horseshoe
10. jún 2012

@kubkomatko no ja som sa tym ovu testom furt branila, ale manzel ma nakoniec prehovoril, ze nech to skusim. Lebo ja zase mam problem rozoznat moju ovu a hlavne mam za posledne mesiace pocit, ze ziadnu nemavam, tak si to chcem overit....Ale verit sa tym testom stopro neda, takze ich neberiem uplne vazne. Najlepsie je to riesit s doktorom. No uvidime ako sa mi to bude tento mesiac vyvijat... 😉

horseshoe
10. jún 2012

@maryennn1 heh, no aj ja som mala ten moc riadne nariedeny. tiez som zvyknuta pit kazdu chvilu, bo ma potom bolieva hlava a hlavne teraz, ked je teplo tak je pre mna nemozne nepit. Tak ale budem sa asi musiet obmedzovat 😠 a ktoru hodinu testujes? ja som o stvrtej poobede, neviem ci to nie je aj neskoro... 😕

Mno, tak tu ovulku koukej riadne vyuzit 😉 😉 😉 😉 Drzim palceky 🙂

maryennn1
10. jún 2012

@horseshoe noo ja ešte musím počkať aspoň jednu mrchu mrchatú, ale tak sledujem tú ovulku, aby som vedela či je to tak, ako to bolo predtým, testujem asi okolo tretej s tým, že sa snažím (nie vždy to vyjde- to je pre mňa ako za trest 🙄 ) dve hodiny predtým nepiť. myslím, že o štvrtej tiež nie je neskoro, ja som prvý robila ráno s pol litrom vody v sebe a čudovala som sa, že nefunguje 😀 😀 😀 až potom mi baby vysvetlili čo a ako 😉

kapokapo
10. jún 2012

@horseshoe ahoooj, dakujem, aj ja ti drzim prsty, nech nam cim skor zacnu rast pupky 😀 No ja dnes 32 den, tak uvidime co bude rano..... juuuuuuj....som zvedava, zasa som namotana, tak sa musim nejako inac namotivovat, lebo potom to sklamanie, to je otras....

kapokapo
10. jún 2012

@horseshoe testovat sa ma vraj vecer, 2 hodiny nepit, a vzdy v rovnakom case. Ja som zvykla testovat o 21.00, alebo po navrate z prace domov okolo 19:00, vzdy rovnaku hodinu.

horseshoe
10. jún 2012

@kapokapo Dolezite je sa nenamotavat - furt si to vravim a kazdy mesiac ked mi meska co len jeden den, tak uz skacem 3 metre 😀 😀 😀 😀 A ked pride mrcha, tak nariekam a este som aj nastvata na manzela, ze to je jeho vina, lebo ze bol lenivy sexovat a malo sme spolu spali 😀 😀 😀 Na niekoho to zvalit musim 😅

Juuuj, drzkam ti palceky 😉 😉 😉 😉 Nech je z teba coskoro riadny pupkacik 😀 😉 😉

kapokapo
10. jún 2012

@horseshoe Boze to ako keby som seba videla 😀 to je az desive ake sme si my zeny v tomto podobne, ja mojmu robim presne to iste 😀

horseshoe
10. jún 2012

@kapokapo jo, tak vecer? No ja som z toho magor, lebo v pribalovom letaku pisu ze v popoludnajsich hodinach. 🤐 To je normalne veda tieto veci, clovek aby to studoval, daval si pripomienky, aby v rovnaku hodinu testoval, nepil 2-3hodky....A to este nemeriavam bazalnu teplotu. No toto keby mali robit chlapi, tak by sa na to davno vyondulovali 😀 😀 😀

kapokapo
10. jún 2012

@horseshoe no vraj vecer, kamaratka mala nejake problemy, lekar je to tak odporucal...tak asi na tom nieco bude 🙂

maryennn1
10. jún 2012

@horseshoe keby to mali robiť chlapi ľudstvo zanikne 😀 😀 😀

horseshoe
10. jún 2012

@kapokapo no zaujimave, zaujimave 🙂 vyskusam, ci to bude fungovat aj u mna 😉 😉 ale ked tam nebudu 2 ciarky, tak si ma nezelaj 😀 😀 😀 😀 - to bol vtip 😝 😝 😝

maryennn1
10. jún 2012

@kapokapo @horseshoe baby ale fakt sa odporúča v poobedňajších hodinách, tak neviem, ale veď vyskúšať treba ja si myslím, že tam aj tak ide o to nepitie vody, ale viem, že ráno sa nemá robiť určite, to som skúšala a napriek koncentrovanosti moču, to ráno nefunguje 😕 😀

horseshoe
10. jún 2012

@kapokapo @maryennn1
no kocky, idem sa offnut - drahy sedi opodial a diva sa na Twilight a vyzera nejako extra pritulne- nemozem uverit, zeby ho ten oplodnovak film takto naladil? 😀 😀 😀 ale rozhodne to treba vyuzit... 😀 😀 😀
tak papacik a vidime sa na MK... 😉 😉 😉

maryennn1
10. jún 2012

Aj ja idem, zajtra náročný deň, tak nech som čerstvá...papaaaa 😉
@horseshoe príjemné snaženie 😉 @kapokapo paaaaa

kapokapo
11. jún 2012

Dobre ranko, prajem pekny start do noveho tyzdna 🙂

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo dobré ránko, to je teraz aký test? ovu, či tehu? 🙂 ale v každom prípade pekné koľajničky 😉

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo boooooooooooožinku, teraz som sa dívala na náš zoznam a ty čakáš mrchu! No ak je to tehu test, tak ja sa zblááááznim!!!!

alenitka
11. jún 2012

toto je aka uspesna teeeeeeema ... juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu supeeeeeeeeer gratulka 😀 😀 😀 😀

sanchez81
11. jún 2012

no kde je tá osoba, teraz neodpovedá, ja som ako na ihlách!

kapokapo
11. jún 2012

ahojte, tu som, je to tehu test 😀

kapokapo
11. jún 2012

@sanchez81 ahoj, tehu test 😀

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 Takže si nečakala do piatku? 😉 😀

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo To je aká paráda! Hahahahahaha, tak aj ty budeš mať vodnárča 😉

kapokapo
11. jún 2012

@sanchez81 veru necakala, nech mame aj pondelky pekne, nie len piatky 😀 v kazdom pripade si zachovavam este chladnu hlavu, mam za sebou jeden MA, tak sa snazim nemat hlavu v oblakoch zatial, ale tesiiiim 🙂

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo a ako sa cítiš 🙂 Ešte v euforickej nálade, že? 🙂

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo Drahý to už vie? u nás je ten viac vytretý mm. Včera som išla na bicykel, trošku sa nadýchať vzduchu a pohýbať sa-však ma ten môj nechcel najprv pustiť, že sa budem natriasať! 😀 Viem, že opatrnosti nie je nikdy dosť-ja som tiež naše prvé potratila, ale trochu súdnosti si treba zachovať. Ale chápem to, strach mám aj ja. Ale keď som uvidela pozitívny test, mala som vnútorný pocit, že tentoraz to bude všetko ok. Tak verím.

kapokapo
11. jún 2012

@sanchez81 aj ja verim ze to dobre dopadne a ze budeme mat zdrave babatka 🙂 drahy je na sluzobke, dufam ze dostal sms 🙂 ja sa idem chystat do prace, tak zelam pekny den a uspesne tehulkovanie, juchuuu 🙂

sanchez81
11. jún 2012

@kapokapo úúúúžasnééé, veľmi sa teším s tebou 😉 Dávaj si pozor a čakáme ťa vo februárovkách 😉

basikes
11. jún 2012

@kapokapo supeer, to vaazne uz aj pondelook??? gratulujem velmi velmi 😉