icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
11. jún 2012

dufam, ze aj na mna nejake babo ostalo, lebo by som veelmi rada uz aj ja coskoro zazila ten pocit 😉, ked tu vsetky postupne robite chutky 😉

basikes
11. jún 2012

waaaau, fakt je to supeeeeeer uplne najsuper, toto tu aj tato tema, stale sa tu ma clovek z koho tesit 😀

sanchez81
11. jún 2012

@basikes uričte je nejaké odložené aj pre teba a čaká na vhodnú chvíľu 😉 Chodím sem radšej, tu je taká správna partia 😀 Teším sa na ďalšie pribúdanie, potom sa šupneme všetky z tejto starej témy do novej 😀

tatarida
11. jún 2012

@kapokapo no krasa!!!!! 🙂 velmi velmi gratulujem!!! a strasne moc zdravicka zelam!!! 🙂 ooo happy day 😀

basikes
11. jún 2012

@sanchez81 tak jaa chdodim v podstate len sem a dobre robim asi 🙂 inde ak tak len tak nakuknem, ale viac aj tak nestiham. verim aj ja, ze baabo caka uz za rohom 😀

sanchez81
11. jún 2012

@basikes ano, toto je to správne miesto na schytanie tehu vírusov 😉 ja sa tak teším, normálne som v eufórii. Takú úspešnú tému som ešte nevidela. Zapíšeme sa do histórie tejto stránky 😀 a čakám na ďalšie úspechy 😉

sanchez81
11. jún 2012

a čo @ataner81? 🙂 Mohla by sa k nám pridať. A potom aj ty @basikes 🙂

sanchez81
11. jún 2012

a aj @brumka čaká na mrchu vtedy, keď ty 🙂

brumka
11. jún 2012

@kapokapo gratulujem 🙂 🙂

basikes
11. jún 2012

@sanchez81 vdaka za pozvanie, velmi rada sa k vam pridam, ale to musim najskor objavit // 😉

brumka
11. jún 2012

dobre ranko zienky, pozeram ze upsesny vikend, 2 babatka 🙂 mne je od soboty strasnele ale mrchu mam dostat az 18. cize riadna vsugeracia, uz som takto dopadla prve 2m a nic

horseshoe
11. jún 2012

@kapokapo waaaaaaaaaaw ja umrem 😀 😀 😀 😀 😀 to je skveleeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 gratuliren 😉 😉 😉 😉 😉 tesim sa spolu s tebou, musi to byt uzasny pocit 🙂 🙂 🙂 🙂 Drzkajte sa aj s malou fazulkou, nech sa vsetko dobre vyvyija 😉 😉 😉 😉

basikes
11. jún 2012

@brumka ahooj, vidis, uz nemusime cakat s testovanim do nejakeho piatku. aj pondelok je evidentne stastny !!!

sanchez81
11. jún 2012

Takže nový zoznam. @kapokapo som už vyčiarkla 😉 Ak je niečo popletené, šťuchnite do mňa 🙂

@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@ataner81 5.7.. panna

brumka
11. jún 2012

juj, to sme uz mi 2 na rade, no kedy @basikes dame ten den ? 🙂

basikes
11. jún 2012

@brumka neviem, kedy?

sanchez81
11. jún 2012

@basikes
@brumka Predsa v piatok, dievčatá 😉 22.6. 😀 😎

brumka
11. jún 2012

dohodnute 🙂 ale u mna z toho asi nic nebude

sanchez81
11. jún 2012

@brumka veď uvidíš, na predpoveď je skoro 😉

basikes
11. jún 2012

@sanchez81 az vtedyy?? ja neviem ci do vtedy vydrzim 😀

basikes
11. jún 2012

@brumka preco myslis ze nic? ja si teraz nic nemyslim. minuly cyklus som nejak tak vnutorne citila a vedela, ze to nevyslo, ale teraz nemam ziadne pocity, len som zvedava, ale to je u mna normalne a bezne, nie som velmi trpezlivy tvor 😀

brumka
11. jún 2012

@basikes ja som si hovorila prve mesiace ze to vyslo a nic, pri prvej om tusila ze to vyslo a vyslo ale az po mesiaci, tak uvidime, ale ako kazdy mesiac mi je zle v polke cyklu

sanchez81
11. jún 2012

@basikes tak aspoň dva dni po meškaní 😉

basikes
11. jún 2012

@sanchez81 jooj, tak tebe sa to vraviiiii 😀 ale skusim noo. aj tak bud.tyzden zacinam zhurta, dost stresovo, takze si mozno ani nevsimnem, ze ma prist ms 😀

tatiana77
11. jún 2012

@kapokapo veeeeelmiiii gratulujem...ten mesiac maj bol ale plodny 🙂 🙂 ....drzim palce, aby bolo vsetko v najlepsom poriadku....a neboj musi vsetko dobre dopadnut...kedy pojdes k doktorovi? ako sa citis?

sabaka
11. jún 2012

@kapokapo mooooooja, volako sa ti od euforie triasli prstiky pri foteni, ze je foto take rozmazane! 😀 ale to najdolezitejsie az bije do oci, take su peknucke tie 2 ciarky!!!! dakujeme za miesto v poradovniku. mimochodom - nas poradovnik je neuveritelne uspesny, co poviete?? 😵

franica
11. jún 2012

Ahojte baby!! Som @franica, som snažilka, optimista, tehotenský hypochonder, vášnivý ocikávač testov a po preštudovaní tejto témy (celej!!!) chcem patriť k vám, ja verím, že ma ešte prijmete 🙂 Čestne prehlasujem, že spravím všetko pre to, aby som zachovala pozitívne štatistiky tejto super skupiny 😉
Vám, čo ste už v radostnom očakávaní zo srdca gratulujem! Ja si idem robiť test zajtra ráno, tak potrebujem psychickú podporu, aby som to dovtedy vôbec vydržala (spomínala som už, že mám záľubu v robení testov?? 😀 )

franica
11. jún 2012

Ešte som zabudla dodať, že som váha s č. topánok 38-39 a mrcha mi mešká čisto, ale ČISTO teoreticky tretí deň (keďže je mierne nevyspytateľná) 😎

rohlicka
11. jún 2012

@franica - tak ti drzim prsty .. ako kazda ina snazilka .. podpora tu musi byt 🙂

horseshoe
11. jún 2012

@franica Aaaaale, nova tvar medzi nami a este aka kocka 😀 😉 😉 😉 😉 Vitaj, vitaj 😀 no moja, odo mna len jedna rada - vydrz casu jak hus klasu 😀 😀 😀 najlepsie je robit 10dni po meskani, hlavne ked mas taku mrchu, ze prichadza v rozmedzi plus-minus 3-4dni. Mna dokonca v marci tak obalamutila, ze mi meskala 7dni 😠 😠 😠 Na siedmy den som robila tehu test a o 2hodky neskor dosla mrcha 😠 😠 No uznaj aka je prefikana 😠

Ja robim az 10dni po meskani, ale to si vravim kazdy mesiac 😀 😀 😀