Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
waaaau, fakt je to supeeeeeer uplne najsuper, toto tu aj tato tema, stale sa tu ma clovek z koho tesit 😀
dobre ranko zienky, pozeram ze upsesny vikend, 2 babatka 🙂 mne je od soboty strasnele ale mrchu mam dostat az 18. cize riadna vsugeracia, uz som takto dopadla prve 2m a nic
Takže nový zoznam. @kapokapo som už vyčiarkla 😉 Ak je niečo popletené, šťuchnite do mňa 🙂
@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@ataner81 5.7.. panna
dohodnute 🙂 ale u mna z toho asi nic nebude
Ahojte baby!! Som @franica, som snažilka, optimista, tehotenský hypochonder, vášnivý ocikávač testov a po preštudovaní tejto témy (celej!!!) chcem patriť k vám, ja verím, že ma ešte prijmete 🙂 Čestne prehlasujem, že spravím všetko pre to, aby som zachovala pozitívne štatistiky tejto super skupiny 😉
Vám, čo ste už v radostnom očakávaní zo srdca gratulujem! Ja si idem robiť test zajtra ráno, tak potrebujem psychickú podporu, aby som to dovtedy vôbec vydržala (spomínala som už, že mám záľubu v robení testov?? 😀 )
Ešte som zabudla dodať, že som váha s č. topánok 38-39 a mrcha mi mešká čisto, ale ČISTO teoreticky tretí deň (keďže je mierne nevyspytateľná) 😎
@franica Aaaaale, nova tvar medzi nami a este aka kocka 😀 😉 😉 😉 😉 Vitaj, vitaj 😀 no moja, odo mna len jedna rada - vydrz casu jak hus klasu 😀 😀 😀 najlepsie je robit 10dni po meskani, hlavne ked mas taku mrchu, ze prichadza v rozmedzi plus-minus 3-4dni. Mna dokonca v marci tak obalamutila, ze mi meskala 7dni 😠 😠 😠 Na siedmy den som robila tehu test a o 2hodky neskor dosla mrcha 😠 😠 No uznaj aka je prefikana 😠
Ja robim az 10dni po meskani, ale to si vravim kazdy mesiac 😀 😀 😀

dufam, ze aj na mna nejake babo ostalo, lebo by som veelmi rada uz aj ja coskoro zazila ten pocit 😉, ked tu vsetky postupne robite chutky 😉