icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
12. jún 2012

Štipnite ma niekto....žeby fakt??? 🙂 🙂 🙂
Táto skupina je vážne magická 😀 (stačilo sa pridať a je to tam)

linddi
12. jún 2012

Kočky, ďakujem za privítanie, ste milé 😵

brumka
12. jún 2012

@horseshoe myslys ze takrv nic zle neznamena? tak uz jedno tehu mam za sebou ale toto som nemala teda ano ale to som v 36tt krvacala ale strasne vela ale nakoniec mi len cievka daka praskla. cize to bolo ok

horseshoe
12. jún 2012

@franica no ja sa nehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
12. jún 2012

@linddi gratulujemmmmmmm
@linddi vitam 🙂))))

linddi
12. jún 2012

@franica Ja odpadnem 😀 Aj ja chcem byť taký bleskový prípad! Gratulujeeeeeemmmmm......

linddi
12. jún 2012

@brumka mne ešte nemusíš gratulovať 😀 aj keď, bodaj by!

horseshoe
12. jún 2012

@franica Velka gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacia. To je uplne uzasne. Kocka ako sa ti to podarilo tak rychlo? 😀 😀 😀 A rychlo pis, nie ze si to nechas pre seba 😀 😀 😀

brumka
12. jún 2012

@linddi prepac preskocila mi klavesa :(
@franica gratulujemmmm 🙂
Inac krvacanie ustalo, tak som zvedava co mi telo blbne, co toma byt

tatarida
12. jún 2012

@horseshoe @mabika asi mate pravdu, proste pre nich to nieje nic zaujimave..ale fakt aspon krv mohol zobrat...

linddi
12. jún 2012

@brumka to je v pohode, možno to je znamenie 😅

horseshoe
12. jún 2012

@brumka jo, aj takto sa to niekedy prejavuje. urob si testik a uvidis. 😉

tatarida
12. jún 2012

@franica ty kokossss! ty si mega nakazliva!!!! ci nakazena???? gratulujem!!!!

a baby tym padom su aj utorky vhodne na testovanie 😀

brumka
12. jún 2012

@horseshoe vcera som robila a nebolo ani stopy zeby mali byt // takze pocakm tyden lebo aj tak musim doplnit zasobu testov

brumka
12. jún 2012

NO babky co to za znacky testov mate? vyzeraju ze su funkne a dobre 😀 😀 😀

tatarida
12. jún 2012

@brumka alebo zeby to povestne uhniezdenie????? aj ja som mala 3 kvapky a uz som tu avizovala prichod mrchy, no prisli // 😀

horseshoe
12. jún 2012

@brumka tak, tak. treba este pockat, ked mrchu mas dostat az 18.6. - testni sa az toho 18teho. 😉 drzim palecky, juchuuuuuuuuu 😀 😀 😀

tatarida
12. jún 2012

@kapokapo ahoj tehulka 🙂 a v ktorom si asi tyzdni??? duphaston som si ja nasadila hned ako som zistila // a doki mi teraz tak vazne vravi ze mohli by ste ho brat aspon do buducej kontroly ( haha sak ho zerem poctivu uz od zaciatku) 🙂 pracujes?

tatarida
12. jún 2012

@janulap podla ms som bola 6t+1 ale podla sona vraj 5t...no podla ovu viem presne ze to boli len 4t, tak snad nabuduce uvidime viac nez ciernu machulku 🙂

basikes
12. jún 2012

@franica to je super, gratulujem 🙂 na tej nasej skupine nieco asi bude 😉

mabika
12. jún 2012

@brumka moj skromny laicky nazor je, ze to mohlo byt uhniezdovanie a tym padom si nemohla mat este pozit.test, tolko nazor odbornicky 😀

franica
12. jún 2012

ďakujem, ďakujem, ďakujem!! Ešte sa mi trochu ťažko verí, že to tam fakt je, ale snáď mi to časom dojde 🙂
A určite si nenechám žiadne know-how pre seba, rada poradím ako viem. V prvom rade posielam virtuálny vírus 😨
A keby som mala poradiť, tak by toznelo nasledovne: "žite tak, ako by to mal byť váš plodný deň" 😀
Ideme s manželom na výlet, tak sa majte pekne dnes, potom sa určite ozvem. A hor sa na snažilkovanie!!

brumka
12. jún 2012

tak a odpisal mi jeden doktor, ze nemam to riesit, a ze este nevylucuje uhniezdenie takze cakat....

pepina001
12. jún 2012

a my máme toto 6 mesiac snažilkovania a furt nič ☹((

tatiana77
12. jún 2012

@franica pekne gratulujem, tak nech je vsetko v poriadku ..........

sanchez81
12. jún 2012

@franica cháchá gratulujem! takže zo snažilkovskej tabuľky nebude nič 😉 Dúfam, že toto plodné obdobie bude pokračovať 🙂

sabaka
12. jún 2012

@brumka dobre ranko. podla mna to moze byt kludne aj uhniezdovanie opl. vajicka, lebo na ovu by bolo prislis neskoro ak uz 18.6. mas dostat 🙂 - podobne ako pise hore vyssie @mabika
teraz to chce uz len trpezlivost.

sabaka
12. jún 2012

@franica pjekneeeeee! no moja, ty si u nas snaziliek dlho neohriala 😀

sanchez81
12. jún 2012

@brumka nevešaj hlavu a nehádž flintu do žita 😎 ale zase netreba si robiť falošné nádeje. Snaž sa nesledovať, veď čo má prísť, príde. Pevne verím, že nepríde (mrcha) 😀

sanchez81
12. jún 2012

a čo vy ostatné kočky, hm? čakáme, čakáme 🙂 som zvedavá, kde sa zas fláka @ataner81 🙂