icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
12. jún 2012

@brumka no tak to mas fajn. hlavne, ze sa kazdy den nadajam cerstvo vytlacenou grepovou stavou - az mi je z toho na blivajz, draha a hlien nikde. 😠 😠 😠

horseshoe
12. jún 2012

@bubinko83 no to neviem ani ja, ale grepovou stavou to urco nie je 😀 😠 😠 😠

bubinko83
12. jún 2012

@horseshoe a prečo grepovou štavou?

sabaka
12. jún 2012

@horseshoe skus lanove semiacka, tymi je hlien zaruceny

brumka
12. jún 2012

no neviem ci nepojdem na koniec zoznamu, zacalo ma boliet podbrusko ako keby mala uz prist

horseshoe
12. jún 2012

@bubinko83 No ja neviem, kto to vymyslel, ale vseobecny nazor a mienka tu na MK pravi, ze pravidelnym nadajanim sa grepovou stavou kazdy den az do ovulky sa zaruci zvysena produkcia plodneho hlienu 😀 Tak preto.

Apropo o ananasovej stave po ovu si tiez nepocula? 😀 😀 😀

sanchez81
12. jún 2012

@sabaka tak občas ma pichne v podbrušku, alebo cítim chvíľu také bolesti ako pred mrchou, ale najnepríjemnejšie pre mňa je, že ma nekonečne bolia prsia. Mám pocit, ako keby som ich celé mala posiate modrinami. A občas mám žalúdok ako na vode, ale ešte som neblinkala 😉

horseshoe
12. jún 2012

@sabaka si myslis, ze cim sa napchavam kazdy den? vlocky rozneho druhu s pomletymi lanovymi semiackami - z toho mi je uz tiez na blivajz 😠 😠 😠 ked si rano pomyslim, ze to mam zjest, tak sa mi chce plakat. Hlavne,ze ten moj sa kazde rano napchava nadychanym cerstvym bielym pecivom so salamou a zapija to Kofolou a sladkou kavou 😠 😠 😠 Kde je ta jeho obeta? 😠

sabaka
12. jún 2012

@sanchez81 aj ja chcem, aby mi uz bolo neskutocne zleee 😀 😀 😀 😀

leonetka
12. jún 2012

@bubinko83 uz tu nevypisuj a sexuj! 😀 priesvitny tahavy je ten najplodnejsi 😀

horseshoe
12. jún 2012

@leonetka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sanchez81
12. jún 2012

@horseshoe vieš čo moja, kašli na to. Ja som si napr. kúpila alchemikový čaj a spravila som si ho až 1x. Pre dobrý pocit. 🙂 Vajko a spermijky sa budú cítiť dobre v tvojom tele vtedy, keď sa budeš cítiť dobre aj ty. Preto jedz, pi a rob to, čo ti chutí. Ver, že potom nebudeš môcť 😉 Ja som mala takú chuť včera na nivu a nemôžem...ale neva 😀

sabaka
12. jún 2012

@horseshoe hmm, tak ty si nejaka odolna...ale ani ja ho nemavam vzdy. tento cyklus prave teraz ale zato poriadne. inak plodny hlien neznamena, ze musis mat mokro v nohavickach, casto sa da nahmatat len vo vnutri v oblasti krcka 🙂 preto si mnohe myslia ze nemaju a pritom je hlienik tam.

horseshoe
12. jún 2012

presne tak mila @bubinko83 uvaz dobrej rady od @leonetka a nezahalaj 😀 😉 😉 😉

leonetka
12. jún 2012

@horseshoe hah, aj ja slopem grepovy dzus a jem lanove semienka. od tohto mesiaca aj pupalku v kapsulach. zatial ziadnu zaplavu hlienu nepozorujem, ale vraj niekedy sa to prejavi az na ten dalsi cyklus. tak cakam... 🙂
inak minuly rok som s tym nemala problem, akonahle sme sa tento rok rozhodli snazit, tak po hliene ani stopy 😠

bubinko83
12. jún 2012

@leonetka
@sabaka
@horseshoe 😀 😀 😀 😀 jaj baby mala som problemy v prvom tehu a teraz tak tužim po babatku ale neviem sa cez to nejak psychicky preniest ,ale každym dnom tužim viac a viac po druhom babatku ani si neviete predstavit ako 😔 Hlavne kvoli synovi lebo vidim že by muto prospelo,ja som bez prace,kupujeme vačši byt no proste čas ako stvoreny na druhe mimi ale musim si to v hlave usporiadat,snad sa mi to skoro podari . 🙂

horseshoe
12. jún 2012

@sanchez81 no to si zacinam mysliet aj ja a moj manzel mi to tiez vravi, ze sa mam na to vykaslat 🙂 A asi to aj urobim, bo nevidim vysledky. No a to som este nespominala caj - ja som si kupila zensky Gynastan - obsahuje aj alchemilku a co cert nechcel - mam z neho alergiu, tak teraz neviem na ktoru bylinku mam, ale vsetko ma svrbi. Vyskusam mozno este kupit cistu Alchemilku a uvidim...Pila som to preto, aby som nemala taku bolestivu mrchu, ale asi mi niet pomoci... ☹

bubinko83
12. jún 2012

@sabaka na tej stranke čo si dala link tam akurat pišu o tom hliene ako vaječny bielok ,no ja ho mam hojne sa bojim aby mi potom tie spermie aj nevyplavilo von .

horseshoe
12. jún 2012

@sabaka Veru to som aj ja pocula, ze ten hlien nemusi byt ani viditelny na nohavickach. No lenze ja predtym ako sme sa zacali snazit som mavala taky hlien, ze som sa musela chodit utierat na zachod, co som bola taka mokra 😠 Takze nieco sa vo mne deje. Asi sa moje telo vzburilo a povedalo si - nie, nie, este tu nechceme mat maleho mimozemstana 😀 😀

horseshoe
12. jún 2012

@bubinko83 nemozes mi toho hlienu trochu poslat? 😀 😀 😀

horseshoe
12. jún 2012

@bubinko83 jasne, ze sa podari. s takym hlienom aj stvorcata 😀 😎 😎 😎

bubinko83
12. jún 2012

@horseshoe v sačku ??? 😀 😀 😀 Počuj a nemože ten grep skor vysušovat? ved citrusy všeobecne vysušuju.

bubinko83
12. jún 2012

@horseshoe no diky jedno mi postači 😀

horseshoe
12. jún 2012

@bubinko83 No mna ocividne vysusuje, to ano 😀 😀 😀 Ja ti vlastne ani neviem, preco sa ma pit. Ze co takeho zvlastneho obsahuje. Tuto som sa nechala uniest davovou psychozou. Ale nikde nie je vysvetlene, ze preco... 😅

linddi
12. jún 2012

@horseshoe presne som na tom rovnako ako ty.

bubinko83
12. jún 2012

@horseshoe typicke pre slovensko 😀 čo urobi jeden to urobia všetci a nevedia prečo. A to sa snažite o prve?

horseshoe
12. jún 2012

@linddi myslis to, ze rovnako trpis suchotami? 😀

leonetka
12. jún 2012

@bubinko83 tak nam porad co jes a pijes, ze mas taky hlienisko 🙂 tiez ma nebavi pit ten grepovy dzus na litre, hubu mam potom z toho vykrivenu 😀

linddi
12. jún 2012

@horseshoe áno 😀 a presne odvtedy ako sme sa začali snažiť. Takže asi je to fakt o psychike 😝

horseshoe
12. jún 2012

@leonetka presne aj ja 😀 a este si rano musim aj privstat, aby som si vytlacila dost stavy 😠