Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@bubinko83 no, ta voda ktoru ospevujes je praveze zodpovedna za neplodnost hlavne muzov, ale ciastocne aj zien. bola o tom taka studia. zeny, ktore beru HAK ju vylucuju mocom, hormony sa dostavaju do spodnych vod, voda sa nedokaze od nich ocistit a tak sa vracia spolu s nimi do nasich vodovodnych kohutikov - chlapi piju vodu so zenskymi hormonmi a v dlhodobom uzivani takejto vody sa objavuju u muzov rozne poruchy plodnosti.
Dobre je mat dobry filter na vodu, ale aj to je otazne, ci pomoze...
Kocky a ake ponaucenie z toho plynie? ze pit treba, ale nie vodu 😀 😀 😀
Kočky a nie je náhodou na tieto "suchoty" a nepravidelnú ovulku dobrá fytosója? Niečo som na fóre MK o nej čítala... hmm, tak ak máte niektorá skúsenosť, sem s ňou 😉
tak babky je to takmer iste uz mam predmenstruacny syndrom. uz citim ze to pride a mozno aj skor ako 18 :(
tak a myslym ze mozem ist na koniec zoznamu, uz som asi dostala
takyto kratky cyklus ze len 20 dni som nemala.
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Dnes som 31 DC, ráno som si robila test a vyšla mi veľmi slabá druhá čiarka, ale je viditeľná. Lenže som si ráno zmerala aj bazálnu teplotu a bola 36,3. No predtým som si ju nikdy nemerala. Môžem to brať tak, že je nízka a že mi mrcha príde? Alebo si musím merať celý cyklus? Jedna teplota zaváži či nie?
ahojte ja som sa znazila od marca ,,boli sme v centre IVF iscare martin a som v 15 tyzdni
@zdenkadovi tak gratulujeeem 🙂 viacere tisko zavidime .. ale len v dobrom 😝 drzte sa 🙂
@brumka Ale nezufaj. Nikdy nevies, preco to prave tento mesiac nevyslo. To vie len pan Boh, on ma s kazdou jednou svoje plany. Urco to bolo na nieco dobre. Daj si cerveneho vinka ked prides domov - mne to velmi pomohlo po psychickej stranke 😉
A ako som uz pisala, tato dlha a strastiplna cesta za babenkom nas nakoniec urobi o nieco lepsimi rodicmi a budeme si to viac vazit. 😉
@zdenkadovi avooooj. velmo ti gratulujeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 A to preco ste boli tak skoro v Iscare - ved to su len 3mesiace snazenia? Nepovedali vam, ze je to malo? Kazdopadne je to uzasne 😵 a velmi vam to prajem 😉 😉 😉 😉

@leonetka neviem čim to je že mam toho hlienu tolko ,nestravujem sa nejak extra ale pijem vela čistej vody možno je to aj tym neviem fakt.