Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@bubinko83 no, ta voda ktoru ospevujes je praveze zodpovedna za neplodnost hlavne muzov, ale ciastocne aj zien. bola o tom taka studia. zeny, ktore beru HAK ju vylucuju mocom, hormony sa dostavaju do spodnych vod, voda sa nedokaze od nich ocistit a tak sa vracia spolu s nimi do nasich vodovodnych kohutikov - chlapi piju vodu so zenskymi hormonmi a v dlhodobom uzivani takejto vody sa objavuju u muzov rozne poruchy plodnosti.
Dobre je mat dobry filter na vodu, ale aj to je otazne, ci pomoze...
Kocky a ake ponaucenie z toho plynie? ze pit treba, ale nie vodu 😀 😀 😀
Kočky a nie je náhodou na tieto "suchoty" a nepravidelnú ovulku dobrá fytosója? Niečo som na fóre MK o nej čítala... hmm, tak ak máte niektorá skúsenosť, sem s ňou 😉
tak babky je to takmer iste uz mam predmenstruacny syndrom. uz citim ze to pride a mozno aj skor ako 18 :(
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Dnes som 31 DC, ráno som si robila test a vyšla mi veľmi slabá druhá čiarka, ale je viditeľná. Lenže som si ráno zmerala aj bazálnu teplotu a bola 36,3. No predtým som si ju nikdy nemerala. Môžem to brať tak, že je nízka a že mi mrcha príde? Alebo si musím merať celý cyklus? Jedna teplota zaváži či nie?
ahojte ja som sa znazila od marca ,,boli sme v centre IVF iscare martin a som v 15 tyzdni
@zdenkadovi tak gratulujeeem 🙂 viacere tisko zavidime .. ale len v dobrom 😝 drzte sa 🙂
@brumka Ale nezufaj. Nikdy nevies, preco to prave tento mesiac nevyslo. To vie len pan Boh, on ma s kazdou jednou svoje plany. Urco to bolo na nieco dobre. Daj si cerveneho vinka ked prides domov - mne to velmi pomohlo po psychickej stranke 😉
A ako som uz pisala, tato dlha a strastiplna cesta za babenkom nas nakoniec urobi o nieco lepsimi rodicmi a budeme si to viac vazit. 😉
@zdenkadovi avooooj. velmo ti gratulujeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 A to preco ste boli tak skoro v Iscare - ved to su len 3mesiace snazenia? Nepovedali vam, ze je to malo? Kazdopadne je to uzasne 😵 a velmi vam to prajem 😉 😉 😉 😉

@leonetka neviem čim to je že mam toho hlienu tolko ,nestravujem sa nejak extra ale pijem vela čistej vody možno je to aj tym neviem fakt.