Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ja sa citim uz ako cok najskor drahemu hovorim no zase nic a teraz ze sak zlatko ono stale nic a on si to kubko vysvetlil po svojom ze som ho nechcela polubit ale ako v ramci srandy 😉 dneska uz mam 36 ci 37DC ja neviem kedy sa jej akoze uraci prist ...takto si stale nahovaram a zase budem sklamana ☹ a ze aby clovek nato nemyslel a neupinal sa a da sa to kurna....
@brumka testi budem aj ja mozno sa budeme obe tesit alebo navzajom utesovat ja som spinila v nedelu a od vtedy nic a azda ani vinko nepomohlo
@simonkato @brumka v takýchto chvíľach závidím ženám(napr ako moja mamka pred 30timi rokmi alebo ženám, ktoré nemajú prístup k informáciám), ktoré takéto veci absolútne neriešia. Nezaoberajú sa nejakou ovuláciou, testami, hlienom, teplotou či uhniezďovaním. o ničom takom nevedia, tak to neriešia. My vnímame každý jeden signál a znervózňuje nás to
ahojte snažilky 🙂...ja som tiež z tých čo sa snažia od marca a stále nič ☹ ....ale nevzdávame sa a pracujeme pilne dalej 😉 , nakúpila som si ovu testy a skúšam to tak, minulý mesiac som dokonca mala 2x v mesiaci ovu test s // čiarkami.. je to možné??? Dala som si vyhotoviť kalendár od dr. Jonáša ako vám to niečo hovorí a včera som mala vraj naj termín na to aby sme počali bábo, aj keď podľa ovu testu som ovu nemala a som 3dni po MS, a tá mi meškala až 10 dní, tak neviem či sa na to môžem spoliehať 😖 ....ale tak za skúšku nič nedám a milujeme sa s veľkou chuťou a radosťou 😵 😀 ...tak uvidíme....a vy ako? nejaké nové tehuľky? 🙂 držím palčeky všetkým 🙂
@soni1 tu u nás na poliklinike k J.Ulrichovi
@ataner81 ďakujem za blahoželanie, ja viem, že myslíš úprimne a tebe straaašne držím palce, ono to raz vyjde celkom isto. Viem, že to "raz" je dosť zlé, také neurčité..tak radšej poviem tak, že najbližšie ;)
Dovtedy si fakt užívajte všetky snažilky to, čo my už asi (ja ešte stále nehovorím o 100 percentách u mňa) nemôžeme- napr. to veľa spomínané víno. Nechcem tu byť za nejakého závisláka, ale taký pohár vína pri TV s manželom má svoje čaro a džúsiky to proste nie je ono...takže vyťahujte štuple, tým padajú aj zábrany a čierne myšlienky 😉
@ataner81 , ja som si dala spraviť výpočet priamo u dr. Jonáša. to čo som našla na nete, že výpočty podľa neho, mi nesedia s jeho výpočtami, aj ked v jednom prípade to ako tak sedelo, len pohlavie mi vypočítalo presne opačne 😀 ...mne je v podstate jedno čo by to bolo, len nech je a je zdravučké 🙂 ...ale priateľ by sa z chlapca zbláznil od radosti :D....dúfam, že nám to čoskoro výde.... 😉 a samozrejme aj vám babenky 🙂
@ataner81 ..tiež mám nepravidelnú...od 28 - 40 dní!!!....ťažko sa mi triafa ovu, ale niekedy ju cítim tak si hned robím ovu test :D ...ale nie je to vždy tak...a okrem iného som dnes začala brať vitamíny - odporučili mi Femibion 800 - máte s tým niektorá skúsenosti? 🙂 budem vdačná za každé info 🙂
@drobca07 ja mám MS pravidelnú 27-28 dní, max.30 len ovu je každý mesiac inokedy. Ja vitamíny neberiem. Teda brala som ale pred mesiacom som si dala pauzu so všetkým. Už som mala dosť stresu z merania a neustáleho neúspechu. Všetky testy som vyhodila a vitamíny dobrala. Ale vraj je dobré brať vitamíny ešte pred otehu aby bábo prišlo do zdravého
@drobca07 ahooj,my sa uz tiez snazime 8 mesiacov a stale nic a nic,uz som s toho zufala 😒 a kde si nasla vypocti toho dr Jonasa??
@slavkaadusko bože všetky ste také mladé fňuk 😖 ja sa snažím 7mesiac. Už si bola na nejakých vyšetreniach?
@ataner81 ved aj ty si este mlada 😉 ,ty si tiez prvosnazilka alebo uz mas nejakeho drobca??zatial som nebola na ziadnych podla mojho lekara je vsetko ok a ty si bola??
@slavkaadusko no hej ale mám o 7rokov viac ako ty. Ja som teraz menila gyndoša lebo som mala pocit, že sa mi nevenuje. Tá nová ma vyšetrí ale až v septembri(preto vravím, že je to môj mesiac 😀 )a to si už riadne dupnem nohou aby to bolo poriadne vyšetrenia. Ale tá stará tvrdila, že je všetko v poriadku tak neviem
@ataner81 tak to presne ako ta moja,vsetko je v poriadku a otehotniet nemozem,je som sa tiez rozhodla ze ak sa to nepodari tento mesiac,budem chciet aby mi urobila poriadne vysetrenie alebo ju tiez zmenim.ale tiez som na to ako ty mavam mrchu tiez 27 - 28 dni obcas 30 len si nerobim ovu testy tak neviem presne kedy ju mam ☹ ,lebo vzdy ju mam inokedy a najhorsie je ze manzela mam doma len cez vikend a ovu skoro vzdy cez tyzden ☹ ☹ tak mozno aj preto sa nam stale nedari.
@slavkaadusko a aké testy si chceš dať urobiť? Ja rozmíšľam nad hormonálnym profilom, folikulometriou a spermiogramom pre drahého. S prácou je to u nás podobné. Ja robím na smeny a ak mám nočnú alebo 24ku počas ovu, mám jednoducho smolu. A drahý robí 10hodín denne aj počas víkendov, tak je uťahaný ako kôň a aj keď som doma a mám ovu, nie vždy je chuť na milovanie 😖
@ataner81 poviem ti pravdu,ze este neviem nemam v tom taky prehlad ako ty 🙂 🙂 ake sa davaju robit,abysom bola o trosku mudrejsia 😉
@slavkaadusko viem o týchto a ďalej sú už odbornejšie vyšetrenia ako priechodnosť vaječníkov atď
@ataner81 a ake vitaminy si brala?? ja zatial len kyselinu ale pred mesiacom som ju prestala brat.

@brumka no teda, vínko asi zaberá iba na mňa 😀. To vieš, tehulkám sa nemá čo spustiť 😀 😀