icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
14. jún 2012

@brumka no teda, vínko asi zaberá iba na mňa 😀. To vieš, tehulkám sa nemá čo spustiť 😀 😀

simonkato
14. jún 2012

@ataner81 ja sa citim uz ako cok najskor drahemu hovorim no zase nic a teraz ze sak zlatko ono stale nic a on si to kubko vysvetlil po svojom ze som ho nechcela polubit ale ako v ramci srandy 😉 dneska uz mam 36 ci 37DC ja neviem kedy sa jej akoze uraci prist ...takto si stale nahovaram a zase budem sklamana ☹ a ze aby clovek nato nemyslel a neupinal sa a da sa to kurna....
@brumka testi budem aj ja mozno sa budeme obe tesit alebo navzajom utesovat ja som spinila v nedelu a od vtedy nic a azda ani vinko nepomohlo

brumka
14. jún 2012

@ataner81 len mi nedavaj nadej mam do pondelka este dost casu

brumka
14. jún 2012

@simonkato tebe uz meska ak sa nemylim ze? mne este nie, ja som v pondelok mala rano take vlasocnice krvave.

simonkato
14. jún 2012

@brumka no mne uz dost meska ja som mala v nedelu ked som chodila na zachod pol dna krvavy toaletny papier ale inak nic...Hm tie vlasocnice vyzeraju lepsie ako to moje sa ti mohlo mimco uhniezdovat.Skus zajtra urobit test a dufam ze budes milo prekvapena dvomi kolajnickami 😉

ataner81
14. jún 2012

@simonkato @brumka v takýchto chvíľach závidím ženám(napr ako moja mamka pred 30timi rokmi alebo ženám, ktoré nemajú prístup k informáciám), ktoré takéto veci absolútne neriešia. Nezaoberajú sa nejakou ovuláciou, testami, hlienom, teplotou či uhniezďovaním. o ničom takom nevedia, tak to neriešia. My vnímame každý jeden signál a znervózňuje nás to

drobca07
14. jún 2012

ahojte snažilky 🙂...ja som tiež z tých čo sa snažia od marca a stále nič ☹ ....ale nevzdávame sa a pracujeme pilne dalej 😉 , nakúpila som si ovu testy a skúšam to tak, minulý mesiac som dokonca mala 2x v mesiaci ovu test s // čiarkami.. je to možné??? Dala som si vyhotoviť kalendár od dr. Jonáša ako vám to niečo hovorí a včera som mala vraj naj termín na to aby sme počali bábo, aj keď podľa ovu testu som ovu nemala a som 3dni po MS, a tá mi meškala až 10 dní, tak neviem či sa na to môžem spoliehať 😖 ....ale tak za skúšku nič nedám a milujeme sa s veľkou chuťou a radosťou 😵 😀 ...tak uvidíme....a vy ako? nejaké nové tehuľky? 🙂 držím palčeky všetkým 🙂

franica
14. jún 2012

@soni1 tu u nás na poliklinike k J.Ulrichovi
@ataner81 ďakujem za blahoželanie, ja viem, že myslíš úprimne a tebe straaašne držím palce, ono to raz vyjde celkom isto. Viem, že to "raz" je dosť zlé, také neurčité..tak radšej poviem tak, že najbližšie ;)

Dovtedy si fakt užívajte všetky snažilky to, čo my už asi (ja ešte stále nehovorím o 100 percentách u mňa) nemôžeme- napr. to veľa spomínané víno. Nechcem tu byť za nejakého závisláka, ale taký pohár vína pri TV s manželom má svoje čaro a džúsiky to proste nie je ono...takže vyťahujte štuple, tým padajú aj zábrany a čierne myšlienky 😉

ataner81
14. jún 2012

@drobca07 ahoj snažilka. Ja sa snažím už 7mesiac a zatiaľ neúspešne. na ktorej stránke si našla tie výpočty podľa Jonáša?

ataner81
14. jún 2012

@franica som veľmi rada, že si ma správne pochopila. Naozaj zo srdca a úprimne ti blahoželám. Neviem prečo ale mám taký pocit, že môj mesiac bude september a tak sa na to nejako nastavujem. Teraz mám v pláne užiť si leto a skvelú dovolenku a v septembri hor sa na vec 😀

franica
14. jún 2012

@ataner81 no inak ja som takto uvažovala tiež trochu- že ak aj nie, tak aspoň leto bude na 100 percent. A po lete je človek tak skvele dobytý 🙂 No a teraz som asi v tom so zákazom kúpania sa ( o iných radovánkach nehovoriac). Takže vidíš, všetko má svoje pozitíva 😉

ataner81
14. jún 2012

@drobca07 už som to našla. Mne najúspešnejší deň vychádza na 17DC, čo u mňa môže byť lebo ovu mám nepravidelnú medzi 11-16DC. 17DC som ešte nemala ale človek nikdy nevie 😀

ataner81
14. jún 2012

@franica prečo by si sa nemohla kúpať? Veď pokiaľ nemáš gynekologické problémy, tak by to malo byť v poriadku

drobca07
14. jún 2012

@ataner81 , ja som si dala spraviť výpočet priamo u dr. Jonáša. to čo som našla na nete, že výpočty podľa neho, mi nesedia s jeho výpočtami, aj ked v jednom prípade to ako tak sedelo, len pohlavie mi vypočítalo presne opačne 😀 ...mne je v podstate jedno čo by to bolo, len nech je a je zdravučké 🙂 ...ale priateľ by sa z chlapca zbláznil od radosti :D....dúfam, že nám to čoskoro výde.... 😉 a samozrejme aj vám babenky 🙂

drobca07
14. jún 2012

@ataner81 ..tiež mám nepravidelnú...od 28 - 40 dní!!!....ťažko sa mi triafa ovu, ale niekedy ju cítim tak si hned robím ovu test :D ...ale nie je to vždy tak...a okrem iného som dnes začala brať vitamíny - odporučili mi Femibion 800 - máte s tým niektorá skúsenosti? 🙂 budem vdačná za každé info 🙂

ataner81
14. jún 2012

@drobca07 ja mám MS pravidelnú 27-28 dní, max.30 len ovu je každý mesiac inokedy. Ja vitamíny neberiem. Teda brala som ale pred mesiacom som si dala pauzu so všetkým. Už som mala dosť stresu z merania a neustáleho neúspechu. Všetky testy som vyhodila a vitamíny dobrala. Ale vraj je dobré brať vitamíny ešte pred otehu aby bábo prišlo do zdravého

brumka
14. jún 2012

jaj babky @horseshoe zacal som itat pred tyzdnom knihu a uz tam je plodenie deti... to mi asi robia naschval. a 3 roky snazenia

brumka
14. jún 2012

@drobca07 ja som tsim kalibrum ale az ako tehotna, ja som cele tehu mala velmi silnu anemiu. teraz som brala od januara kyselinu listovu a uz ju neberime 3m ale zase zacnem

drobca07
14. jún 2012

@brumka aj ja som brala kyselinu mesiac, ale zistili mi tiež, že som anemická, tak, že mám radšej skúsiť toto , je v tom aj kyselina aj metafolín, vitamíny aj jod,....
ataner81....asi sa na všetky testy vykašlem aj ja :D

ataner81
14. jún 2012

@drobca07 tak vítaj v mini skupinke"Kašlem na testy" 😀 Lenže mňa už tlačí aj vek. Ty máš koľko rokov?

slavkaadusko
14. jún 2012

@drobca07 ahooj,my sa uz tiez snazime 8 mesiacov a stale nic a nic,uz som s toho zufala 😒 a kde si nasla vypocti toho dr Jonasa??

ataner81
14. jún 2012

@slavkaadusko bože všetky ste také mladé fňuk 😖 ja sa snažím 7mesiac. Už si bola na nejakých vyšetreniach?

slavkaadusko
14. jún 2012

@ataner81 ved aj ty si este mlada 😉 ,ty si tiez prvosnazilka alebo uz mas nejakeho drobca??zatial som nebola na ziadnych podla mojho lekara je vsetko ok a ty si bola??

ataner81
14. jún 2012

@slavkaadusko no hej ale mám o 7rokov viac ako ty. Ja som teraz menila gyndoša lebo som mala pocit, že sa mi nevenuje. Tá nová ma vyšetrí ale až v septembri(preto vravím, že je to môj mesiac 😀 )a to si už riadne dupnem nohou aby to bolo poriadne vyšetrenia. Ale tá stará tvrdila, že je všetko v poriadku tak neviem

sabaka
14. jún 2012

@simonkato vynikajuco, mame sa teda zajtra na co tesit, bude sa testovaaaaat!!! tie chutky hned zrana, hm - zaujimave... 🙂

slavkaadusko
14. jún 2012

@ataner81 tak to presne ako ta moja,vsetko je v poriadku a otehotniet nemozem,je som sa tiez rozhodla ze ak sa to nepodari tento mesiac,budem chciet aby mi urobila poriadne vysetrenie alebo ju tiez zmenim.ale tiez som na to ako ty mavam mrchu tiez 27 - 28 dni obcas 30 len si nerobim ovu testy tak neviem presne kedy ju mam ☹ ,lebo vzdy ju mam inokedy a najhorsie je ze manzela mam doma len cez vikend a ovu skoro vzdy cez tyzden ☹ ☹ tak mozno aj preto sa nam stale nedari.

ataner81
14. jún 2012

@slavkaadusko a aké testy si chceš dať urobiť? Ja rozmíšľam nad hormonálnym profilom, folikulometriou a spermiogramom pre drahého. S prácou je to u nás podobné. Ja robím na smeny a ak mám nočnú alebo 24ku počas ovu, mám jednoducho smolu. A drahý robí 10hodín denne aj počas víkendov, tak je uťahaný ako kôň a aj keď som doma a mám ovu, nie vždy je chuť na milovanie 😖

slavkaadusko
14. jún 2012

@ataner81 poviem ti pravdu,ze este neviem nemam v tom taky prehlad ako ty 🙂 🙂 ake sa davaju robit,abysom bola o trosku mudrejsia 😉

ataner81
14. jún 2012

@slavkaadusko viem o týchto a ďalej sú už odbornejšie vyšetrenia ako priechodnosť vaječníkov atď

slavkaadusko
14. jún 2012

@ataner81 a ake vitaminy si brala?? ja zatial len kyselinu ale pred mesiacom som ju prestala brat.