icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
14. jún 2012

@slavkaadusko aj ja som brala kyselinu listovú ale prestala som

slavkaadusko
14. jún 2012

@ataner81 tak to presne ako ja 🙂

ataner81
14. jún 2012

@slavkaadusko ja si dávam prestávku so všetkým vrátane vitamínov. Akurát som si naordinovala terapiu morom v auguste na 2týždne, tak snáď soť, slnko, piesok a oddych pomôžu 😀

ataner81
14. jún 2012

Dievčatá moje na dnes budem končiť. To viete:holá holá nočná a práca volá 😀 ale tak stráááááášne sa mi nechce. 😒 Tak papa zajtra 😉

slavkaadusko
14. jún 2012

@ataner81 budem drzat palce nech to pomoze a prajem prijemnu nocnu,nech ti to rychlo ubehne 🙂 🙂

horseshoe
14. jún 2012

@brumka ejha, prec s takou knihou chytrooo 😀 😀 😉

franica
14. jún 2012

@ataner81 no ja neviem, ale mne doki hneď povedal, že kúpať sa počas celého tehotenstva radšej nie...tak uvidíme. Chystáme sa aj k moru a ja si pamätám mamičky s bruškom, že sa máčali, tak hádam to nie je úplne tabu 🙂 Teraz mám aj také vyrážky, to je jasné, že s tým nie, ale keď sa to vylieči tak verím, že sa trochu budem môcť aj okúpať. Ja bývam nielen že smädná, ja potrebujem vodu vstrebávať aj zvonka 😀 😀
A ty si milá @ataner81 nerob starosti, s tvojím vekom je to podľa mňa ešte ok- koľko žien má prvé deti ďaaaaleko po tridsiatke. moja teta teraz čaká svoje prvé a má 38, takže hajaaaaj, dovtedy ich stihneš 4 😉

simonkato
14. jún 2012

@sabaka keby len zrana prave sme dosli zo zharady tam som pratala cerecne jahody do toho hrach pak zmrzka a teraz do kym sa mi ohrialo masko s ryzou som zjedla len tak parku zajedala s klobaskou a rajcinami.Bud som total pazrava alebo mrcha prichadza.Kupila som tehu testiky a zajtra rano skusim testnut pak sa vam ozvem ale nechcem si robit plane nadeje lebo to sklamanie tak hrozne boli ☹

drobca07
14. jún 2012

@ataner81 no ved mna už skoro tiež, mala som 29 v apríli...

mabika
14. jún 2012

@franica jaaaj, leto s bruchom si pamatam este, no da sa prezit 😉 . V mori sa kupat mozes, len radsej na kupaliskach nie (obyc. ani termalnych) a jazera len ked fakt ciste

sanchez81
14. jún 2012

@franica dr. mal pravdepodobne na mysli kúpanie sa vo vani. Veľmi teplá voda nerobí mimi dobre. A to isté aj sprcha, takže aj muývať sa treba len teplou nie veľmi teplou až horúcou vodou 😉

sanchez81
14. jún 2012

@ataner81 to ma mrzí, že ťa mrcha tak zarmútila. Ja to poznám. Najviac ma zložilo, keď mi bývalá spolužiačka po mojom potrate povedala, že je tehotná a že či mi môže darovať Femibion určený na prvý trimester, lebo ona už začína druhý. Viem, že to myslela dobre, ale ja som rumádzgala ako malá ☹ Ale neboj sa, tvoj čas príde vtedy, keď to budeš najmenej čakať 😉 A s tými vitamínmi som na tom rovnako. Najprv som ich brala, potom som si povedal, že ktovie kedy sa mi podarí otehu, tak som prestala. Sa mi zdalo že ma vyjde draho. Tak som ich začala brať až teraz.

sanchez81
14. jún 2012

@brumka k tým testom-ja som si robila Pepino s hcg 10 🙂

franica
14. jún 2012

@sanchez81 , @mabika asi máte pravdu, aj ja som to tak nejak predpokladala s tým kúpaním...ved na kupko by som aj tak nešla- to je také rizikové ešte aj pre netehotné, hlavne tie termálne, no uvidíme. Myslím si, že asi aj v tom platí všetko s mierou 🙂
@simonkato naozaj sa netreba moc do toho vžívať, lebo potom sa človek zbytočne trápi pre niečo, čo vlastne ani nebolo..každopádne skrížené prsty ti určite neuškodia, tak po informuj 😉

brumka
14. jún 2012

@horseshoe je to super kniha len toto bolo medzi riadkami. ja to vidim na testovanie az o tyzden, dneska som nestihla lekaren

simonkato
14. jún 2012

Babenky ja som nevydrzala a urobila som si teraz test ja neviem ci mam vidiny alebo sa mi to mari ale je tam uplne slaba kolajnicka druha waaa normalne tomu neverim urobim z raneho mocu zajtra dalsi a budem vas informovat ale akosi tomu neverim 😵

sabaka
14. jún 2012

@simonkato jeeeeeej, dalsia uspesna kocka z nasej temy 🙂 tak drzim palce na zajtra, bude este silnejsia

simonkato
14. jún 2012

@sabaka ja tomu akosi neverim stale chodim kuk na ten test je to uplne taky slaby dusik no uvidim co bude rano nebudem radsej budit ani draheho nech sa predcasne netesi ja dneska asi ani nezaspim 😵 😅 😀 som taka stastna ale normalne sa aj bojim tesit

sanchez81
15. jún 2012

@simonkato ahoj, tak ako? Daj aj ty foto testu, nech neporušíš tradíciu 🙂

simonkato
15. jún 2012

@sanchez81 no je to asi tam je to taky este len dusik dufam ze bude len a len silniet budem testovat teraz az v pondelok a ked uz bude silny tak vam ho sem urcite dam skusala som odfotit ale by ste sa len smiali ze tam nieje ziadna druha cirocka ja ju doma vidim tiez az ked sa lepsie prizriem tak stale sa nemozem na plno tesit .Ale verim ze nam nas anjelik zoslal do bruska konecne surodenca aby bola mamicka konecne stastna 🙂

sanchez81
15. jún 2012

@simonkato neboj sa, určite bude len silnieť. Teším sa s tebou 😉

simonkato
15. jún 2012

@sanchez81 dakujem ja mam este take zmiesane pocity.Gyndsovi je este skoro podla kalkulacky by som mala byt v dakom 5tt ale podla mojho cyklu si myslim ze je to este len 4tt dufam ze je tam preto len maly dusik asi bude este malo hcg.

Inak zienky ak vam mozem poradit nam gyndos nasadil tieto vitaminceky A Beta Care sa to vola je to na cisto prirodnej faze a aha hned prvy mesiac po uzivani to tam asi je.Su to vitaminy ako aj pre chlapa na rychlejsie spermie tak aj pre zenu lebo je v nich mnozstvo vitaminou.

sanchez81
15. jún 2012

@simonkato ja som tiež ešte nebola u dr. Podľa kalkulačky som 5tt+3, takže tiež by so mnou ešte nič nerobila 🙂 Takže čakám, kým neubehne nejaký čas, aby som z toho sona aj niečo mala 🙂

kapokapo
15. jún 2012

@ataner81 ahoj moja, jasne ze to beriem uprimne, a velmi ta chapem.... aj ja som sa doteraz tesila s kamaratkami ale v kutiku duse mi bolo luto preco nie ja.... mas nato plne pravo, kazdy z nas mysli v prvom rade vzdy na seba ....to je uplne normalne, drzim ti palce a verim , ze aj ty sa budes coskoro tesit... ja som tento mesiac nerobila ziadne ovu testy, bala som sa ze som ovu vobec nemala, ale nechala som to tak, boli sme pri mori a aha ho 🙂 ....drzim ti palce ....

kapokapo
15. jún 2012

@simonkato juchuu, tesim sa 🙂

sanchez81
15. jún 2012

@kapokapo dobré ránko, tak ako sa cítiš? 😉

kapokapo
15. jún 2012

@sanchez81 ahoj, dobre ranko 🙂 citim sa dobre... bolia ma dost prsia ale inac absolutne ok, 🙂 a ty?

simonkato
15. jún 2012

Babenky co hovorite na ten digitalny test mate s nim daka skusenost normaalne mam chut ho ist kupit nech viem na com som lebo do pondelku sa hadam aj zbalznim .Jaj som ja ale trtko ale je to pre mna take to pochopi zena co o dietatko prisla inak vam to neviem vysvetlit.

basikes
15. jún 2012

@simonkato ahooj, predbezne gratulujem 🙂 ja osobne som digi este nemala, ale ten by mal byt asi najspolahlivejsi, tam o tom nemusis vydumovat ci hej ci nie, ked to tam napise 😉 aku si mala tu druhu ciarku? taku ruzovu slabu, ale ovela slabsiu od tej kontrolnej??

sanchez81
15. jún 2012

@kapokapo som na tom presne ako ty. Tak ma bolia prsia, ako keby som ich mala posiate modrinami. Občas cítim podbruško-také tlaky-keď som moc akčná a napr. upratujem-zabudnem, že by som mala fungovať na easy režime. Tak si potom radšej hneď ľahnem a ustane to 😉