icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
15. jún 2012

@simonkato asi takto??

sanchez81
15. jún 2012

@simonkato s digi testom nemám osobnú skúsenosť, ale chápem ťa. Ja som o bábo tiež prišla, tak presne viem ako sa cítiš a chceš si byť 100 percent istá, kým sa začneš tešiť 🙂

sanchez81
15. jún 2012

@basikes aaaaaaaaale, máme tu ďalšiu tehulu? 🙂

basikes
15. jún 2012

tu foto hore mam za to, ze som nevydrzala do terminu ms!!!! dufam, ze tam aj vy nieco vidite??? na zivo to vidno uplne normalne riadne, len je o dost vela slabsia od tej druhej

basikes
15. jún 2012

@sanchez81 vobec to tak zatial nevnimam, ked je taka slaba. v nedelu skusim znova, ak bude silnejsia tak mam darcek pre muzicka. v nedelu je den otcov 😀

brumka
15. jún 2012

vau, to su novinky, gratulujem kazdej, kolko tu mame novych tehuliek zo vcera? dve? vynikajuco, ja som stale v hre, vcera poharik cerveneho vinka.

sanchez81
15. jún 2012

@basikes nepotrebuješ čakať kým zosilnie. Druhá čiarka môže byť akákoľvek slabá alebo silná. Hlavne, že tam je. Takže test je pozitívny. Teším sa a gratulujem 😀

horseshoe
15. jún 2012

@ataner81 Avoooj. Uplne chapem tvoje pocity a mozem ta ubezpecit, ze su celkom normalne. Myslim, ze kazda to tu citime velmi podobne, co si budeme klamat. Dolezite je nesmutit dlho a vyplnat si zivot inymi vecami, cinnostami a radostami 🙂 Treba si uvedomit, ze nie sme vtom sami, co maju problem otehotniet, prave naopak. 80% ludi v mojom okoli, ktori chceli babatko - mali alebo maju problem otehotniet. Vonku stretavame tehotne zeny alebo stastne mamicky s deturencami, ale nikto nevie aku dlhu mali prave ony cestu ku dietatku - mozno daleko dlhsiu a tazsiu ako my. Uz davno nie sme v casoch nasich mamiciek alebo starych mam, kedy sa kazda prva alebo druha nevesta vydavala s bruchom. Bohuzial tazkosti s otehotnenim su dan, ktoru od nas vybera priroda za to, ako sme ju my ludia zdevastovali a aky sposob zivota zijeme. My vsak musime byt silne a nevzdavat to. Ja pevne verim, ze casom sa kazdej jednej z nas podari otehotniet, ci to bude prirodzenou cestou alebo za pomoci lekarov. Treba verit, modlit sa a hlavne vyhodit z hlavky vsetky cierne myslienky. Ludia si to casto neuvedomuju, ale psychika ma velmi silnu moc. Tak hlavku hore, dnes je piatok, mame pred sebou velmi horuci vikend, tak prichystaj plavky a vyraz s drahym niekde k vode - uvidis ako vas slniecko nabije pozitivnou energiou 😉 😉 😉 😉 😉

deculko
15. jún 2012

fiha no basikes,to gratulujem

a dievcata,vcera vecer aj dnes rano som aj ja mala take ruzove vlasocnice na toaletaku... takze neviem... som tyzden po mrske... takze pripisujem to alchemilke.... a inak... overte si to,ale ja som citala,ze alchemilku treba pit len do ovulacie,potom uz nie... lebo ona precistuje maternicu smerom von a ak by tam sa uhniezdovalo vajko... pocas tehu sa pit tiez nema... tak preverujte,ja uz nestiham,ideme na vikend prec,papa

sanchez81
15. jún 2012

@deculko ano, má sa piť len do ovu 😉

sanchez81
15. jún 2012

@basikes takže ťa môžem vyčiarknuť zo zoznamu snažiliek? 😉 či?

basikes
15. jún 2012

@sanchez81 neviem, raz som mala takeho ducha na teste, nic z toho nebolo vtedy, ale bol taky menej viditelny ako toto. neviem, ci vydrzim to nevyzradit do tej nedele a brat to takto, ale zatial tomu este neverim ci co. Ty si si to hned tak plne uvedomila??

basikes
15. jún 2012

baby inak, viete preco som nevydrzala s testovanim??? lebo sa mi za celu noc snivalo asi 5 roznych snov o tom, ze robim testy a vsade vysli // 😀 a pred tym sa mi nikdy nic take nesnivalo, skor sa mi zvyklo uz s detickami

brumka
15. jún 2012

@sanchez81 mas cas hodit novy zoznam? lebo som dako mimo 🙂

sanchez81
15. jún 2012

@basikes ja som si robila test až po meškaní ms. Ale ja si myslím, že čiarka bude už len silnieť. Ale dávaj si pozor 😉

sanchez81
15. jún 2012

@brumka kľudne môžem, ale neviem či tam mám ešte nechať aj @basikes 😀

horseshoe
15. jún 2012

@basikes no totoooo 😀 😀 😀 😀 😀 to je tehu test? bomba, spica. 😀 😀 😀 krasna druha ciarocka 😉 😉 😉 Pri tehu teste akakolvek aj ci len slabsia ciarka znamena tehu 😉 😉 😉
Velmi, velmi gratulujem a prajem nastavajucej mamicke aj babetinku hlavne vela zdravicka 😉 😉 😉 😉 😉

sanchez81
15. jún 2012

Dávam teda ešte starý, keď chceme byť opatrnejšie 😉

@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@ataner81 5.7. panna
@linddi ?. baran

brumka
15. jún 2012

@sanchez81 haha, ja cakam do pondelka vtedy mam dostat, cize ja nemam cervene na bielom

sanchez81
15. jún 2012

@brumka tak dúfam, že budeš nasledovať @basikes a vyjdu ti // 😉 Ako sme sa už presvedčili-plodná téma toto tu. Preto sem rada chodím medzi vás. Mali sme na seba šťastie babuľky. A verím, že čoskoro si založíme novú tému ako pokračovanie tejto starej 😉 😎

basikes
15. jún 2012

@horseshoe jooj dakujem, ty si to tak realne napisala, ze som sa normalne musela nadychnut zhlboka 😀
@sanchez81 ano, nechaj to takto, aby sa to nezarieklo, v nedelu aktualizujem svoj stav. ja som taka koza, ze som nevydrzala! ale tie sny ma ktomu donutili 😀

sanchez81
15. jún 2012

@basikes 😀 a pozerala si už aj na tehu kalkulačke, kedy ti vychádza termín probližne a v ktorom si tt? 😀

horseshoe
15. jún 2012

Inak babulky, dnes je fakt krasne. 🙂 Od rana svieti slniecko 🙂 Normalne mam z toho taku dobru naladu. Ja som dnes 17.DC. Vcera som mala celkom dost hlienu na moje pomery 😀 Ale ten hlien bol priesvitny, tiekol, ale sa nenatahoval. Ten natahovaci akosi nie a nie prist. Neviem ci sa da otehu aj pri takom nenatahovacom...?

Vcera som robila tiez ovu test a vysla ciarocka, ale furt slaba. Tak neviem, ale stopro tym testom nedoverujem, lebo fakt ta vypovedacia schopnost je zavisla od koncentracie mocu, ktoru mam niekedy silnejsiu a niekedy slabsiu. 😠

Inak vcera som tu sirila hoax 😀, ze vajko je oplodnitelne iba 2 hodiny. Tak som sa rozpravala s drahym a ten ma opravil, ze nie 2 hodky, ale 12hodin je oplodnitelne. 😅 Hups, nejako som to poplietla, tak sa ospravedlnujem 😅

horseshoe
15. jún 2012

@basikes No vsak co tam chces moja spekulovat? 😀 Uz je zamiesene, uz to klepe na pupek 😀 😀 😀

simonkato
15. jún 2012

@basikes prosim ta aky mas fotak mne to s mojim kramom a ani telefonom vobec neslo odfotit no moja je oproti tvojej este o polku slabsia taka ako by sa zacala robit a zrazu dosla farba
@no a digi test to je asi umenie kupit v nasom mste bola som v troch lekarnach v jednej na mna pako kukal ze co to chcem ze ci take cosi aj existuje a v dalsi dvoch ze nemaju ze je o to maly zaujem nechce sa mi trepat az do centra uvidim co povie drahy alebo pockam az do pondelku vtedy uz bude musiet byt ten dusik silnejsi

sanchez81
15. jún 2012

@horseshoe 2 hodiny je máááááááááááálo 😀 A kašli na hlien. Keď máš chuť, tak si zdravo zasexujte. Využi to, že to môže byť ešte živočíšne a nekontrolovateľné, lebo keď budeš mať mimi, budeš sa tíško schovávať pod perinou 😀 Takže uvoľniť sa a nezabiť sa! 😀 😀 😀

horseshoe
15. jún 2012

@sanchez81 Mas recht 😉 😉 😉 Len ja mam najvacsiu chut vzdy poobede a vtedy nemam s kym 😀 😀 😀 Teda mam, ale to by nemohol byt manzel 😀 😀 😀 Hehe, dufam to necita 😅 😅 😕

sanchez81
15. jún 2012

@simonkato hlavne si daj ten test pri fotení na biely podklad. Ak fotíš na tmavom, tak ti nebude vedieť foťák zaostriť na // 🙂 Tak skús 😉

horseshoe
15. jún 2012

@sanchez81 jake premakane sofistikovane metody fotenia uz mas, draha 😀 😀 😀 😀

sanchez81
15. jún 2012

@horseshoe Ja som zase ranné vtáča a keď má ísť mm do práce, tak ja by som ho znásilňovala jedna radosť 😀 Ale tak dá sa navnadiť v ktorúkoľvek hodinu. Spravte si náladičku. Môj mm naposledy, že dones sviečky a zapni nejakú fajn hudbu....ts, ts, ts, že aký romantik 😀 😀 😀