Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
tu foto hore mam za to, ze som nevydrzala do terminu ms!!!! dufam, ze tam aj vy nieco vidite??? na zivo to vidno uplne normalne riadne, len je o dost vela slabsia od tej druhej
vau, to su novinky, gratulujem kazdej, kolko tu mame novych tehuliek zo vcera? dve? vynikajuco, ja som stale v hre, vcera poharik cerveneho vinka.
@ataner81 Avoooj. Uplne chapem tvoje pocity a mozem ta ubezpecit, ze su celkom normalne. Myslim, ze kazda to tu citime velmi podobne, co si budeme klamat. Dolezite je nesmutit dlho a vyplnat si zivot inymi vecami, cinnostami a radostami 🙂 Treba si uvedomit, ze nie sme vtom sami, co maju problem otehotniet, prave naopak. 80% ludi v mojom okoli, ktori chceli babatko - mali alebo maju problem otehotniet. Vonku stretavame tehotne zeny alebo stastne mamicky s deturencami, ale nikto nevie aku dlhu mali prave ony cestu ku dietatku - mozno daleko dlhsiu a tazsiu ako my. Uz davno nie sme v casoch nasich mamiciek alebo starych mam, kedy sa kazda prva alebo druha nevesta vydavala s bruchom. Bohuzial tazkosti s otehotnenim su dan, ktoru od nas vybera priroda za to, ako sme ju my ludia zdevastovali a aky sposob zivota zijeme. My vsak musime byt silne a nevzdavat to. Ja pevne verim, ze casom sa kazdej jednej z nas podari otehotniet, ci to bude prirodzenou cestou alebo za pomoci lekarov. Treba verit, modlit sa a hlavne vyhodit z hlavky vsetky cierne myslienky. Ludia si to casto neuvedomuju, ale psychika ma velmi silnu moc. Tak hlavku hore, dnes je piatok, mame pred sebou velmi horuci vikend, tak prichystaj plavky a vyraz s drahym niekde k vode - uvidis ako vas slniecko nabije pozitivnou energiou 😉 😉 😉 😉 😉
fiha no basikes,to gratulujem
a dievcata,vcera vecer aj dnes rano som aj ja mala take ruzove vlasocnice na toaletaku... takze neviem... som tyzden po mrske... takze pripisujem to alchemilke.... a inak... overte si to,ale ja som citala,ze alchemilku treba pit len do ovulacie,potom uz nie... lebo ona precistuje maternicu smerom von a ak by tam sa uhniezdovalo vajko... pocas tehu sa pit tiez nema... tak preverujte,ja uz nestiham,ideme na vikend prec,papa
baby inak, viete preco som nevydrzala s testovanim??? lebo sa mi za celu noc snivalo asi 5 roznych snov o tom, ze robim testy a vsade vysli // 😀 a pred tym sa mi nikdy nic take nesnivalo, skor sa mi zvyklo uz s detickami
Inak babulky, dnes je fakt krasne. 🙂 Od rana svieti slniecko 🙂 Normalne mam z toho taku dobru naladu. Ja som dnes 17.DC. Vcera som mala celkom dost hlienu na moje pomery 😀 Ale ten hlien bol priesvitny, tiekol, ale sa nenatahoval. Ten natahovaci akosi nie a nie prist. Neviem ci sa da otehu aj pri takom nenatahovacom...?
Vcera som robila tiez ovu test a vysla ciarocka, ale furt slaba. Tak neviem, ale stopro tym testom nedoverujem, lebo fakt ta vypovedacia schopnost je zavisla od koncentracie mocu, ktoru mam niekedy silnejsiu a niekedy slabsiu. 😠
Inak vcera som tu sirila hoax 😀, ze vajko je oplodnitelne iba 2 hodiny. Tak som sa rozpravala s drahym a ten ma opravil, ze nie 2 hodky, ale 12hodin je oplodnitelne. 😅 Hups, nejako som to poplietla, tak sa ospravedlnujem 😅
@basikes prosim ta aky mas fotak mne to s mojim kramom a ani telefonom vobec neslo odfotit no moja je oproti tvojej este o polku slabsia taka ako by sa zacala robit a zrazu dosla farba
@no a digi test to je asi umenie kupit v nasom mste bola som v troch lekarnach v jednej na mna pako kukal ze co to chcem ze ci take cosi aj existuje a v dalsi dvoch ze nemaju ze je o to maly zaujem nechce sa mi trepat az do centra uvidim co povie drahy alebo pockam az do pondelku vtedy uz bude musiet byt ten dusik silnejsi

@simonkato asi takto??