Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka sú dva druhy výpočtu a to malý (16,50)a veľký,( 21,50) podľa toho či si už rodila alebo nie, vyznačené sú dni kedy máš mať sexík, aké ťa čaká pohlavie bábätka, životaschopnosť plodu a tak.... kukni si stránku http://centrumjonas.com/slovak.prihlaska.html je tam všetko čo potrebuješ vedieť 🙂
....ja som mala terz 12-teho vraj najplod. deň a to som bola 1deň po skončení ms. ale čítala som na veľa forach od mamičiek, že jeho výpočty sú spoľahlivé na 99%....a to je už dosť, nie? 😉 🙂
@isabella_fly ahooj. pozname to 😉 ja sa tu snazim tiez byt tak na tajno, lebo nik nevie, ze sa snazime, by som nechcela pocuvat, ze no co? uz? dost som sa napocuvala o svadbe kym nebola 😀
@basikes ja som mala taku slabu ciarocku pri prvom tehu a uz mi ta slaba ciarocka doma pobehuje po vlastnych 😉 gratulujem
@brumka ...vraj vie super vypočítať aj také veci dopredu, aby si nemala problémové tehotenstvo aj pohlavie budeš vedieť....pre kočky čo už rodili je to super vec si myslím, pre prvorodičky to úplne s presnosťou určiť nevie, iba vraj najplod. dni a pohlavie,,,ale nezaručuje sa 100% životaschopnosť. Na tvojom mieste by som to skúsila 🙂 myslím, že to nie sú až také horibilné čiastky za výpočet ak sa ti splní "sen" 🙂 .....to je na nezaplatenie 🙂
@basikes ja sa spolieham na to, ze aj ked ma pod nickom poznaju, tak nikto nema potrebu sledovat kam prispievam, ved to uz by musel byt chory clovek, lebo to sa nastastie vypatrat lahko neda 😀 no predsalen, pri prvom tehu som na zaciatku krvacala a bola v nemocke a moja mama vsade uz roztrubovala, ze bude babka a mna sa veselo ludia zacali vypytovat na babo a ja som v tom obdobi nevedela ci nepotratim, tak to bola dost zla skusenost do buducna, druhe tehu si s mm nechame len pre seba prve mesiace... teda ked sa k tomu druhemu tehu vobec dopracujeme 🙂
@drobca07 ja som citala ze vela bab otehotnelo aj 1 den pred ms,tak mozno sa to aj vam podari, a za skusku nic nedas, my by sme tiez s manzelom uz strasne chceli babo,ved uz vsetci okolo nas maju deti,lem my stale nic a nic ☹
@slavkaadusko jasné, že môžeš len počkaj na @sanchez81. Ona je totiž naša hlavná zapisovateľka 😀 Len nám povedz kedy máš termín na ms a tvoje znamenie
@slavkaadusko pokyny už máš od @ataner81, takže napíš svoje údaje a ja ťa pridám do tabuľky 😉
@slavkaadusko viem presne o čom hovoríš :( ....a stále tá otázka ked stretneme niekoho známeho "a kedy bude bábo???" ....tak mi tlačí slzy do očí.... mala som predtým trošku problémy s cystami na maternici, liečila som sa, ale už je všetko OK (aspon to tvrdia všetci lekári)...takže som čakala viac rokov na čas kedy budem môcť konečne otehotnieť.... preto sa teraz snažím využiť všetky dostupné možnosti 🙂
@basikes Mno, mne to tiez liezlo na nervy - najrpv sa nas kazdy pytal, ze kedy sa uz zoberieme a ked sme sa zobrali, tak sa nas od svadby furt pytali, ze kedy uz budeme mat dieta a ci uz cakame, atd, atd... 😠 😠 😠 Uz ma to tak dozralo, ze som vsetkym povedala, ze sa nam zatial nedari a ze mozno to bude trvat aj dlhsie. A cuduj sa svete, odvtedy sa ma nikto na tuto temu nic nepyta 😀 😀 😀 A konecne mam svaty pokoj. 😎 Takze: "aj tak še dá" 😀
@horseshoe niekedy su ludia bezcitny ani o tom nevedia, ja som daco podobne zazila ale to bolo skor take ze sme sa este nepokusali a ja v duchu som si povedala ze som mlada, este som neskoncila skolu a uz mam mat deti? a co ked mam problemy... ale len v duchu ale vedelao ma to pozrat
@drobca07 to si nesmies moc pripustat, ludia sa na to radi pytaju a pritom si mnohi neuvedomuju, ze dnes mat babo naozaj nie je otazka iba rozhodnutia... ja ked sa niekoho spytam a odpovedia mi, ze uz by aj chceli len sa nedari, tak sa viac nepytam, viem ako to boli, mm sesternica mi este v novembri prezradila, ze sa snazia uz nejake 4 mesiace, viac som sa jej nepytala, viem, ze keby nebola, tak by som jej takymi otazkami nepomohla... no a pred par dnami som sa dozvedela, ze je uz v 17tt 🙂
Ja zase pri tejto otázke vyzerám ako Boh pomsty 😀 , tak sa ma to už viackrát neopýtajú 😀
@brumka jj, vies ono sa pytaju hlavne taki, ktori k dietatu prisli lahko resp. nahodne alebo starsie rocniky, ktori splodili 10deti v priebehu 10tich rokov 😀 Problem otehotniet je vseobecne velmi malo diskutovana tema, a tak si mnohi myslia, ze splodit dieta je len o rozhodnuti tej dvojice, ze si povie: ano, chceme dieta a do mesiaca je baba tehotna. Ale takto to uz v dnesnej dobe nefunguje. A velakrat sa ludia domnievaju ze dvojica este nechce otehotniet kvoli kariere, peniazom, byvaniu a pod....Tak ja som ich radsej uviedla na pravu mieru a myslim, ze sa mi dost ulavilo a mam o jeden tlak menej. A veruze sa ma uz na to nikto nepyta - ved to by musel byt iny necitlivy magor, aby ked vedel, ze sa nam nedari a napriek tomu sa nas stale vypytoval...
@brumka mne to liezlo na nervy ked sa ma uz asi mesiac alebo dva po porode pytali kedy druhe a ja som vtedy nemala ani pomyslenia na dalsie, som bola rada, ze konecne nie som tehu... teraz sa nas uz len mm babka stale pyta, ale od nej to beriem, je uz stara a bojuje uz dlhe roky s rakovinou a asi by sa este rada dozila dalsieho pravnucatka
@sanchez81 mrcha by mala prist 24.7-28.7 a znamenie ryby
@isabella_fly @horseshoe ja mam v okoli vela ludi co zial nemozu alebo tazko prisli k dietatu, ja som otehotnela rychlo ale zase tehu rizikove ani som poriadne o tom nevedela a po porode ked kazdy zistil ze ako som rodila atak uz sa ma na druhe radcej nepytali, lebo som len pocuvala ze si prenasala tak si musela mat dobre tehu ale nikto nepozrie pod pokrievku ako to bolo.
@isabella_fly ja viem, že si to tak brať nemôžem...len proste niekedy to tak na mňa príde a potrebujem sa z toho "vyplakať"....včera sme s priateľom večer "blbli" boli sme hrať futbal na ihrisku ako deti :D ....a večer ked sme zaspávali mi hladkal bruško a hovoril, že ako sa teší na naše bábo, že aký to bude "športovec" po maminke aj po ockovi.....no nevedela som ako na to reagovať, iba som sa usmiala , dala mu božtek a zapriala dobrú noc...
@slavkaadusko takže rybička, s tými si ja dobre royumiem, veď jednu mám doma 😀 A keby sa tento mesiac podarilo, mala by som akvárko s dvomi rybičkami 😀 😀
@brumka to co je za blbost, ze ked si prenasala, tak muselo byt dobre tehu? 😠 😠 😠 mojej segre pri prvom bebe na zaciatku hrozil potrat a potom prenasala a teda tie stresy, ze sa malemu nieco stane neprajem nikomu. 😖 Bola to hroza, nastastie vsetko dobre dopadlo, ale maly sa narodil LTT na poslednu chvilu.
Asi si to netreba vsimat, ludia su proste taki. Velakrat si to mozno ani neuvedomuju, ako takymi otazkami a komentarmi skodia. A preto si to nemozeme pripustat, jednym uchom dnu, druhym von 😉
@horseshoe neviem co je LTT, mne kazdy vravel ze som bola na pnke len kloli tomu ze sa mi robit nechcelo, ze som doma len jedla a jedla a ze som mala sekciu planovanu lebo som si vybavila... toto su veci co ma na kazdom zvedavcovi vedia vytocit
a Este pre snazlky, nebojte sa vsetko bude ok, nechcem nikoho strasit. Ja mam zdravotne problemy. a tiez som snazilka

@sanchez81 a mozem sa aj ja pridat k vam do tej tabulky?? budem velmi rada,mozno sa aj ja od vas nakazim a budem zachvilku tehu ako aj vy 😉