Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sanchez81 jj, aj rano je fajne na keksik 😀 ale to nestihame kvoli robo a natacat budik sa mi kvoli tomu nechce 😀 No ved ta naladicka, by som potrebovala uz nejaku prirucku, ze 1000sposobov, ako si spravit naladicku 😀 😀 lebo uz mi niekedy dochadza fantazia 😵 no tie sviecky mam aj ja strasne rada a hlavne ked je ich velaaaaa 😀 a este mam rada pekny romanticky filmik so spravne nacasovanou sexi scenkou 😉
Dobré ránko maminky, tehulky a budúce tehulky. To bola teda nočná 😠 ale plávanie mi vyhnalo pochmúrnu náladu a zlé myšlienky. @horseshoe takže v Blave je krásne. No toto. V KE je pod mrakom, fúka a asi bude pršať 😒 .A ďakujem za pochopenie ale našťastie ma tá sviňa depka už prešla 🙂 Víkend si s polovičkou neužijeme lebo ja mám síce konečne voľno ale muž robí. My máme stále takúto smolu ☹ . Buď robí jeden alebo druhý ☹ . @sanchez81 opravujem ťa tehulka naša 😀 , krámy mám dostať 10.7. @kapokapo takže ty si sa močila mori. To je super, terapia slanou vodou, pieskom a slnkom zaberá. Juchúúúúúú. V auguste dovolenkujem, takže september to istí 😀 @simonkato vravela som ti, že si máš robiť nádeje. Guľu neoklameš 😀 😉 A ďakujem za radu ohľadom vitamínov. O 3hodinky vyrážam do mesta a prvá cesta bude do lekárne. @slavkaadusko myslím si, že kúpanie v mori by malo byť v poriadku. Ja chodím pravidelne na plaváreň a vídam tam 3kamošky(nie moje)tehulky a tiež sú v pohode. Skôr by som sa bála termálnych kúpalísk a vodných plôch. Ale všetko je to o zdravotnom stave a o pocite tehulky. Ak sa bojíš, tak radšej neriskuj, veď voda ti neutečie 😀 A najlepšie na koniec: @basikes si tehula-BLAHOŽELÁM. Toto je mimoriadne plodná téma. Normálne mi to dvíha náladu lebo viem, že čoskoro budem na rade aj ja 😀
@ataner81 Dobré ránko, tentoraz ti z gule vyveštím ja-určite sa dočkáš, keď nie teraz, tak v septembri 🙂
@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@ataner81 10.7. panna
@linddi ?. baran
@ataner81 no v BA bude dnes hic 😀 Sranda, ze aka mala krajina sme a ake rozdielne pocasie 😀 Ale ono to pride coskoro aj k vam, uvidis, este sa budes potit 😀 Och, tak ta caka vikendik bez polovicky? 😒 No ale nic ti nebrani, aby si si ho ty uzila - zavolaj kamosku alebo niekoho a urobte si vyletik alebo co 😉 😉 😉
veru, veru, ja chcem ísť na lipu, len neviem koho stiahnem so sebou 🙂
@ataner81 Super plany 😉 😉 😉 povymetat obchody by sa aj mne veeelmi siklo 😀 😀 😀 ja asi pojdem na bicykel s drahym - uz sa tesiiim, bicyklovanie je moja vasen a samozrejme si spravime zopar zastavok na napapanie a poopalovanie sa 😀
Super, ze som si vcera vecer vsetko poupratovala 😀 Mozem si od dnes bahnit 😀
@basikes mne to akosi nejde nebudem sa s tym uz rozculovat bola tu kamoska a videla to tam cize nie som blazon a naozaj su tam slabe kolajnicky a myslim si ze tri testy by uz asi nebola nahoda takze sme tu asi nove tehulky 😅
@ataner81 dufam ze ti pomozu ako nam su naozaj asi ucine alebo ze by to bola len nahoda daj vediet ci to maju aj v lekarni lebo mne ich daval sam gyndos u neho v ordinacii...ale nasla som ich aj na nete ale nie su najlacnejsie ale je ich tam 100 a jedia sa obden...juj dufam ze to tak bude a tvoja gula sa nemylila 😀
@tatiana77 dakujem a dufam ze zosilneju a tvoje slova budu pravdive 😵
@simonkato juuuj, tak aj ty mas pozitivny tehu testik??? tak potom potichucky gratulujeeeeeeeeeem, dufam ze je to pravda pravduca - to je fakt super dnik toto - 2 dalsie potencialne tehulky sa tu objavili 😀 😀 😀 😀 Moc drzkam palceky, urcite daj vediet, ako sa to dalej vyvija, ci ciarky silneju a tak... 😉 😉 😉 😉
zdravim damy, rozmyslam, ze sa k vam do diskusie asi votriem, snazime sa tiez nejak od marca tohto roku a zatial stale nic...
aj ked v pase nemam, ze sa snazime, ale tak poznate to, uz ma tu na koniku pozna aj dost ludi z mojho okolia a po skusenostiach z prveho tehu si to chcem nechat pre seba, nemusi predsa kazdy hned vsetko vediet 🙂
@ataner81 ano hned ako mi ich dal cize ich uzivame mesiac a pol a pozri sa zrazu pozitivny testik...skus sa popytat aj v lekarni nic zato nedas 😉
@horseshoe dakujem dufam aj ja ze to bude len a len silniet ale snad by ma tri testy nesaleli v pondelok testujem znova a urcite vam dam vediet alebo mozno este dneska ak zozeniem digitalny test 😅
@slavkaadusko výpočet som si dala spraviť priamo u dr. Jonáša, napísala som mail, uhradila sumu a do 3 dní mi na mail poslal výpočet, vychádza mi to každý mesiac vraj, ale vždy v dnoch keď mám tesne pred ms alebo po...je to zvláštne...ale tak za skúšku nič nedám, snád to víde....už by som sa chcela veľmi mamičkovať....a môj priateľ tatinkovať 🙂
@basikes ved tu druhu ciarocku tam je pekne vidno 😉 takze gratulujem dalšej tehulke 🙂

@sanchez81 hoho, tak v akom tyzdni ja uz len mozem byt, ked este ani termin ms nemam 😀 neviem ani ako to od radosti vyratam, ja som mala poslednu ms 12.5, ale ovu posunuta mozno az na 25dc, aspon tak to vyzera, ale mozno este by sme stihli koniec februara, neviem, segra je 28.2, to by bolo mile 😉