Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
ahojte, noc sme prežili v pohode, spala až do rána,čo je super,ale je taký prícuc, ked nie som vedľa nej veľmi plače,tak aj toto píšem všeliako, lebo šéfka vedľa mňa protestuje 😀 ,konečne som dostala menzes,tak sa teším,ked malá zaspí dopíšem ostatné
ahojte, to je dobre ze ste spali dobre aj my sme v pohode, ani nekaslal v noci, nezhorsuje sa to, teplotu nema klopen na hlavu trikrat, tak vytahujeme sopliky nadalej 😖 , uz sa mi zda ze menej place asi si zvykol uz na to, no a vazne uvazujem ze zmenim mleiko, nechce ho pit , cez den skoro nic, potom v noci papa v pohode v polospanku, neviem ci mu nechuti ale mal by spapat 6 mesacny 1000 ml na den co citam na tom obale a cez den spapa mozno 100 ml a ostatne v noci, asi 2 x po 180 takze neviem co mam s tym robit, ale ostatne spapa v pohode ako maso a ovocie
inak uz sa chystam ze sa k vam pridam do tej chudnucej temy, lebo tiez to nieje bohvieco so mnou 🙄
@lenka268 s mliečkom mala kamoška problémy,malý jej asi od 7mes.úplne odmietal piť akékolvek mlieko!dr.jej vravela nech mu varí z mlieka jedlá,potom po roku začal piť kravské v pohode a aj teraz ako 4ročný vypije liter za den 🙂
takže som tu , boli sme aj vonku, pospala si na vzduchu , prišli sme domov, napapkala sa a teraz zasa spí, soplíky nám zhustli, ale poctivo ťaháme, dnes už len ručnou, lebo strašne jačí, ked sa k nej priblížim s vysávačom, tak som jej dnes len s takou balonikovou, mne malá cez deň vypije tak 3x150 ml mlieka a niekedy ešte dávam večer okolo 22,00
skúšala som aj večer kašu, ale nechce ju, mlieko jej asi stačí, tak s tým dám pokoj, a ked sa bude v noci budiť, tak jej skúsim na večer aj kašu a uvidíme,čo to urobí
Ahojte, najskor prajem vsetkym skore uzdravenie 🙂
a chcem sa opytat ako davate kasu?flasou alebo lyzickou?kamoska mi poradila, ze lyzickou, tak som "navarila"kasu ale bol to taky beton 😀 , ze netusim aky cumel by sa dal vyuzit.
@diana23 Ahoj, dakujeme, 😉 ja malemu robim ryzovu kasu Nutrilonovu, dam 140 ml vody a 5 lyzic aĺebo aku hustu chcem, zo zaciatku papal z flase spravila som taku redsiu a cumel som dala taky co je tam taka obdlznikova dierka to je od avent cumel tak mu to super tieklo. Teraz davam uz lyzickou a strasne mu to chuti. Pekne si hovori pri kazdej lyzicke ze ham alebo to tak aspon znie 😀
Ahojte pekny den prajem, co mate nove? My este stale soplikujeme uz sa mi to zda dlho 😒 , ale hadam to prejde. Chcem sa popytat co davate na obed drobcom? Daniel mal vcera 6 mesiacov, rozmyslam ze ci by som mu nemohla uz aj nieco pridat napr cestoviny alebo neviem ryzu. Zatial davam len tu zeleninu s masom, stridam zltok, a menim zeleniny a tak. Davate uz aj nieco ine?
@lenka268 to musi byt zlaty, ked si tak hamka🙂
moja nela nejako menej papa, mozno na nu nieco lezi,alebo tie zubky konecne.
ja som sice o level nizsie🙂ale kupila som si "prirucku", o kt. sa tu uz pisalo, a tam je v receptoch ryza v pohode od ukonceneho 6.m, a cestovina zvacsa od ukonceneho 7.m (takze ju dam niekedy medzi).zatial som sa k ryzi neprepracovala, ale tento tyzden planujem zacat.
@jojina11 Ahoj. Nasa dcera je asi ale dost nestandardne dieta 😝 Uz na druhykrat zjedla 80g. Prikrmujeme uz cca mesiac-uz papa aj ovocie. A zje tak priblizne okolo 150g. A chuti jej vsetko. Teda bohuzial okrem kupovanych prikrmov 😠 . Skusala som jej raz dat Hipp zemiak tekvica-ale 0 bodov. Od mala vie co je dobre 😀
ahojte, my uz tiez papame aj ryzu, je to presne lepkava gebuzina,ale matus spapa asi aj klince,ked mu ich dam na lyzicku 🙂 klopem na hlavu,ale zatial spapal vsetko,asi bude papkac po tatovi, uz som skusala aj spenat a chutil. Buduci tyzden zaciname lepok,kym este kojim,ale ako citam, tak nase dieta je riadne hladne,lebo na obed "zbasti" 180-200g, co by podla mudrych casopisov malo byt ok,aj ked deticky v okoli spapaju ovela menej ☹ uvidime,dokedy bude mat taky apetit.dnes sme zacali jablcko, a kedze manzel je alergicky na jablka, cakala somco to spravi s malym,ale vyzera,ze je to ok.
jojina11 . ja zatial mixujem ked mam masko,lebo to sa mi zle puci,ale ak mam taku zeleninku,ktora sa lahko puci,tak to len popucim, paradoxne, som zacinala s prikrmami len popucenymi a po dvoch dnoch som citala,ze treba mixovat alebo pasirovat, tak som mu to pasirovala,ale to bolo nadlho,tak mu to mixujem, to je rychlovka
@monmud1981 a sedí ti už malý? lebo mne ešte sama nie a doktorka vravela, že by už pomaly mala ,
a ostatné ako ste na tom, mne je Vladka asi lenivá, nejako sa nehrabe ani do otáčania, na brušku sa jeduje ale inak je veľmi zvedavá, všetko ju zaujíma
@jojina11 mäsko mixujem,ale všetko ostatne len pučím,nemá problém s jedením,zje všetko a rýýýýýýýýýýýýchlo 🙂

@jojina11 @lenka268 ahojte baby,ja len na skok,Davido zatial nie je chorý,ale na mna niečo lezie 🙄 ,bolia ma oči,ani písať nevidím,tak nech sa vám drobci rýchlo vyliečia papa