icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

blanka.k
12. nov 2009

Ta Vinea / Top Topic by vlastně neměla být "škodlivá"... kofein v tom není, akorát bublinky a spousta cukru, ne? 😅 teda mít vycházky, tak asi jdu do obchodu, úplně jste mi na to udělali chutě 😀

lucik...
12. nov 2009

teda taky ste mi udělali chutě na top topic 😀 My teda za chvíli do krámu jedem, ale jen do lidlu, tam ho asi nemají ☹
Dnes byla kamarádka na UTZ ve 20tt a prcek se jim schoval, ukázal jim jen záda 😀 Tak doufám že ten náš se před vánoc předvede v plné kráse at máme vánoční dárek 😀

aaadus
12. nov 2009

blani tu máš jednoho krtka, jen nevím jestli to admini nesmažou

https://www.youtube.com/watch?v=d3v3OYZdqZA

a ta vinea jde koupit i u nás? my máme topica vždy v zásobě 🙂

andelka
12. nov 2009

Adus: jo, Vinea se dá normálně koupit. Ale top topic jsem nikde neviděla.
Jste mě navnadily - si ju půjdu zítra koupit 😅

Blani: Ty válíš dneska...jsem se nařehtala 😀

blanka.k
12. nov 2009

Adus - tak tenhle díl mi ještě ve sbírce chybí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aaadus
12. nov 2009

tak já zas nevím kde se dá ta vinea sehnat, topica mají snad všude. nejlepší je s ledem a do velkého krygla 😀

aaadus
12. nov 2009

blani ale to je jen pro dospělé, ne že to budeš pouštět prckovi 😀

blanka.k
12. nov 2009

Adus - ve své chytré knize jsem nastudovala, že od 15tt plod slyší.... a jelikož mám notes na kolenou, tak to měl přímo do ouška 😀 😀 😀 😀

aaadus
12. nov 2009

stejně tomu člověk nezabrání, aby ho ubránil před sprosťárnáma

blanka.k
12. nov 2009

jojo, moje sestra (o 7 let mladší), jak začal achodit do škollky, tak se naučila tolik sprotých slov v těch svých 3 letech, která já jsem v 10 ani neznala 😀 😀 😀 😀

medan29
12. nov 2009

tak další den bez špinění, jupí jupí
andelka:už jsi byla po obchodech na oblečení?u mě to ted nějak padá,

doli1
12. nov 2009

to je pravda že plenky ze začátku nesmrdí jen mají takoví zápach ale to má i při počuraných neni to tak strašný a nejde to cítit.prostě až se jde ven tak se to vyhodí.
pokud plod ted už slyší chůdák ten muj prcek své ho bratra pozná velmi rychle 😅
musim zaklepat ale šimi ještě nic ze školky nedonesl žádné pěkné slovíčka.zatim jsme u paka a kruci písek ale naučil se vyplazovat jazyk a byt rpochu hádaví spíše průbojný.jako to je moje místo,já jsem první atd.
toptopic mám ráda ale ted bych si ho nedala prcek nemá rád nic kyselého ani nakyslého 😒

lucik...
12. nov 2009

Tak jsem zpět z krámu.. A s top topicem sem neuspěla, to nevedou.. A to na něj mam takovou chut 😔 Ale koupila jsem si přesnidavky a kompotovano tresinky..Mnam mnam (doufám že vám taky udělam aspon trosku chut vy potvory 😀 Nejdřív s hermelínem přijdete a pak s top topicem 😀 )

aaadus
12. nov 2009

nó, tak třešně by nebyly špatné 😀 ale ráno jsem si vařila krupici, tak nevím jestli bych se z toho nepoto 😀

blanka.k
12. nov 2009

Luci ... mě chutě neuděláš, já si dnes přesnídávku koupila taky 😀 😀 😀 😀 A doma se na mě smějí zavařené domácí třešně, meruňky a dýně 😀

lucik...
12. nov 2009

blani 😀 😀 😀

aaadus
12. nov 2009

domácí třešně jsem neměla ani nepamatuju. a meruňky jsem měla v neděli u tchýně, ale nenabalila mi sebou ani sklinku 😠

lucik...
12. nov 2009

aaadus to moje tchýně bydlí vedle 😀 a zavařuje švestky.. Myslíš že sem nějakou sklenku dostala? Ne.. Všechno dostala BÝVALÁ přítelkyně švagra.. (ehm, vždycky jí měla radši )

aaadus
12. nov 2009

ona mě asi má ráda, ale jí to prý nenapadne a mi je blbé si říkat: Dejte mi meruňky. a zrovna meruně bych si dala. za to od našich jezdím s plýnama taškama 😀

doli1
12. nov 2009

merunky vůbec nemusim ale broskve a pěkně tvrdy ty mám moc ráda.zavařila jsme tak 20 sklinek a zima ještě nezačala a už je to skoro snězený.třešně má taky jen tchyně a tam je vždy vyslán manža aby něco donesl 😀

lucik...
12. nov 2009

aaadus já neříkám že mě nemá ráda.. Asi má, i si tykáme a já jí mám taky ráda, ale prostě švagrovou přítelkyni má ráda víc i když spolu nejsou. Ale to je taky tím že švára je prostě "mazlík".. A tak to vždycky bylo, je a bude.. Ať si domu přivede kohokoliv, bude "lepší"...

mishutka
12. nov 2009

Mně se líbí spongebob 😀 Ale co budu kupovat prckopvi nevím mě nejak nic nebere, vše je kýč ☹

doli1
12. nov 2009

holky 😢 😢 😢 😢 😢 😢 měla jsem vybraný krásný kočárek na MMB a někdo už ho koupil ☹

monika.c
12. nov 2009

ahojte dievcata,zase som tu dlho nebola a vy pisete a pisete,ani citat to nestiham.ja som asi v skolke chytila nejaku crevnu virozu,predminulu noc a vcera cely den som prevracala a prehnackovala, ☹ bola som aj u dr.lebo v lekarni mi nevedeli zase povedat,co mozem ,kedze som tehotna a poslali ma k dr.ten mi predpisal lieky na zvracanie a dnes mi je podstatne lepsie,hnacky presli a zvracala som len rano,takze v pohode,len mam cely den zaludok ako na vode.vcera aj dnes som bola doma,ale zajtra sa uz chystam do prace a dufam,ze uz bude dobre.inak ja kavu,odkedy som tehotna nemusim,ale coca cola to ano,aj ked viem,ze by som ju nemala pit,ale teraz,ked mi je tak blbo a aj predtym,jedine co mi pomohlo bola cola alebo kofola. 😒 taku vineu alebo top topic by som si aj ja dala,ale tu v uk mozem o nich len tak snivat.

marmar1
12. nov 2009

doli jaký si měla vybraný kočárek?

aaadus
12. nov 2009

mě z těch amerických věcí líbili akorát gumídci méďové. já potom chci nakoupit ty levné s dvd s českýma pohádkama, u nás žádná amerika snad nebude. i ty pohádky co bývají v sobotu jsou otřesné. nedávno jsem natrefila ráno na Pane, pojďte si hrát a chlamala jsem se jak malé děcko 😀

aaadus
12. nov 2009

moni chuďátko, hlavně že už je líp. v těhu to musí být asi dost vysilující takové střevní problémy

zdenkapo
12. nov 2009

teda holky tady je veselo,taky chci být už veselá ☹ až zítra ve 12 hodin mám volat na tripply,tak doufáme už budou ahlavně že budou v pořádku

doli1
12. nov 2009

tento moc se mi líbil http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27803587&tab=0
já te paní psala jestli by mi ho nezamluvila že bych si ho vzala a vůbec se mi neozvala 😖

doli1
12. nov 2009

zdenčo fakt jinak by ti volali oni sami
u nás jede cokoliv ale oblibené je červený traktůrak,krtek,gumídci ale taky blesk mec kvín,roboti,nemo