icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

petia1
15. nov 2009

ahojte dnes som sa sem konečne dostala a idem sa pochváliť v máji budem aj ja maminkou presnejšie 24.5.2010

zuzub
15. nov 2009

ahojte, petia vitaj medzi "májovkami" 😉 a napiš niečo o sebe, v koľkom si tt ako sa ti tehuľkuje a tak.......

zdenkapo
15. nov 2009

vítej petia a gratuluju 🙂 máš termín přesně měsíc po mě 😉

zuzu taky jsem často nafouklá,ale to k tomu patří

terkajesterka
15. nov 2009

ahojky 🙂 doufám, že se máte dobře a miminka rostou. Už jste si nechali říct pohlaví nebo to tu bude samé překvápko? 😀

doli1
15. nov 2009

ahojky babule dnes je krásné počasí že
ve středu jdu na kontrolu tak doufám že bude dělat ultrazvuk a hned se ho na to pohlaví zeptám třeba už něco bude vidět.
taky jsem často nafouklá a spousty věcí mě nadýmá ale když je nejhůř tak si dám espumisan a je zas dobře.taky to beru tak že to k tomu patří a hlavně bude hůř.
za poslední týden mi strašně vyrostlo břicho už jde vidět i přes triko a ne zrovna oplí.budu muset koupit ten pás protože mi děsně táhne na břicho i záda a je to nepřijemné.

terkajesterka
15. nov 2009

doli, já jsem si koupila kalhoty a ty mají vysoký pás, skoro až pod prsa, tak jsme pěkně v teploučku 😀

doli1
15. nov 2009

takové kalhoty mám taky ale ty mi ještě nebudou asi bych znich vypadla 😀 mám je po šimonovi a nové kupovat nebudu

zdenkapo
15. nov 2009

zítra jdu po obědě k gyndr. tak se taky zeptám,zda už vidí pohlaví...

michalag
autor
15. nov 2009

Ahojte kocky 🙂
tak ja som si tehu gate kupila vo stvrtok ale mam pocit akoby mi mali co chvila padnut 😅 , ale urcite mi je v nich pohodlnejsie ako v obycajnych ... hodila som zopar novych foto, tak ak chcete mozete kuk

doli, v stredu drzim palce na poradni 🙂
zdenka, aj tebe drzim palceky 🙂
petia, vitaj medzi nami 🙂 ... a napis nieco o sebe, aby sme ta trosku spoznali 😉

cumelila
15. nov 2009

Ahojte dievčence...dlhšie som tu nebola tak som aj mala čo čítať koľko ste popísali... 😉 ..čo sa týka tých triple testov tak tie sa robia každej tehotnej aj keď mala NT hodnoty dobre?Ja idem do poradne až za 2 týždne ale ten čas ide mocinky pomali..inak babatinko v poriadku,už sme vydražili aj prvé vecičky na mimibazary tak sa vytešujeme...Ešte jedna otázka..ako vkladáte do fotiek tie tickery o miminkach kde sa odratávaju týzdne?

michalag
autor
15. nov 2009

cumelia, podla toho ktory ticker chces?

cumelila
15. nov 2009

ja už mam stiahnutý s "http://premamy.sk/ticker"> ale neviem ako ho mam vložit...a ktorý lebo sú tam 3 linky
😕

aaadus
15. nov 2009

Ahoj holky,
právě jsme se vrátili z vánočních nákupů a jsem úplně vyřízená. Koupila jsem si těhu tepláky s pásem až pod prsa a jsou neuvěřitelně pohodlné a je teplo na bříško. A prckovi jsem taky něco zase koupila, ale byla jsem s manželem tak moc nešlo přebírat, musím si vyrazit sama.
zuzu já musím zaťukat, ale zatím mě nenafukuje. Za to před otěhu jsem byla nafouklá věčně a taky jsem brala espumisan, ten fakt zabírá
petia vítej

michalag
autor
15. nov 2009

cumelia, daj ulozit a potom skopiruj prvy link a potom chod do albumu a do "Zmen udaje v albume" a tam vloz ten link. Dufam ze som poradila 😉

cifroska
15. nov 2009

Ahojte kocky.Chcem sa vam pochvalit uz citim pohyby. 🙂

zzuzullka
15. nov 2009

cifroska, aj ja chcééééééééééém 🙂

luci.12
16. nov 2009

Ahoj holky, o koníkovi mi řekla kamarádka, ráda bych se přidala. Jsem ve 14tt, minulý týden jsem byla na NT+, v pátek mě čekají triple 😕 a termín je 16.5. 🙂

petia1
16. nov 2009

dobre ránko 🙂 tak ideme do dalšieho týždňa manžela pojdem zaviesť do práce a budem mať čas sa venovať iným veciam ako vareniu 😉

petia1
16. nov 2009

michalag ja mám tehul gate po segre a tak isto su velmi pohodlne a na boku maju taku fintu gumku s gombíkom a daju sa prichytiť tak sa v nich cítim pohodlne a ja som pre zmenu dala všetky moje nohavice sestre dobrý obchod 🙂 naposledy keď som písala s kamarátkou ktorá rodí vo februári tak som sa smiala lebo kým som nebola tehotná chcela som mať ploché bruško a teraz lun stojím pred zrkadlom a kukám ako rastieme je to na zasmiatie 😉

bondy1
16. nov 2009

Dobré ráno maminky 🙂 júú, Cifroska - aj my chceme 😀 Zzuullka 😀 Aho Luci, tiež sme minulý týždeň absolvovali NT - vo štvrtok idem na odbery na AFP-alfa-fetoprotein, neviem či ako súčasť triple testov, alebo samostatne - pekne nám to ubieha 🙂 Neviem ako vy, ale ja mám niekedy strašnú chuť skoro ráno napísať hocijaký príspevok tu na MK, len aby som videla odrátaný ďalší deň na kalkulačke v pase 🙂 To Petia1 - ani nehovor - nám našťastie ostalo z víkendu, kuchyňu dnes bojkotujem 🙂

doli1
16. nov 2009

krásné ránko.zdravim nové těhule
cifroska gratuluji k pohybům to je krása že.

bondy1
16. nov 2009

svokra varila paštétu - jej špecialita, je výborná - všetkým v dome to *rozvoniava* len mne nie 😅 Bruško rastie, NT skríning bol zážitok - vidieť mimi vrtieť sa na veľkom monitore - srdiečko a to všetko, je to akési reálnejšie 🙂

aaadus
16. nov 2009

Dobré ráno holčinky,
luci ahoj 🙂
cifroska i já už cítím pohyby, každý večer malý pěkně řádí. v sobotu jsme byli v kina a to se mu moc nelíbilo, že to bylo hlasité, pěkně sebou mlel 😀
petia i mně zbyl včerejší oběd, nějak jsem na něho neměla chuť

doli1
16. nov 2009

tak to já se včera pěkně narvala a až do večera neměla potřebu jest 😀 potom mi táta nalil skleničku pivka a to taky byla pochoutka.
řekla bych že je fakt pravda že už děti slyší i ten muj reaguje na hlasitost kolem mě(řev bratra a tak 😀 😀 😀 😀 )

bondy1
16. nov 2009

Našla som fajn tabuľku, - dá sa vypočítať predpokladaná výška mimi v dospelosti 🙂 na kuk: https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

aaadus
16. nov 2009

bondy tak to teda budeme mít čahouna po tatínkovi 😀 , aspoň že tak, že nebude prcek po mně 😀

doli1
16. nov 2009

mě stačí vědět že moje děti mě předrostou.aspon aby ta holčička měla kolem 165 kluk bude určitě vyšší

aaadus
16. nov 2009

dneska se mi zdálo o porodu, asi už fakt magořím 😀 a taky nějaká noční můra, a když jsem se vzbudila až mě z toho bolelo břicho. já mám v těhu celkově divné sny. ale zase když jsem chodila do práce, zdálo se mi jen o ní a co všechno jsem nestihla a když se probudila nemohla si uvědomit jestli to je realita nebo sen 😀

bondy1
16. nov 2009

🙂 u nás je to rovnaké - budúca mamina nízka, budúci otecko vysoký... Mám 162 cm - a to som z báb v rodine najvyššia 🙂 teta sa kedysi na túto tému vyjadrila: čo je dobré, toho je málo...

bondy1
16. nov 2009

aaaduska - v nedeľu snívať o práci 🙂 Idem ja pokračovať v tej svojej, lebo ju nikdy nedokončím... 😒