Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
Michla to se mi stává dnes a denně a chudák manžel kterej to musí sníst
Mishu hranolky se sýrem a rajčatem
mishut, je to chleba mierne opeceny (do zlatista) na panvici
klarka, ty si leniva? tak ja ak chcem hrianky, tak si musim ist kupit paradajku a chleba do obchodu 😝
holky já vás tu matu.....
Michal myslí normálně toasty nebo jak tomu řikáte vy..
lucik, ano 😉 😀 ,
mne sa tak nechce do toho obchodu, hlavne ze ho mam 5 minut cesty dole kopcom, ale domov dokopca 😝 , ale asi budem musiet ist lebo malicke si uz pyta 😀
klaarka, ja by som uz aj sla, len este keby som vedela co na veceru, ale asi im spravim to iste 😝 😀 , Sami ma rad takyto chrumkavy chlebik
Zní to zajímavě 😉
Už se mi to holky blíží ve čtvrtek jdu do poradny tak by se mi mohlo zadařit a vědět pohlaví 😉
mishu my jdeme ve středu na 4D tak doufám že se prtě ukáže.. Byla bych moc ráda.. My budem mít k večeři langoše 😀
Mischu i já jdu ve čtvrtek a radila bych Helmutovi aby se ukázal páč dál už to nevydržim....a čekat až po Vánocích na echo se mi nechce 🙂
Luci langoše??jedine ze Žiliny....jiný nepapám 😝
Michal to neřeš kdyžtak se projdeš ještě odpol 😉
já šla včera spát asi v 11 a měla jsem hlad, ale už sem nechtěla tak pozdě jíst.. tak jsem šla spát a ráno mě taaak bolelo v podbříšku ☹ Tak sem myslela že zalezu do polechu a zůstanu doma, ale pak sem se najedla a přestalo to 😵
taky jsem to nepřeháněla,ale sterilizovat dítěti flašky a dudlíky je základ a naše maminy to taky dělali-ne že ne- kluka mám zdravého a nikdy nebyl nemocný- ťuk ťuk...
u toho sterilizátoru jde hlavně o rychlost,pohodlnost a přenosnost-takže pokud prostě kojit ženská nemůže a má dvě děti tak je to super pomocník,ale zase je to na každé,stejně jako s ostatníma věcma-monitorama,chůvičkama,lehátkama atd....
klari my budem mít domácí 😀
No když nám to neřeknou ve středu tak taky až po vánocích.. a to neeeeeeeeeevydržim...
Tak jestli se Vendelín neukáže tak má druhou možnost 10.12. na 3D 😀
Protože mám věci vesměs na kluka 😅 i pár bílých, ale jestli to bude ta vymodlena holka tak změním směr nákupu 😀
kolegyně z práce 😀 Jede k nám a bude u nás spát a protože mi na něj furt něčim dělá chuť tak slíbila že je upatlá 😀
hele hlad sice neni v podřišku ale miminko jooooo 😉
no a do Vánoc nevydržim takže tam ve čt udu klidně hodinu ležet a vrtět se jak ventilátor jen aby to bylo vidět

Michal tak to já si na ní počkám než mi jí udělá manža...když u je to slov,jídlo tak ať to mam od odborníka. 😀
jojo hrianky so syrom a paradajkou....taky dobrá věc...ale jsem líná jít nakrájet ty zemiačiky