Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
tery 😀 On se prcek určitě schová 😀 A stejnak mam tucha že se přidám do klubu chlapečků 😀 Ty dnešní chlapi snad holky dělat neumí nebo co 😀
lucik jj, na NT to byla katastrofa ☹ a podle břicha tě tipuju na holčičku
mishu a ty budeš mít taky holku, ať se z toho u vás všichni pos.... 😀
no tak to ne, nějaká slečna tu musí přece být - koho by si pak ten můj kluk jednou vzal? 😀 😀 😀 princezny jsou potřeba 😀
jestli to spíš není tím, že chlapečci jsou na utz lépe identifikovatelní - pindíka většinou neschovají 😀
terka tak te náš ho schovává dokonale. ale věřím genetikům že tam to XY viděli dost jasně 😀
no tak ten nás by toho pindíka vážne neschoval až sa čudujem že je taký velký 😀
Dík, jsem natěšená a zas beztak bude frmol a utřu nos 😉
Ale 10.12. na 3D to musí vyjít 😉
blanka tož to jsou jenom takové babské řeči, když je břicho rozpláclé a jde do boků je to holky, když kulaté a jde do špičky je to kluk. u mě to platí
blanka, ked ti ide brusko viac do bokov tak by to malo byt dievcatko a ked ti vystupuje viac dopredu do takeho spicu, tak by to mal byt chlapcek
inak bola toho brucha mi to tiež vychádza na chlapca, lebo ani boky ani zadok sa mi vôbec nezväčšili a brucho mám pekne gulaté dopredu
a skušali sme to aj podla toho, že krúžiť so zásnubok na šnúrke nad bruchom a tam nam tiež vyšiel chlapec
aaadus, rano ho mam do bokov a ked sa napapam tak vecer ho uz mam (aspon podla mna) viac dopredu
zzuzulka, tak s tym prstenom na snurke mi vysiel tiez chlapec a boky sa ani mne nejako nezvacsili, tie sunky mam este z prveho tehu 😅 🤐
mishu na 100% jo, ale jen když bude prtě spolupracovat 😀 aaadusce včera taky ukázal prdku 😀
Ahoj holky, tak my si užíváme u babičky a dědy,Luky je nadšený a prohání babičku 😀
Zuzul: gratulace k chlapečkovi!!! 🙂
Jinak závidím docela to řešení kočárků, my asi nový pořizovat nebudem, vzhledem k tomu,že mezi dětma bude docela malý rozestup, kočárek máme ještě v záruce 🙂 Někde už jsem psala,že máme Jané Nomad a jsem opravdu spokojená-hlavní plus,že je opravdu prostorný a pohodlný i pro 3leté dítě(vyzkoušeno),má dobře řešené kšíry(zapnuté raz dva a dost dlouhé) a i pro mě na ovládání se nenadřu,i s potahem váží sport.verze 9,7 kilo(vážili jsme), bezvadně se skládá.Negativa:nemá nafukovací kola(což jsem tedy nechtěla a je to zároveň i výhoda,že netřeba měnit duše 😀 ) a z takových techn.závad.slavná padací brzda(tím jsou tyhle kočárky asi proslavené...-)Nicméně servis perfektní,kupovali jsme v kamenné prodejně a opravdu vždy vyřídili cokoli bylo potřeba.taky by mohl mít celý potah pratelný v pračce-jako mají např. X-landery(do toho bych se taky nebála jít)Golfky jsme sice pořídili,ale nepoužíváme,pořád jezdíme s Janéčkem.Tříkolku jsem tehdy nechtěla, dneska bych s klidem šla do Slalomu.
No, to jsem se zas rozepsala 😅
Tak teda podle vašich rad a mého pupíku: https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
to bude asi fakt kluk 😀

aaadus a ty si měla špatnou na NT vid ☹
Tyyy jo tady to bude samej chlap.. Máte už vůbec někdo potvrzenou slečnu? Tak doufám že zítra budu první 😀