icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

lucik...
20. jan 2010

je to ten odkaz + 2 další

lucik...
20. jan 2010

A máme skvělý video kde se úplně řechtá 😀 😀 😀 Fakt sranda 😀 😀 😀

bibi13
20. jan 2010

lucik a čo to máte mat? som zabudla 😅

zdenkapo
20. jan 2010

Lucik
tak z té fotky taky nic nepoznám, ale s manžou na tom 4D v Německu jsme taky čuměli jak puci a dr. nám těma šipkama taky ukazoval- tady je jedem stydký pysk a tady máte druhý 😀 no a od té doby se Anička neukázala,ale nepochybujeme,on taky nepochyboval,viděli jsme kávové zrnko a tomu už nic nenaroste...

Medan
😀 a co ti brání...

medan29
20. jan 2010

zdenkapo:to že mi palačinky nejdou a manža není doma aby vařil, 😀

lucik...
20. jan 2010

zdeni já tady taky nic neviděla, ale na tom velkém UTZ jsem to kávové zrnko viděla ještě předtím než to řekla 🙂

lucik...
20. jan 2010

bibi holčičku 😀

antynka1
20. jan 2010

Zdeni - a jak jste se tam vůbec v tom Německu domluvily? To musíte umět výborně německy, co? Jinak ještě k těm stránkám, jasně, že si to nemůžu idealizovat, jsou to taky jenom lidé a mají určitě všichni nějaké chybičky 🙂 Ale říkám si, že horší už to být nemůže 🙂

medan29
20. jan 2010

Mám dotaz, už vám teče z prsou mlezivo, nebo jak se tomu říká?

bibi13
20. jan 2010

lucik, ja som sa potešila, že som podla toho obrazku uhadla chlapca..xixixixxixiix

lucik...
20. jan 2010

bibi smůla 😀 Doktor říkal 90% holčička, 100% prý až po porodu až to uvidim na živo 😵 😵 😵 A doktorka předtím říkala 98% takže sem si jistá

aaadus
20. jan 2010

medan KFC je i moje závislost, hlavně taková ta zapečená tortila se sýrem a takovou jakousi omáčkou, mňam. a když zvládnu palačinky já (ze sáčku 😀 ) tak je musí zvládnout každý. mlezivo nevytéká díky bohu
lucik... super že vám potvrdili holčičku 😵

jsem se vrátila od kamarádky co má půlročního chlapečka a tolik věcí mi dala - capačky, měsíčkovou mast od weledy na prdelku (ne tu mojí 😀 ), vlhčené ubrousky a instantní čaj hipp (prý dobrý během kojení) a pak mi dala co jí zbylo a už nepotřebuje - buničité čtverečky, vložky do podprsenky, kojící čaj. pak místo stelirizátoru - takový sáček (výrobce meleda) do toho se nalije trochu vodu, dá se tam dudel, lahvička, strčí do mikrovlnky na 3 minuty a je hotovo. jeden sáček vydrží na 20 použití. pak mi dala vypadá to jako obinadlo, ale je to z nějaké léčivé rostliny a to je dobré na bradavky a opruzeniny - jenom se to dá do podprdy nebo prckovi do plínky a do druhého dne se uleví. má to odněkud z německa tak mi 3ks darovala. no a ještě tam toho je hodně a já už nevím co, protože jsem plná informací, prostě chytrá jak rádio 😀

blanka.k
20. jan 2010

Klárko - ty osmerčata, ta baba nenní normální 😅 Kdyby byla milionářka, tak neřeknu, ale takto... chudáci děti 😖 Pěkně se ti bříško kulatí 😉
Lucik - gratuluji k holčičce 😉
Antyn - ta stránka o doktorech je dobrá, co jsem koukala na doktory, které znám, tak to fakt odpovídá min.v 90% 😉
Zítra jdeme na 4D a M. mi dnes říkala, že jeho kolega ho zrazov al, že je to o ničem, že byl na 3D a prý klas.fotka z UZ je lepší. tak doufám, že zítra bude bublina akční, ale tobychom museli jít v 1 v noci, to je akčení každý den, v 11 ráno snad nikdy, to furt chrápe 😅 Tak přemýšlím, co mu provedu, aby se hýbal 😝

mishah
20. jan 2010

Jé,tak jsme zpět z prochajdy a koukám, tady dobré zprávičky 🙂
lucik,tak to je supr, že ti potvrdili holčičku,jseš klidnější,ne??a myslím,že tam jak máš ten křížek, jsou ty 3 čárky🙂)vedle sebe, které teda mají jenom holčičky 😀 😵

antynka1
20. jan 2010

Tak Lucíku, ať koukám, jak koukám, tak nic nevidím 🙂

bibi13
20. jan 2010

a dve čiaročky su čo?

lucik...
20. jan 2010

děkuju holky 🙂

mishah kamarádka mi taky psala že tam vidí pipinku 😀 😀 😀

lucik...
20. jan 2010

anty z toho si nic nedělej, taky tam vidim prd 😀

medan29
20. jan 2010

aaadus:ani nevíš jak moc se těším v so do KFC, tady u nás není, kdyby jo tak tam jsem asi každý den 😀 , dnes jsem byla v cukrárně koupit zákusky a pořád odolávám abych nechala aspon ten jeden manželovi 😀

blanka.k
20. jan 2010

Luci - já tam teda taky nic nevidím 😅
Adus - mě přijde, že je skro jedno, do čeho ty věci dáš, já si koupila včera v akci za 69,- sterilizátor v Tesku, prostě je to nádobka s dvijtým děrovaným dnem, dolů naliješ vodu a nahoru táš ty věci a dáš to do mikrovlnky 😅 Uvidím, jak to bude fungovat (akortá teda jak to poznaám, že je to fak to dobře vysterizováno, že? 😅 )

aaadus
20. jan 2010

medan já jsem na zákusky dostala chuť před týdnem a snědla jsem jich celou krabici (malou). asi mi fakt chyběl cukr nebo co, protože sladké teď moc nejím

aaadus
20. jan 2010

blanka tak teď v tom akorát vyvařím dudle a láhve. na to to stačí až až. jenom kdybych fakt nekojila, tak koupím něco lepšího kde se toho vleze více

a ta kamarádka má láhve tommee tippee je s nimi maximálně spokojená

peněženku jsem taky dneska provětrala v tescu - vlhečené ubrousky, overaly, plenky a bryndáčky

lucik...
20. jan 2010

Já dnes měla taky k obědu KFC 😀 A teď sem sežrala čokoládu.. Prasátko 😀 😀 😀

lucik...
20. jan 2010

aaadus taky sem koupila vlhčené ubrousky, pampers sensitive s dózou (album), stálo to asi 70kč

medan29
20. jan 2010

No já v so KFC a zmrzka u MC Donald a možná nápoj v UGO 😀, musím mít zásobu, když ten film má trvat 3hodiny, 😀

lucik...
20. jan 2010

zítra je manžel doma, tak se mnou pojede k dr. a pak pojedem plavat 😵 😵 😵

lucik...
20. jan 2010

Naše vysmátá Viktorka 😀

https://www.youtube.com/watch?v=Nwds16_nTFA
medan29
20. jan 2010

lucik..: téda moc pěkná 😀

m.c.
20. jan 2010

Lucik, gratulace k potvrzené holčičce!

Dneska jsem byla na tom cukru, tedamusím říct že se mi těsně po vypití docela nadavovalo 😒 . Ale ustála jsem to🙂. Výsledky budou zítra nebo pozítří, snad to bude OK. Doufám že výsledky neovlivní včerejší oslava u tchýně, v 5 jsem do sebe natlačila dva zákusky, pak jsem se krmila jenom slaným, o třičtvrtě na 7 jsem zdlábla poslední chlebíček, takže 12 hod bez jídla mi vyšlo tak akorát 😀 😀

lucik...
20. jan 2010

medan 😵 😵 😵