Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
Doli - mě začínají až v 10 vycházky, takže když v 10 přesně vyrazím, tak tak 10:40 můžu být v centru, tak já se spíš k vám přidám, jen musím vědět, kam dorazit. 😉
Aké sme všetky rozdielne.. to ma vždy pobaví..
Ja keďže do konca tehu určite priberiem tak okolo 20kg tak určite normálne oblečenie dlhšie ani po pôrode neoblečiem. Takže z pôrodnice pôjdem určo ešte v tehu nohaviciach.. Samé uvidíte, tie brušká sa predsa nestiahnu zo dňa na deň 😉 Som optimista, ale nie až taký veľký hihi
Ještě jsem napsala IP Adélce, jestli se přidá, jinak to ais potáhneme ve 2 😉 Máš někde něco vyhlídnuté?
ale ja si pamatam, ze ked som sla s Pajkou z porodnice, tak mi gate padali, lebo ten vak mi nemal na com drzat...
Místo krásného těhu bříška zbyde jen prázdné s vytahanou kůží 🙂
Já jsem ještě pár týdnů po porodu nosila těhu džíny, mají ten bavlněný pás přes břicho, který jse stáhnout gumičkou na straně na jakoukoliv velikost.
Vzhledme k tomu, že teď mám o nějakých min10 cm víc přes prsa, tak 80% šatníku je mi malého. 😅 A sukně vel.S fakt přes stehna a prd... nenatáhnu, já se chystám po poordu na komplet nový šatník 😅
ja mam teraz take nie cez cele brucho ten uplet, ale len taky kusok a este je tam aj snurka, tak snad mi nebudu padat a ved pojdem iba v aute a doma vystupim z auta, to zvladnem...
mně teda těhu kalhoty na cestě z porodnice rozhodně nepadaly 😀 😀 😀 😀 😀 já jsem měla pouze - 4 kg, když jsem odcházela. No a teď to asi taky nebude jiný, takže těhotenský kalhoty to jistěj, i během šestinedělí.
nemám ani nevim kam by se dalo jít.nějak ty kavárničky či cukrárny v brně neznám.to je spíše na vás
chystáte se někdo do brna na veletrh?
ja sa chystam po porode schudnut a strasne rada by som si obliekla niektore veci co som nosila pred 2-3 rokmi.. 🙂 optimista.. 😀
Nika - mě by stačilo obléct věci, co jsem na sobě měla v září, ale to teď asi dlouho nehrozí 😅
Doli - u kostela sv.Jakuba kousek od Svoboďáku je taková dobrá nekuřácká kavárnička, zkusím najít www a hodit do IP 😉
no kitty, na to si pamatam aj ja....prve co bolo po porode som si skusala brucho....tak to je trapas.....
ja som mala po prichode z nemocnice 8kil menej......neviem ako je to mozne.....
blani já mám několik letních sukní na volných a na gumu, tak ty snad obleču 😀 Ty ostatní určo ne 😀
ja si neviem predstavit ist v sukni a mat tie vlozky v nohavickach..prinajhorsom pojdem v teplakoch z porodnice..
aj ja by som isla na dobry zakusok...
Tak šup, holky, na vlak, bus, a můžete přespat u nás. 😀 Naše fretky uvolní místo v pelíšku a bude 😀
nikko z porodnice jen v sukni bych asi taky nešla 😀 Vidím to na legíny a nějaký dlouhý svetr - šaty
brno nie je az tak daleko od trnavy...zaveziem rano manzela do prace a ja mozem ist na vylet 😉
v praci si nieco vymyslim preco som neprisla..
ty kokos, tak to ja si dam z porodky urcite normal nohavicky, nie tie sietovky.....vsak ma prefukne.....
Nikka - to rozhodně není, M. jezdil 3 roky skoro denně do Bratislavy do práce, takže určitě se to dá 😉
Příští týden je v MF 35 kuponu na slevy, zaujal mě 300,- v Mall.cz (možná bych tam koupila chůvičky nebo aspoň stelivo do záchodku pro ty naše smraďochy) , Rosmmann 25% (řasenka), Takko 30% (nějaká halenka) 😉
http://ona.idnes.cz/nakupy.asp
nikkka to sme dve.. a to som mala na pláne toľko práce spraviť...xixixiix..
inak, ja tiež rozmýšlam čo si obliecť z pôrodky.. 😒
Blani, díky za tip.. já dneska objednala chůvičky...ale myslím,že i tak za dobrou cenu 😉 nakonec jsme vybrali ty avent philips SCD 530..ale třeba ještě něco vyberu jiného 😎
Víte na co já se těším? 😀 Jsem si loni koupila krásné botky na vyšším úzkém podpatku, nádherně červené, tak se těším na podpatky, lehkou sukni, halenky s výstřihem... 😀 To by bylo, aby mi pak chlapi sami nepomáhali do MHD s kočárkem... už mám dost těch silnýh ppunčoch, roláků, kabátů... ☹

doli to si mě nepotěšíla ☹