Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
anty, tak si to pěkně užij 🙂
Holky, mě to břicho tvrdne snad furt, to není možné ☹
holky ja mam uz taky posly a dnes me pichalo dole, normalne vim, ze malej naleha, mela jsem to same s Xendou, v 34. mi rekli, ze naleha, setrila jsem se a narodila se 37+2 kdyz jsem prezila jizdu busem...
no a co se tyce uspavani, nejlip dat do postylky, rict dobrou noc a odejit, kdyz rve, chvilku nechat pak prijit, rict neplakej a bal bla bla, pohladit a odejit, kdyz rve nechat zase dyl...aby prostě vedelo, ze mama tu je, ale nezustane a on si to nevyrve.
U deti do 3 mesicu to samo neplatí!!!
doli, a za jak dlouho Vám zabírá to magnesium?? Já ho mám od včera .... 😒 Maličká se v pohodě hýbě všechno.
jeejda, čo to tu čítam.. dufam, že bude zuzka v poriadku..
klarka aj ta to bolí? a tvrdne to aj ked ležíš? 😒 😒
ja idem zajtra poslednýkrát k svojmu doktorovi do poradne.. uf!
Ahojtem klarka mne tvrdne brusko uz 3 tyzdne, pri kazdej chodzi a beriem aj magnezko.. niekedy zaberie, niekedy nie,ale zda sa mi to stale rovnake.. takze vela stastia..
A bolí vás to když tvrdne?? Já právě bolest necítím, jen ty stahy jak se stáhne.
Doli, já už mám v sobě 8 tablet a akorát už necítím tu bolest jako při MS, ta přešla včera k večeru, jinak mi to tvrdne docela dost často.
bibi, tvrdne i když ležím.
sumive tablety vraj niesu dobre... ja beriem lieky.. a nebolí to, len je to neprijemne..
To bude absťák:
18. března budeme přecházet na novou verzi a stránka bude skoro celý den nedostupná.
Vyzbrojte se proto prosím trpělivostí. Děkujeme! 😢 😀
klarka: malo by Ti to uz zaberat.. podla mna je to aj trosku bolestive, ale skor neprijemne, proste take napatie... dufam ze si nevarila obed, ale pekne oddychovala! 😉
pepibubu, brambu: tak to su celkom fajn recepty na ukludnenie, hadam budu fungovat... Ale ako viem aj podla synovca, zalezi od povahy, a chlapci byvaju asi viac akcnejsi.. ach yo 😅
michalaq: nech sa Siminko teda pekne lieci.. drzim palce..
yanika, neboj, navařeno jsem měla od drahého. 🙂 oddychovala ale moc to nepomáhá, tvrdne i tak skoro každých 5 minut a při skoro každém pohybu.
Umřu, co budu zítra dělat když to tady nepůjde. 😕
blanka zítra se mi to zrovna hodí že nepůjde koník, aspoň konečně něco udělám doma 😀
Já jsem tak blbá až to pěkné není. Schovala jsem zimní věci a vytáhla letní. Samozřejmě jsem se do nich hned musela zkoušet narvat. A co to, všechno mi je malé 😠 Tak jsem zlá sama na sebe. To teda bude peněz za nové oblečení. No jsem blbá, nemám tak žrát
blanka, ved toje uz zajtra 😲 Noooo, aspon budem pisat prace do skoly hihi..
Klarka: podla mna zajtra urco zavolaj doktorke, ak to do rana neprestane..
yanika, doktorka říkala že pokud to nepřestane tak nečekat a do nemocnice, tak když se to nezlepší, tak jedu.
adu po porodě bude líp neboj do něčeho se vlezeš
já měla dnes dva bolestivé posli ale jen kráské 😖
klárko já bych jela do porodky.
doli no tím si nejsem jistá. Vrch ještě celkem ujde, ale přibrala jsem přes prdel a stehna a to je moje noční můra. Už žádné sladkosti a dobrůtky jinak se neunesu
klarko, radši jeď, přece jenom je asi lepší být pár dní na pozorování v porodnici.
Ale vidímže ten konec už je fakt náročnej, začínám se děsit úterní kontroly co řekně Dr mně 😕
Dneska mám dobrou náladu, Peťulu zapsali do školky!!! Což je u nás mega úspěch, všechny školky jsou narvaný a berou většinou jenom děti kde matka nastupuje do práce. Není to teda školka co máme nejblíž baráku, tam jsme byli taky na zápise a berou z 39 zapsaných jenom 18 dětí 😝. Ale tahle taky není moc daleko a jdou tam i 2 kluci co je Petruška zná, tak to bude fajn.
aaadus nie si sama, ja tiez budem musiet asi nakupit vsetko oblecenie nove - teda vrch nie, ten oblecem..
ted tu byl pán konečně dovezl tu pračku a už peru.koukne na mě a říká vidim že byla dlouhá zima tak mu řikám že nee dlouhé prázdniny že už budem rodit.strašně se divil takové bříško měla jeho manželka na začátku 😀
m.c gratuluji ke školce je to fakt výhra měli jste štěstíčko že vás vzali.
Ahoj holky,
vidím, některým bezproblémové těhu skončilo ☹
všechny se držte 🙂
michal, ať je malému brzo lépe, jak je dítě nemocné tak je to na nic
yanika, o těch homeo můžeš napsat nám všem, myslím, že to bude zajímat více holek, já se taky na ně chystám, jen se v nich musím ještě trochu zorientovat 🙂
ahojte dievčenece, čo sa to to strhlo? 😕
zuzka, zdenka, klárka, držím palčeky nech sa všetko ustáli a vydržíte min ešte niekoľko týždňov ako kinderká 😉 😅
a baby prečo si to robíte, že teraz skúšate netehu oblečenie? to nijeeee, to najskôr až tak mesiac, dva po pôrode 😅
a idem sa Vám pochváliť, minule som tu riešila dilemu, akú bundu budem nosiť keď sa jarne oteplí, tak dnes som si kúpil v sekáči strihanú do áčka, čo sa pod prsiami zaťahuje šnúrkou, takže na brucho miesta dosť a nevyzerám v nej ako utopenec 😀 a stála 7,5 Eur, no nekúpte to 😀
a doli s tým pánom práčkarom to bolo dobré, aj tie vtípky, čo si tu minule dávala 😵
ahoj holky, tak jsem doma z mesta 🙂 koupila jsem manzelovi dve tricka tatkovi kafco v Tchibu a sobe jsem udelala radost tim,ze jsem se prosla, je mi fakt uplne dobre, mne to bezproblemove obdobi asi teprve zacina 🙂
Klarko drz se a stale odpocivej, snad bude vsechno v poradku...
jejda zitra nepujde KUn???? co ja budu delat, no asi zacnu desinfikovat byt 🙂
no zajtra asi budú mať májovky veľmi akčný deň 😀 v piatok nebudeme chápať, koľko sme toho porobili 😅 😀

pepibubu to znám chce čůrat,kakat,napit,číst,tatinka,maminku a stále dokola no zkoušejí
já trochu nechápu maminky které mají s jedné strany jedno dítě s druhé strany druhé ona mezi něma a tatínek v obyváku 😠