icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

lucik...
26. mar 2010

a tomuhle jsem nemohla odolat 😀

xxx.klarka
26. mar 2010

lucik 😵 no to je kouzelné 😵

lucik...
26. mar 2010

klari děkuju 🙂

Jen sem pořád nevěděla, jestli na tu cestu domu vzít velikost 50 nebo 56 😀 A pak sem řekla že vezmu radši 56 a popřípadě ohrnu než aby jí to bylo třeba malé 😀

xxx.klarka
26. mar 2010

lucik, já nemám ani jednu 50, za to mám hodně 56, ani nevím kde se to všechno vzalo. 😀 My půjdeme v bílé doml, dupajdy a bodyno mám vybrané a svetřík a čepičku s papučkama máma ještě plete 🙂

lucik...
26. mar 2010

já taky nemám žádnou 50, to je podle mě zbytečný, max. pro nějaký nedonošeňátka, ale jinak asi na prd

kely
26. mar 2010

Lucik ty věci jsou kouzelné 😵

xxx.klarka
26. mar 2010

Holky jsem vlezla na váhu a od poslední poradny mám -0,5kg 😀

lucik...
26. mar 2010

klari já teda nemám - nic 😀 Ale už to neleze nahoru tak šíleně, za 14 dní jsem nabrala asi půl kila 😉

lucik...
26. mar 2010

včera u nás byla sestřenka s dvojčatama.. Už se fakt těšim, až Viki bude dělat tohle 😀

antynka1
26. mar 2010

Lucik - 😀

kely
26. mar 2010

Lucík super 😀

lucik...
26. mar 2010

anty já z ní byla hotová, řikám ty nemáš lžičku a ona mi na to řiká "neci" 😀 😀

antynka1
26. mar 2010

Ty děti jsou úžasný - prostě mají jasno 🙂 Hlavně ty jejich hlášky - včera jsme měla promoci a švagrové synovec u slavnostního oběda najednou řekl: "mám nápad - v prd..... se drápat" 🙂
No nejsou kouzelný? Na to nemůžeš nic říct, to člověka úplně odrovná 🙂

lucik...
26. mar 2010

anty jo právě, to je nejhorší, že na to nejde ani nic říct 😀 😀 😀
Když jsem byla na táboře jako vedoucí a chtěla nějakýmu dítěti vynadat, tak mě vždycky úplně dostalo tim svym vysvětlením proč to udělalo 😀 Tak sem mu vynadala a pak šla za roh a tam sem se potrhala smíchy 😀 😀 😀

antynka1
26. mar 2010

Holky, máte některé předplacenou maminku? Já jsem si jí předplatila, mělo mi teď přijít první číslo za duben, včera měla vyjít a mě ještě nic nedošlo, kdy vám chodí?

lucik...
26. mar 2010

anty já mám předplacenou ale chodí až dýl si myslim...vždycky kolem posledního...

antynka1
26. mar 2010

Lucik - tak díky 🙂

antynka1
26. mar 2010

Dneska má být až 20 stupňů!!! zato zítra jen 11......

lucik...
26. mar 2010

anty nemáš zač 😉

lucik...
26. mar 2010

to sou dobrý skoky, to je šílenost 😠 😠 😠

Tak já si jdu užít sluníčka když zítra bude hnusně 😀

blanka.k
26. mar 2010

Anty, Luci - ach ty děti 😀
Včera jsem jela z města po 16:00 a bylo 21st 😉 A dne smi tam přijde ještě větší vedro. Akorát jak včera hrozně fouká vítr.

antynka1
26. mar 2010

Jo ten vítr je hnsný a večer má být hodně silný, tedy alespoň u nás je zase vydaná nějaká výstraha..... 😠

antynka1
26. mar 2010

Nechávaly jste si už ověřit oddací list do porodky? nechci jim tam nechávat originál.... A nevíte jestli to ověřují na všch místech, kde je Czech point? já doufám, že jo 😉

simi.w
26. mar 2010

Hezké poledne 🙂

Medan, děkuju za odkazy, chceme jet teď někdy do Ikee, tak tam v Chiccu kouknu na ty kočárky a zajedeme i na tu Slezskou, jestli bude mít malá a manžel dost trpělivosti chodit po obchodech 😀
A jak to jde na kurzu ? líbí se ti ?

simi.w
26. mar 2010

antyn, oddací list jim jenom ukážeš ne ? hned ti ho vrátí nebo se pletu ?

antynka1
26. mar 2010

Simi - asi jak kde, měříkaly, že to potřebují na matriku a doporučili mi, dovézt ověřenou kopii aby se originál neztratil......

blanka.k
26. mar 2010

tady v porodce jim stačí obyč.kopie, takže je to fakt jak kde. 😉

medan29
26. mar 2010

simi.w:no kurz ale jo jen jsem vždy pak tak vystrašená, posledně řešila problémy při porodu a někdy si říkám tohle opravdu raději vědět nechci 😀 , ještě dvě hodiny a je po kurzu, a trochu mě mrzelo že při prohlídce porodnice neukázala i pokoje.
Jinak k tomu oddacímu listu, tady chcou kopii

medan29
26. mar 2010

a nemusí být ověřená

antynka1
26. mar 2010

To u nás chtějí právě buď origoš nebo ověřenou kopii....