Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ajojte zienky tak uz konecne vieme v ktorom sme tyzdni 🙂 sme 6+2tt 🙂 tak dufam,ze vsetko bude ok 🙂
@marse vitaj mamina medzi nami a prajem krásne tehulkovanie 😉
@henika81 ved to mám aj ja, beriem ten duphaston 2x1 a občas počas dňa na toaleťáku sa nájde ružová farba no krče nejaké alebo silné boleti nemám také mierne občas ale to je vraj normálne no nervozna som už nech už idem na sono či je drobec ok, aj som rozmýšlala ísť na pohotovosť ale pokial tam nieje čerstvá krv alebo nejako viac tak by bol skôr problém to tam obhajovať že prečo som prišla.
Ahojte kocky,
dnes som zistila, ze som tehu. Najskor som bola zaskocena, ale uz sa tesim a dufam, ze tentoraz to bude dievka (nejradsej dve naraz), kedze mam doma dvoch zbojnikov, s ktorymi mame vela zabavy. Tehotenstvo sme ani neplanovali, aj ked sme ho nevylucovali. Prve dve deti sa nam podarilo na prvy sup, ked som uz chceli babo a teraz stacilo, ze raz sme nedali pozor a dnes uz testik bol pozitivny.
Dufam, ze sa mozem pridat a vymienat si pocity a dojmy. Nemam prehlad, kto je v teme, ale dufam, z eosm neni jednina, ktora caka uz 3 dieta.
@letnykvietok ahoj vitaj medzi nami tehulkami 🙂
@letnykvietok @zumpa blahozelam a vitajte
@veronkaj su dve tabulky, ty si v tej prvej
kedze som sa len dnes registrovala, chcem sa spytat, da sa kdesi nastavit info, ze su v teme nove prispevky??
Henika dakujem za privitanie
@letnykvietok ahoj zrejme sme na tom rovnako, tiez zrejme cakam tretie babo, prve dve boli planovane a toto ma zaskocilo lebo sme neplanovali, tak uvidime 🙂 prajem vsetko dobre 😵
dakujem za privitanie a tesim sa, z esom tu neni sama. MArse ja som bola na tom tak, z eraz chcem mat este babo potom zasa obdobie, ze urcite uz nie. V poslednej dobe to bolo skor, ze ano, tak asi to takto osud chcel, tak sa tesime. Len uvidim, ako budu reagovat deti na tuto novinku..
dobry vecer, zienky, vyzera to tak, ze sa pridavam k majovkam 🙂 mozno k junovkam 😀 predpokladam, ze som tehotna max 2 tyzdne, podla PM je to 4tt+4... pozeram, ze kazdym dnom niekto pribuda 😵
čaute tehulky,dufam,že nevadi ,že som sem pridala svoj prispevok,ale mi nedalo si nevšimnut,že su tu žienky,ktoré čakaju tretie babo. Ja mam tiež tri,posledny je tiež majovčatko 2008 🙂 No to ste teda naozaj čersve tehulky 🙂
Vitam nove mamicky...
tak ja som dnes bola s doktorkou (nie v ordinacii) a ta mi povedala ze ziadne vitaminy brat nemusim,ze bud to vyjde alebo nie,vsetko je dane hned na zaciatku a ziadne umele vitaminy to neovplyvnuju.Ze aj ked je zena v nemocnici tak je to skor o jej psychike aby sa uvolnila a mala pocit istoty a nie ze jej pomozu..Ja som objednana az 30. tak dufam ze budem mat vsetko o.k.
Ahojte tehulky, tak aj ja sa pridavam 😀
ja vitaminy beriem, ale mne to doki odporucala kvoli mne, kedze vo mne nic nevydrzi, aby som mala sama silu
vitam nove tehulky, pekne sa rozrastame
hedka17- dik za tu opravu a vobec za tabulku 😉
@nikam dakujem za privitanie... kyselinu listovu som chcela brat priebezne, ze este pred otehotnenim a nakoniec som uz tehu 🙂 a zatial som sa pri malom nedostala k lekarvi, aby m ju predpisal...
inak pocas prveho tehu som uzivala kyselinu listovu a calibrum, kyselina listova na predpis vyjde lacnejsie ako kedsi ju kupite bezne v lekarni 😉
@letnykvietok, @myzma, @lulle vitajte, 🙂 gratulujem k tehu a citte sa tu ako doma. 😵
ja kyselinu listovu beriem uz cca druhy mesiac, kupila som si v lekarni Elasti Q, je tam 30 tbl 1-2 x denne a stoji cca do 2 €, doktor mi zatial nepredpisal ziadne ine, len mi povedal ze mozem pokracovat v uzivani, myslim ze nic tym nepokazim. 😉
inak vcera som si robila zase test, 😅 este mi jeden zostal, kedze nemam ziadne tehu priznaky tak mi to nedalo a ta druha ciarka sa ukazala skor ako kontrolna, este som len testovala vo flasticke 😉 a uz naskocila a dokonca silnejsia ako kontrolna, tak som rada, uz mi zostava len cakat do stvrtku a snad na sone uvidim aj nieco viac, 🙂 naposledy tam bola len dutinka.
Inak stale mi vychadza ze som dnes presne v 4 tt, aj ked od poslednej MS ubehlo uz 7 tt, myslim ze TP bude v polke maja a nie na zaciatku ako mi vychadza podla kalkulacky.
@gebula ja mam tiez majovciatko 2008, vyzera ze nam zase vyjde dalsie majovciatko. 😵
ahojte babulky,
tak ja mám pre vás zlú správu, včera som bola večer na pohotovosti a prišli sme po polnoci, v špinení som mala trochu čerstvej krvi tak som pre istotu išla a mám mimomaternicové tehotenstvo takže v maternici bola len pseudodutinka, chceli si ma tam podľa výsledkov hneď nechať ale dnes som ešte povedala že musím v práci odovzdať veci kvôli výkazom na daňový a povedať aspoň čo kde je dať peniaze a tak že keby dačo prídem hneď a dohodli sme sa tak s lekárkou že dobre lebo sa musím aj s dcérou porozprávať a že nastúpim v pondelok do nemocnice a len dúfam že mi to budú robiť laparoskopiou a nie rezom lebo už 2.10 mám svadbu.
je nám to veľmi ľúto na miminko sme sa veľmi tešili ale príroda si to zahrala inak tak aspoň nech mi to urobia jednoduchšou formou aj ked som baculka nech sa radšej trošku potrápia.
Všetkým držím palčeky a želám krásne tehulkovanie a zdravučké bábätká.
@klba ahoj,tvoje majovčatko ma pekne meno Šimonko 🙂 držím ti palce,aby tehotenstvo dobre prebehlo hlavne v zdravý 🙂 to je dobre,že budeš mat dalšie majovčatko,aspon budete spolu oslavovat narodky 🙂 moje dievčata su septembrové 24 a 26ho narodene a je medzi nimi 2roky a 2dni rozdiel 🙂 takže stale spolu oslavujeme,aj teraz budeme 25ho oslavovat 🙂
@akova nám to na druhý pokus nevyjde, už som to raz mala a zobrali mi vajíčkovod a teraz je to na druhej strane takže u nás už nie, môžem už len čakať až budem babka.
@nikam dám vám vedieť a pozriem sa ako sa vám darí
aj mne je to strašne ľúto, od večera iba plačem aj ked viem že to nepomôže ale duša strašne bolí a pokial nerobím niečo čo vyslovene potrebuje silné sústredenie tak plačem, ťažko som to znáša vtedy a teraz tým duplom a to k nám do rodiny pribudne o pár dní miminko - priateľova dcéra bude mať takže si viete predstaviť aké to bude pre mňa.
Minule mi strašne dlho trvalo kým som sa dala do poriadku psychicky a teraz to bude asi ešte horšie a vôbec neviem čo bude či vôbec aj svadbu nejako zvládnem ak ma budú rezať pokial len lapar. tak to by sa dalo a tak možno prídeme aj o peniaze čo sme dali do svadby a to teda málo nebolo .
dnes to musím ešte povedať dcére a ako a čo sňou kým budem preč.
a tak.
ďakujem vám za podporu držkajte sa

@irenea mozem sa ta opytat, ak prebiehal potrat? ked by nahodou som potratila aby som na to bola pripravena. Mala si nejake krce, a krvacanie? ja som teraz akurat v takom 6-7 tt, tak sa tiez obavam. 😒