icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

zumpa
17. sep 2010

tak dneska sme boli u dokiho a mame tehu knizku 🙂 ... zevraj mam vo vnutri nejaku ranku ci co to,ale inak vsetko ok 🙂 dalsia poradna 15.10. 🙂

henika81
17. sep 2010

@zumpa a v ktorom si presne tyzdni? to nie je este skoro? 🙂 som pocula, ze knizky davaju az od 10 tt? 🙂 ale hlavne ze si ok!

zumpa
17. sep 2010

@henika81 ja som v 6+3tt dneska a dal mi uz dneska... no pri prvom som dostala az v 10tt... teraz mam druheho doktora.. 🙂

ma2712
17. sep 2010

@zumpa waw ja som bola pred 2 týťdnami a ešte mi nedal knižku vraj skoro...a teraz som v práci a domov dojdem až 1.oktobra tak možno potom mi je da a gratulujem....k májovemu býkovi

zumpa
17. sep 2010

@ma2712 dakujem aj ja tebe gratulujem.. mame zatial rovnaky termin 🙂 no pred dvoma tyzdnami to ano. a kde pracujes?? 🙂 ja idem 15.10. na krv a poradnu.. a mam sa setrit 🙂

nikam
17. sep 2010

Mne moj doktor tiez slubil knizku az v desiatom tyzdni. Uz sa neviem dockat 😉

Ako sa babulky citite? Ja mam rano uplne ploche brusko, do vecera je to taky 4. mesiac 😀 a rano zase ploche. Straaaaasne sa mi nafukuje. Ale, klop, klop, nie je mi zle.

henika81
17. sep 2010

@zumpa jaaaj ta asi preto, ja cakam prve tak este nevedia ci nebudem mat samovolny potrat ta este nvypisuju knizku, no? ja mam 6tt+4den dneska 🙂

henika81
17. sep 2010

@nikam to je dobre ze ti nie je zle, aspon sa napapas jak chces, aj mna nafukuje a poriadne 🙂

zumpa
17. sep 2010

@henika81 jaaaj no mozno ano.. tak uvidime ja sa mam setrit troska a tak... ale pri dietati, co sa uci chodit je setrenie teda niiic moooc 🙂 ale nevadi

mmamca
17. sep 2010

ja som objednana k dr. na 6.10., tak som zvedava ako to dopadne... pokial bude vsetko ok, dufam ze tiez dostanem knizku, to uz budem v 10tt. Niekedy mam aj ja nafuknute brucho akoby som bola v 4 mesiaci... neviem ako to min. tie 3 tyzdne budem este maskovat... nohavice zacinaju tlacit, nevolnosti mam skoro kazdy den... a navyse posledne dni ma aj trosku v hrdle skriabe, cez vikend budem musiet asi lezat a pit len cajiky. drzte sa tehulky 🙂

hedka17
17. sep 2010

@nikam ahoj ja mam zase pocit,ze mi je cim dalej tym castejsie zle,akosi mi nic nechuti a ze chute a prejedavanie sa 😀 to mne akosi nehrozi.

Ja buduci tyzden idem volat doktorke, lebo na konci septembra mam ist na kontrolu a ze aj krv ide brat, uz teraz zacinam mat ten moj strach z bratia krvi, ale no nejak sa zatnem.

cesalka
17. sep 2010

@veronkaj je mi to velmi luto,tak som sa tesila ze budeme v tom spolu,ze po svadbe budeme riesit len babo.Tak budeme s tebou cakat na to vnucatko.

marse
17. sep 2010

ahojte babulky, tak som dnes vobec premyslala ci som vobec tehu, ci to meskanie nie je len z nejakeho zdrav. problemu, zapal a pod. lenze nemam ziadny viditelny prejav, bolesti, palenie, svrbenie, vytok...nic.... mam len pozitivny test, zvacsene prsniky ( co si vsimol aj manzel 😀 a neprekaza mu to 😀 ) a castejsie chodim na wc ( mozno aj z prechladnutia 🙄 ) no uvidim , uz aby skoncila dokimu dovolenka 🙂

magda29
17. sep 2010

Ahojte buduce maminky a uz aj maminy. Mozem sa pridat i ked neviem ako sem casto pojdem lebo cez den sa mi pri malej k pc neda a na vecer ako kedy. Tak dufam ze bude sa mi dat castejsie uvidim. Ja som mala posledny MZ 27.6. a ked som bola teraz v pondelok u doktora tak povedal ze je to taky 7t.t. no a 4.10. som objednana na skrining mam strach ci bude vsetko v poriadku tak ako aj vy a ako keby som cakala prve. Inac citala som par stranok dozadu no a mna skriabe hrdlo uz 2 tyzdne aj som kloktala aj mala pastilky na cumlanie a nic dnes som si bola v lekarni kupit znova a dala mi niake so salviou ze to mozem no ked som prisla domou tak bolo tam napisane ze pre tehotne nevhodne no a to som si dala po ceste jednu. Tak ostava mi zase len kloktat. Inac nemate niekto take trhlinky medzi posvou a konecnikom ja to mam a pri moceni ma to stipe dnes som volala s doktorom a mam si dat calciovu masticku. To sa z coho spravi neviete? No a este ked sme takto tehulky tak mozeme ist k zubarovi a moze nam pichnut inekciu aby sme necitili ked mame velky kazL? Alebo inekcia sa neodporuca? No a veronaj je mi to moc luto co sa stalo ☹

magda29
17. sep 2010

Oprava 27.7.

nikam
17. sep 2010

@magda29 vitaj medzi nami

Tyzdne tehotenstva sa pocitaju od datumu poslednej menstruacie. Ja si vsak myslim, ze presne viem, kedy sme pocali. Mozem odvtedy ratat s 280 dnami, co je 10 lunarnych mesiacov, do datumu porodu?

magda29
17. sep 2010

Ahoj doktori to rataju od posledneho MZ ale citala som ze ak oni povedia 8t.t. tak dva tyzdne sa maju stiahnut. Takze este len 6t.t. a le je to podla nich takze co povedia doktori a co vyrataju.

duracelko
17. sep 2010

ahojte tehulky. chcem sa poradit lebo možno budem k vam patrit. menzes som mala naposledy 11. augusta a presne 21. augusta sme mali sex takze aj ja presne viem kedy sme počali ako "nikam". dnes je 17 -teho a menzes na tento mesiac nikde. este stále dufam ze meškaju pockam do 21. septembra a potom si urobim testik. ake ste mali pocity na zaciatku vynechania ms?? neplanovali sme mat dalšie bábo ale čo už ked sa stalo 😉

zabka
17. sep 2010

Ahojky tak ja hlasim dnes som bola u dokiho a tehu je potvrdene, babo je tam kde ma byt, na kontrolu idem o 2 tyzdne a to dostaneme uz aj tehu knizku... 😉

nikam
18. sep 2010

@zabka Blahozelam 😵

@duracelko Ja som od zaciatku mala pocit, ze uz-uz dostanem menzes. Plus k tomu, akoby mi obchadzala nadcha - chripka. Ale to aj manzela 😀

ma2712
18. sep 2010

@zumpa Ahoj pracjem v rakusku v Grazi ako zdravotna sestra ale v domacnostiach, čiže skor ako opatrovatelka...cestujem do prace vlakom, že ležim...a v BA prestupujem na taxik , neviem ako dlho budemmoct pracovať, možno je to už moj posledny turnus tu

ma2712
18. sep 2010

velmi sa tešim na toho drobneho škriatka čo mam v brusku, stale ho stiskam, ale aj pokricim ked mi je zle, nech neni rozmaznane hihihihi je mi tak niekedy zle, ale aj tak ho lubim..može mi akokolvek ubližit a ja ho milujem, som šťastná , že našho škriatka mema 😀

mandy29
18. sep 2010

ja idem v utorok na ultrazvuk, ale krv bola super

mandy29
18. sep 2010

Trošku sa bojím lebo je to moje prvé tehu a rok sme na to čakali a teraz mám zmätené pocity...ako ste boli na tom vy baby?

zumpa
18. sep 2010

@ma2712 jaaj tak to ano... ja som na MD so starkou dcerkou.. tak v pohodke.. zatial zvladame v pohodke tak uvidime co a ako 🙂)

bebe87
18. sep 2010

baby, mna ide roztrhnut od tych nervov.. placem ani nie Titanik...kde sadnem tam spim.. vlasy mi nechcu stat... mate aj vy taketo zmiesane pocity? 😝

janefonda
18. sep 2010

jeeeej baby, tak už téma máj 2011? My sme boli v máji 2010 🙂 krásne tehulkovanie Vám prajem!!!!
@ma2712 si v Grazi? ja tu žijem 😉

ma2712
18. sep 2010

@janefonda som St.oswald to je pri Gratkorn,Gratwein....pracujem tu

janefonda
18. sep 2010

@ma2712 no pozrela som na mape kde to je. My sme kúsok od mestského parku, Heinrichstrasse.

nikam
18. sep 2010

@bebe87 Preco ze places, od nervozity? S tym spanim to mam podobne, strasna unava po hocicom, ale teraz je aj take pocasie, spia aj netehotni.

@janefonda Dakujeme, to uz o rok aj my budeme mat take zlaticka v naruci? Neuveritelne...