Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mia_m ahojki. no chcela by som rodiť až začiatkom mája, stačilo by aj hneď prvého, len nech to je už máj, tak uvidíme. Si robia zo mňa srandu, že budem už na veľkú noc mať to veľké bábo doma a to by som nechcela, ale ak to príde, tak nič neurobím. Ale dúfam, že sa stretneme 😉. Vy ste akí veľkí?
@aaddeell hej, cukor je OK, aj doktor sa hneď pýtal, ale vraj jem moc sladké, čo vôbec nie je že veľa, ale jem veeeeľa ovocia, a milujem zemiaky, tak mi povedal, že tým sa aj prasiatka vykrmujú 😀 , takže tie mám vynechať. Neviem ale čo budem jesť, nikdy som žiadne diety nedržala, tak uvidíme.
@pepi_petra super, gratulkaaaaa, vidíš, všetky tie nevoľnosti a komplikácie stoja za to 🙂
@mia_m no ani ja to nechápem, ja som pri malej tiež pribrala 23kg, jedla som veľa a všetko, teraz z toho nezjem hádam polovicu, a jedla som aj vtedy zemiaky a všetko čo teraz, tak som bola z toho mimo. Akurát sa môžem spoliehať na to, že to nie je úplne presné, ale príde mi to ako dosť veľký rozdiel. No nevadí, ak bude mať bábo 5kg, zavoláme Markízu, nech sme aspoň hviezdy 😀 😀 😀
@lucia80 😉 Jeeej ahoj, ozaj, rovnaky termin, hej, budem rodit v Piestanoch, mozno sa stretneme, potom porovname nasich cvalikov malych 😉 . Ja sa stale spolieham na to, ze sa pomylili na sone, ale to sa len tak ukludnujem, lebo uz mi to povedali 3 lekari, ze asi bude vacsi, no sranda to bude veru. 😀 . Ale tiez mi povedali, ze to moze byt koniec aprila, tak sa nechame prekvapit.
@veronikam no, tie merania úplne presné nie sú a ja som mala tiež 3800gr keď som sa narodila, tak to bude možno "syslík" po mne. Mama hovorila, že ani oči mi nebolo poriadne vidieť pre tie líca. No ale chcela by som vydržať do mája, nech je májové, tak uvidíme 😉 A snáď sa stretneme, to už budeme 3, aj mia_m nás tam bude vykúkať 😀 Aspoň nám bude veselšie 😉
kocky, neviem kedy budem s @mandy29 zatial asi len cez sms. Neviem ako prisla na to, ze sa otvara, ved potom nam vsetko popise. Tiez dufam, ze este dlho vydrzi.
Ja som tiez zvedava, aky bude maly velky 😉 buduci tt mam volat mojej porodnicke, ona mi urobi kontrolny UTZ a potom sa dohodneme na porode. Dufam, ze malicky bude mensi ako prvy syn. A teraz som niekde citala, ze nezalezi kolko zena priberie, vaha dietata je dana geneticky-inac je to len pri tehu cukrovke, vtedy su deticky vacsie.
A ja mam inac stale chut na sladke, aj dnes som piekla babovku.
@lucia80 dakujem,ano jasneee stoji to za to a uz sa neviem dockat kedy ju budem mat v naruci 😀
Vy tu vsetky pisete fakt velke vahy a moja je drobna.A to som sa bala ze bude velka,lebo kazdy ake velke brucho a vraj aj pri tehu.cukrovke su babatka väcsie a my mame len 1480g
@pepi_petra mame podobny termin - my 18., boli sme na merani v 30/0 - mame 1578g, čo je vaha, ktora podla pristroja zodpoveda 30/1. Je tam odchylka +/- 230g, takže podla mna ste úúúúúúúúúúplne v norme.
@cokoladka79 hej aj dr mi povedala ze malicke je ok aj vaha v norme,ale vsetky tu hadzu take vahove rekordy 😀 😀 😀 Tak uvidime ktora pojdeme skor rodit ... 😅
Ahojte tak mne doktor este nikdy nepovedal kolko mala vazi vzdy mi len povie ze je primerane na termin a hotovo 😀
No tak to budete fakt za hviezdy pokial sa sono nemyli 🙂
ja idem na meranie buduci stvrtok tak som zvedava aky je velky nas fesak
vcera som mala bolesti ako ked je menstruacia niekde som citala ze to su falosne kontrakcie tak som sa velmi vylakala, dufam ze sa maly nebude pytat skor
baby ktore ste kupovali latkove plienky kolko stoji 1 ks? kedze som mala vcera tie bolesti rozhodla som sa ze si dokupim co mi este chyba
@aaddeell
tie bolesti mavam aj ja,ako keby menzes.Aj som sa dokyny pytala na to ze pri chodzi ma zacne tahat do spodku,ako by mi mala mala vypadnut.Ze to je normalne,len u toho nesmia byt silne bolesti.Ani ja este nemam kupene plienky.Ale planujeme ist na danovy urad,tak snad stihneme aj obchodik pre mimi a kupime ich. 😉 A vcera som si kupila masticky na ritku .V lekarni mi doporucili Rybilku a Sudocrem.
@pepi_petra ja som tie bolesti mala ked som sedela
chystam sa aj ja do lekarne kupit veci pre mna do porodnice
@aaddeell ja aj ked lezim ...a ked sa mam pretocit na druhy bok,to su niekedy muka.Ale dr povedala ze vsetko ok,tak jej verim.Ved uvidis co tebe dr povie,drzkaj sa.
@pepi_petra aj my používame sudocrem a aj v ňom budem pokračovať, som s ním veľmi spokojná, je fajne mastný takže zapareniny určite nehrozia a k tomu ho je vhodné používať aj na drobné popáleniny aj na akné takže má množstvo využití.
@mandy29 držím palce nech všetko dobre dopadne
ahojte babulky, chcem sa spýtať ako ste na tom s kočíkmi? máte už kúpené, resp. vybraté? ja už zopár dní pozerám všetky možné aj nemožné kočíky na internete, ale akosi neviem nájsť ten pravý... budem vám vďačná ak dáte nejaké tipy kočíkov, ktoré zaujali vás... ide mi hlavne o to, aby športová časť bola dosť priestranná, pretože vaničku využijeme asi krátko, no do športového sa bábo musí zmestiť aj s fusakom, resp. aj keď bude väčšie... ozaj, do kedy vlastne zvykne dieťatko bývať v kočíku???
@strudlik ahoj, ja som kupila kocik v pondelok, vybrala som Concord fusion travel set, je to trojkombinacia, a ta sportova cast je dost priestranna. Kocik ma velke kolesa a strasne lahucko sa riadi. ja som tiez vyberala taky, do ktoreho dam babo uz v takom oktobri, aj v overali a vo fusaku a v pohode uplne. Kamaratka ma maleho 2 rocneho a este teraz ho v tom sportovom vozi.
a este k tomu do kedy byva dieťa v kočiku, mne povedali v obchode ze aj tak si mamicky vacsinou kupuju buginu ked ma dieta tak 2 roky a uz chodi, lebo je s nou lahka manipulacia a je lahucka, ale je to na tebe 😉 tak drzim palce pri vybere 😉
@strudlik my sme vyberali dosť dlho. Nakoniec sme sa rozhodli pre Mutsy 4Rider s nafukovacimi kolesami, vanička Joey Silver, športová časť vo farbe Active champagne (nedala som sa presvedčiť na čiernu 😉 ) a k tomu kočiku mame kompatibilnu autosedačku maxi-cosi Pebble (+isofix). Tento kočik splnal všetky požiadavky, ktore sme mali.

@mystery7 asi si kúpim tie z lekárne, lebo ich tu väčšina dievčat odporúča, takže diky za rady