Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@nikam No ved uvidime 🙂 Ja idem 5.10. na sono a potom 7.10. do poradne. Moj gyn.nema v ordinacii sono, takze chodim inde. Ale verim, ze bude vsetko v poriadku a ze sa dockam tej knizocky 🙂 Som na rizikovom, takze sedim, lezim viac menej doma a manzel okolo mna poskakuje ako okolo princeznicky 🙂
@klba Nechame sa prekvapit. Iste je, ze tiez by som to nechcela nejako zakriknut 🙂 Ale mysim, ze fakt, ci mi ju da v 10tom, 12tom, alebo 16tom tyzdni nijako priebeh mojho tehotenstva neovplyvni 🙂 Ale kedze som si citala temu o tehotenskych knizkach, tak som zistila, ze vacsinou lekari cakaju do toho 12teho tyzdna, ako si pisala aj ty 🙂
@fazulka1512
Ahoj fazulka, neboj o pár týždňov budeš medzi nami. 🙂)) Netreba si to pripomínať každý deň a uvidíš čoskoro tú malú fazuľku budeš mať aj Ty pod srdiečkom. MY máme termín 25.5.2011. Tak hlavne pohodka a držím mooooooooc palce. A.
Ďakujeme. 😉
@nikam presne aj moj-nas pripad......ale uz by som sa teraz zariadila inak, ved ked si pomyslim, ze ked moje dieta bude mat 16 a ja 50 😉
niekedy si hovorim, ze ked budem mat dieta, asi ho trosku posurim a nech nejde v tomto mojich slapajach....
ale nech, som rada, ze sme sa konecne rozhybali a snad to bude vsetko ok
ahojky babule takže dnes potvrdene srdiečko bije, sme začiatok 7meho týždna takže budem dnes v noci už aj spať🙂
a ozaj dnes som zisťovala to pripoistenie a ano je to nejakych 50eur z najvyššieho vymeriavacieho zakladu nejakych okolo 1000eur a musiš splnať tych 273dni aby si si to platila. Ja to budem počitať s manželom večer či to ešte stihnem, ale čo je horšie, že to maju od januara rušiť takže mi povedali že je už na mne či to risknem alebo nie☹
babeny pozyvam vas do sukromnej skupiny kde mozete pisat cokolvek 😉 Prajem pekny zvysok dna
@cicci no v telerane bol prave minister sulik a hovoril o materskej a tych predcasnych dochodkoch ,a ze pride este vela zmien,a le o DNP nepadlo ani slov tak nechapem, akurat hovorili o materskej ze ju dvihnu na 190€ kazdej zene, nie len tym co pracuju ale aj tym co su s postihnutymi doma a tak, sak kukni si na nete telerano, co na to hovoris ty 🙂

@nikam, no ja som od skoncenia skoly stale bola zamestnana, este som chodila popri zamestnani na nadstavbu, ucila som sa po nociach a rano o 4,hod, vsade mi dovolenku len preplatili, vacsinou som totiz menila pracu tak ze som jeden mesiac koncila v jednej praci a na dalsi mesiac som uz bola v novej,
este aj pocas prazdnin som chodila brigadovat, kedze sme boli s maminou len sami dve a kazdu korunu som si musela odpracovat a nezamestnana som za 12 rokov bola len dokopy 2 mesiace,
takze mi ta MD aj dobre padla, sefuje mi maly 🙂 a teraz si to fakt vychutnavam, ved este si to aj v praci uzijem, 😉 kopu prac. rokov mam pred sebou a chvile s drobcom mi nic nevynahradi, tie tri roky s miminkom za to stoja a vidim to hlavne teraz ked je uz vacsi kolko veci sa tento posledny rok uci, ako vela veci vnima a vieme sa dohodnut aky bude program dna a tak... 😎