icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

klba
22. sep 2010

@nikam, no ja som od skoncenia skoly stale bola zamestnana, este som chodila popri zamestnani na nadstavbu, ucila som sa po nociach a rano o 4,hod, vsade mi dovolenku len preplatili, vacsinou som totiz menila pracu tak ze som jeden mesiac koncila v jednej praci a na dalsi mesiac som uz bola v novej,
este aj pocas prazdnin som chodila brigadovat, kedze sme boli s maminou len sami dve a kazdu korunu som si musela odpracovat a nezamestnana som za 12 rokov bola len dokopy 2 mesiace,
takze mi ta MD aj dobre padla, sefuje mi maly 🙂 a teraz si to fakt vychutnavam, ved este si to aj v praci uzijem, 😉 kopu prac. rokov mam pred sebou a chvile s drobcom mi nic nevynahradi, tie tri roky s miminkom za to stoja a vidim to hlavne teraz ked je uz vacsi kolko veci sa tento posledny rok uci, ako vela veci vnima a vieme sa dohodnut aky bude program dna a tak... 😎

dany79
22. sep 2010

@nikam No ved uvidime 🙂 Ja idem 5.10. na sono a potom 7.10. do poradne. Moj gyn.nema v ordinacii sono, takze chodim inde. Ale verim, ze bude vsetko v poriadku a ze sa dockam tej knizocky 🙂 Som na rizikovom, takze sedim, lezim viac menej doma a manzel okolo mna poskakuje ako okolo princeznicky 🙂

dany79
22. sep 2010

@klba Nechame sa prekvapit. Iste je, ze tiez by som to nechcela nejako zakriknut 🙂 Ale mysim, ze fakt, ci mi ju da v 10tom, 12tom, alebo 16tom tyzdni nijako priebeh mojho tehotenstva neovplyvni 🙂 Ale kedze som si citala temu o tehotenskych knizkach, tak som zistila, ze vacsinou lekari cakaju do toho 12teho tyzdna, ako si pisala aj ty 🙂

alan1
22. sep 2010

@fazulka1512
Ahoj fazulka, neboj o pár týždňov budeš medzi nami. 🙂)) Netreba si to pripomínať každý deň a uvidíš čoskoro tú malú fazuľku budeš mať aj Ty pod srdiečkom. MY máme termín 25.5.2011. Tak hlavne pohodka a držím mooooooooc palce. A.

alan1
22. sep 2010

@zuzanaca
Čauko Zuzi, tak ja sa pridávam. Sme v očakávaní, termín 25.5.2011. Moooc sa tešíme, ale zatiaľ to berieme celé hodne triezvo. Je to náš 2. pokus po 2 rokoch. ....Tak dúfam, že tento krát dorazíme až do cieľa. 🙂

zuzanaca
autor
22. sep 2010

@alan1 gratulujem! 😉

alan1
22. sep 2010

Ďakujeme. 😉

hedka17
22. sep 2010

@alan1 ahoj pozeram,ze si nova ak vies termin porodu tak mi ho prosim ta napis, kolko mas rokov, odkial pochadzas, ak mas deti potom ich mena a vek. Pridam do tabulky, dakujem

hedka17
22. sep 2010

@dany79 ahoj pozeram,ze si nova ak vies termin porodu tak mi ho prosim ta napis, kolko mas rokov, odkial pochadzas, ak mas deti - ich mena a vek. Pridam do tabulky, dakujem

mia_m
22. sep 2010

@alan1 dobry termin 😀 , aj ja som 25.5. moj muz je tiez majovy, aj nase male by malo byt majove, tak sa tesime 😉

cicci
22. sep 2010

@mandy29 ahoj aj mne dala lekarka ten liek, snad to bude vsetko ok, jasne ze si drzme palce 😵

cicci
22. sep 2010

@veronkaj urcite ak mas aj manzelovu podporu chod do toho!drzim palce a teraz hlavne oddychuj, ak mozes, ostan doma aj tie 2 tyzdne, ved praca nie je zajac, neutecie, drzim palce 😵

cicci
22. sep 2010

@hedka17 ahoj, tak ako tabulka, uz som ta vychvalila aj doma manzelovi, ze si spravila taku tabulku pre nase majovcatka vytuzene.... 🙂

hedka17
22. sep 2010

@mia_m ja som tiez majová 3 :°) manzel sa smial,ze ak porodim tretieho, ze ako chcem oslavovat, si len srandu zo mna robi :°), ze pride do nemocnice na oslavu 😉

hedka17
22. sep 2010

@cicci aj manzel sa ma pyta co furt tam robim, este to nevie, ale on si to zisti za chvilu aj sam tak isto ako na mojasvadba :°)

cicci
22. sep 2010

@nikam presne aj moj-nas pripad......ale uz by som sa teraz zariadila inak, ved ked si pomyslim, ze ked moje dieta bude mat 16 a ja 50 😉
niekedy si hovorim, ze ked budem mat dieta, asi ho trosku posurim a nech nejde v tomto mojich slapajach....
ale nech, som rada, ze sme sa konecne rozhybali a snad to bude vsetko ok

cicci
22. sep 2010

@hedka17 no ked si mu naznacila ze si tu a pozna tvoje "meno" , ja som si meno-prezyvku nechala pre seba, vlastne nejak sa ma ani vcera na to nepytal, len uz ked zacnem, ze co pisali baby na nete, kruti oci 😵 chlapi 🙂

zabkatt
22. sep 2010

ahojky babule takže dnes potvrdene srdiečko bije, sme začiatok 7meho týždna takže budem dnes v noci už aj spať🙂

zabkatt
22. sep 2010

a ozaj dnes som zisťovala to pripoistenie a ano je to nejakych 50eur z najvyššieho vymeriavacieho zakladu nejakych okolo 1000eur a musiš splnať tych 273dni aby si si to platila. Ja to budem počitať s manželom večer či to ešte stihnem, ale čo je horšie, že to maju od januara rušiť takže mi povedali že je už na mne či to risknem alebo nie☹

henika81
22. sep 2010

@zabkatt to vazne? fakt to maju rusit? ☹ to o tomto sa rozprava v tv? som si nebola ista cosi spominli matersku a pracujuce mamicky,ale nemyslela som si ze sa to vztahuje na DNP? jooj tak to bude skoda! no ked budem mat zit z najnizsej materskej aj z babom tak ma klepne! ☹

henika81
22. sep 2010

@zabkatt tak gratulky k srdiecku ja som dneska v 7tt+1, ale mam ist na uzv az ked budem v 8tt+1, cize o tyzden, uz sa neviem dockat, takze si uz videla aj srdiecko, heej? 🙂

hedka17
22. sep 2010

@cicci no on si to velmi lahko zistil,nakolko moje meno nie je az take caste, ale no a co, ved aj oni maju to svoje 😉

hedka17
22. sep 2010

@zabkatt vies o tomto uz neraz rozpravali,ale to oni furt. Myslia skor na PN,lebo to ludia zneuzivaju minule som to citala

myzma
22. sep 2010

@hedka17 ako je to s tou sukromnou temou? nejako sa neujala 😅 ?
@zabkatt myslim, ze ak sa stihnes pripoistit do 8tt, tak by to malo byt v pohode, myslim, ze v nasom pripade hraje rolu i to, ze VZ sa bude brat rok 2010... ak napises gape (nick: gapa), ona ti poradi, je v tom macherka 🙂

myzma
22. sep 2010

@zabkatt prave som si precitala uplne vsetko... rusit? ako to myslis? co k tomu blizsie povedali? kedysi bolo vplane, ze sa nebude dat na DNP uz prihlasit, ale ze tych, ktori uz v nom budu sa zmeny tykat nebudu... ale budem rada, ak povies 🙂

hedka17
22. sep 2010

babeny pozyvam vas do sukromnej skupiny kde mozete pisat cokolvek 😉 Prajem pekny zvysok dna

cicci
23. sep 2010

@henika81 aj ja som to prave vcera pocula....ale osobne si myslim, ze ak si niekto nieco spori, malo by mu to byt vyplatene, ale ako sa rozhodne tato nova pravicova vlada to asi nikto nevie ☹
je to dost blbe, co vymyslaju, len aby usetrili na tych "ostatnych"....

henika81
23. sep 2010

@cicci no v telerane bol prave minister sulik a hovoril o materskej a tych predcasnych dochodkoch ,a ze pride este vela zmien,a le o DNP nepadlo ani slov tak nechapem, akurat hovorili o materskej ze ju dvihnu na 190€ kazdej zene, nie len tym co pracuju ale aj tym co su s postihnutymi doma a tak, sak kukni si na nete telerano, co na to hovoris ty 🙂

cicci
23. sep 2010

@henika81 dnes v telerane bol minister mihal....ved uvidime, co nakoniec vymyslia

henika81
23. sep 2010

@cicci mihal? ta to jak som kukala? ja blbec, ja som prepinala kanaky ta to asi zato 😀 😀 😀 ta co uz