Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
tak plny ID nemam, mam narok na matersku, ale len vtedy ked za mna niekto plati nemocenske ked som zamestnana vo forme odvodov, a ano musela by som si platit DNP. ved o to mi islo, ale bohuzial tym ze predtym za mna nebolo odvadzane nic, tak mi nemaju co pripocitat, jednoducho uz to nestiham. Ta pani povedala ze hoc jeden den chyba aj tak mamicky nedostanu matersku ktoru si no na DNP platia. 🙂 tak bohuzial smola ☹ ☹ ☹
ahojte 🙂
pokiaľ pôjde všetko tak ako má a nás po tretí raz šťastie neopustí, tak 29.5.2011 by mal byť náš najkrajší dátum v celej galaxii...
Môžem sa pridať?
@monika0001 ahoj , a vitaj medzi nami tehulkami 🙂
@henika81 - Ďakujem 🙂
@monika0001 Ahoj, neboj vsetko pôjde dobre, aj my sme si vselicim presli a verime ze maj 2011 je ten spravny cas na prichod novych cloviecikov 🙂
ahojte, ale ste sa pekne rozrastli 🙂
ja sa uz neviem dockat na utorok 8.30 mam prve sono, mala by som byt 5tt resp zaciatok 6tt tak strasne dufam ze uz bude vidno srdiecko
stale sa mi sniva o dvojickach a viacercatach, vsetci z rodiny podpichuju ze budu zasa dve, ci tri...styri, no ja uz som z tych reci riadne mimo....aj ked dvojicky mi objavili az v 9tt....
myslite ze dr mi nic nepovie ked zoberiem dnu aj dvojcata? zial muz mi ide na sluzobku a nechcem termin prekladat....kamosky pracuju a rodicia tiez takze ich musim zobrat....
klop klop...myslite, ze sa tu najde este jedno volne miesto? 😅
Radi by sme sa pridali, zatial to u nas vyzera na 26. maj, ale uvidime, ci sa nam to este trosku neposunie...
@jejo - a vidím, že sme na tom rovnako 🙂 super.. 🙂
Teším sa a všetkým vám tu držím palce!!!!!
@froschka - ja som bola v piatok na prvom a ešte ani babátko nebolo vidno nie to ešte srdiečko. ešte je na to skoro sa mi zdá 😉 My sme zatiaľ videli len bublinku ale podla bolesti pŕs a testov verím, že to bude všetko O.K.
Na druhé sono ideme 05.10. a tam by malo byť už vidno srdiečko.. 🙂
@monika0001 no neviem ja som bola s dvojkami v 6tt na uzv a bolo vidno srdiecko, ale este len jedno mimi...a vraj 40 den embrya uz bije srdce to je po 4tt, tak sa necham prekvapit...no velmi dufam
@froschka - no to viem, že bije srdiečko tak skoro ale čo viem tak ho vraj je vidno až po 7tt. no ale to je jedno. hlavne nech tam to srdiečko je a nech je zdravé 🙂 😉
@mia_m no ja som bola v 6tt a videla akciu srdca ale nie druhe mimi a ani som nevedela ze mam dve...vtedy
az v 9tt uz jak vyberala sono tak zrazu skrikla ze jeeeeeeeeeeee tu je este jedno, uz aj to supla do mna hlbsie a natocila nejako xi lebo bolli jedno za druhym 🙂 takze este sa tam rypala a hladala dve srdcove akcie a aj nasla. takze som bola dost v soku 😀 😀 😀
@monika0001 veru zalezi to od pristroja aky je silny, nebudem si lamat hlavu....zajtra na mna myslite
@froschka - myslíme!!!!!!
baby ja zvraciam kazde rano uz, iba nalacno jak vstanem z postele lepkave sliny a troska zlce....predtym sa najest nedokazem, ked sa po zvracani najem tak uz je dobre.....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
mne len občas býva zle.. asi to na mňa ešte príde 😀

@myzma to len ta pani na urade to prepocitavala a nestiham to, a poradilaa ze sa mi uz neoplati platit dalej, ze je to zbytocne. ze uz len tie peniaze dostanem co da stat 2,5 roka po 190€ mesacne