icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

henika81
24. sep 2010

@myzma to len ta pani na urade to prepocitavala a nestiham to, a poradilaa ze sa mi uz neoplati platit dalej, ze je to zbytocne. ze uz len tie peniaze dostanem co da stat 2,5 roka po 190€ mesacne

myzma
24. sep 2010

@henika81 i ja som i to prepocitavala teraz, chyba ti tam fakt malo 😠 😖 ☹ z tej zivnosti si si neplatila odvody?

henika81
24. sep 2010

@myzma hej platila som zo zvinosti, ale ze to sa uz nezapocitava, lebo zapocitat sa vraj mozu len posledne dva roky, a to bolo pred 4 rokmi, ta asi tak. nic nechaj tak musim sa zmierit s osudom, a aspon sa tesit na babo, len nech bude zdrave. 🙂

nikam
24. sep 2010

@henika81 To je vazne blba situacia. Ak mas plny invalidny dochodok, nemas v tomto pripade narok na matersku? Ak by si vobec nepracovala, musela by si si platit dobrovolne poistenie?

henika81
24. sep 2010

tak plny ID nemam, mam narok na matersku, ale len vtedy ked za mna niekto plati nemocenske ked som zamestnana vo forme odvodov, a ano musela by som si platit DNP. ved o to mi islo, ale bohuzial tym ze predtym za mna nebolo odvadzane nic, tak mi nemaju co pripocitat, jednoducho uz to nestiham. Ta pani povedala ze hoc jeden den chyba aj tak mamicky nedostanu matersku ktoru si no na DNP platia. 🙂 tak bohuzial smola ☹ ☹ ☹

monika0001
26. sep 2010

ahojte 🙂
pokiaľ pôjde všetko tak ako má a nás po tretí raz šťastie neopustí, tak 29.5.2011 by mal byť náš najkrajší dátum v celej galaxii...

Môžem sa pridať?

henika81
26. sep 2010

@monika0001 ahoj , a vitaj medzi nami tehulkami 🙂

monika0001
26. sep 2010

@henika81 - Ďakujem 🙂

jejo
26. sep 2010

@monika0001 Ahoj, neboj vsetko pôjde dobre, aj my sme si vselicim presli a verime ze maj 2011 je ten spravny cas na prichod novych cloviecikov 🙂

alan1
26. sep 2010

@hedka17

Čauko Hedi,
ďakujem za oslovenie. 😉 Takže termín prozatím 25.5.2011, doky si nie je istý, behá nám tam 1 týždeň + / - . Upresním až 15.10. 🙂 Som z Nového Mesta nad Váhom, 31 r. 😅 , prvé dloho očakávané dieťa 😉 .

froschka
26. sep 2010

ahojte, ale ste sa pekne rozrastli 🙂
ja sa uz neviem dockat na utorok 8.30 mam prve sono, mala by som byt 5tt resp zaciatok 6tt tak strasne dufam ze uz bude vidno srdiecko
stale sa mi sniva o dvojickach a viacercatach, vsetci z rodiny podpichuju ze budu zasa dve, ci tri...styri, no ja uz som z tych reci riadne mimo....aj ked dvojicky mi objavili az v 9tt....
myslite ze dr mi nic nepovie ked zoberiem dnu aj dvojcata? zial muz mi ide na sluzobku a nechcem termin prekladat....kamosky pracuju a rodicia tiez takze ich musim zobrat....

alan1
26. sep 2010

@mia_m
Takže celá rodinka májová? 🙂)))) Hezky. TO Vám vyšlo náhodou alebo je manžel taký dobrý v počítaní ? .... 😉

sedem
26. sep 2010

klop klop...myslite, ze sa tu najde este jedno volne miesto? 😅
Radi by sme sa pridali, zatial to u nas vyzera na 26. maj, ale uvidime, ci sa nam to este trosku neposunie...

mia_m
26. sep 2010

@alan1 jeej, ty si tiez z nmnv ako ja 🙂

henika81
26. sep 2010

@froschka ahoj si myslim,zeby ti mal vyjst v ustrety, na tu chvilku co k nemu pojdes, sa o nich moze postarat aj sestricka, nie? prinajhorsom ich vezmes dnu k sebe ked ti bude robit sono 🙂 tak to som aj ja zvedava ako ti to dopadne ci nie nahodou zasa dvojicky 🙂

henika81
26. sep 2010

@sedem vitaj medzi nami 🙂

froschka
26. sep 2010

@henika81 no dufam aj ja, nebude mat na vyber vlastne xi xiiii

monika0001
26. sep 2010

@jejo - a vidím, že sme na tom rovnako 🙂 super.. 🙂
Teším sa a všetkým vám tu držím palce!!!!!

@froschka - ja som bola v piatok na prvom a ešte ani babátko nebolo vidno nie to ešte srdiečko. ešte je na to skoro sa mi zdá 😉 My sme zatiaľ videli len bublinku ale podla bolesti pŕs a testov verím, že to bude všetko O.K.
Na druhé sono ideme 05.10. a tam by malo byť už vidno srdiečko.. 🙂

froschka
26. sep 2010

@monika0001 no neviem ja som bola s dvojkami v 6tt na uzv a bolo vidno srdiecko, ale este len jedno mimi...a vraj 40 den embrya uz bije srdce to je po 4tt, tak sa necham prekvapit...no velmi dufam

monika0001
26. sep 2010

@froschka - no to viem, že bije srdiečko tak skoro ale čo viem tak ho vraj je vidno až po 7tt. no ale to je jedno. hlavne nech tam to srdiečko je a nech je zdravé 🙂 😉

mia_m
26. sep 2010

@froschka to akoze, ked som bola naposledy u dokiho, bola som 6+1 tt, to este neznamena, ze necakam dvojicky ? to by sa ukazalo az neskor ??lebo vtedy bolo len 1 vidiet aj akciu srdiecka 😲

froschka
27. sep 2010

@mia_m no ja som bola v 6tt a videla akciu srdca ale nie druhe mimi a ani som nevedela ze mam dve...vtedy
az v 9tt uz jak vyberala sono tak zrazu skrikla ze jeeeeeeeeeeee tu je este jedno, uz aj to supla do mna hlbsie a natocila nejako xi lebo bolli jedno za druhym 🙂 takze este sa tam rypala a hladala dve srdcove akcie a aj nasla. takze som bola dost v soku 😀 😀 😀
@monika0001 veru zalezi to od pristroja aky je silny, nebudem si lamat hlavu....zajtra na mna myslite

monika0001
27. sep 2010

@froschka - myslíme!!!!!!

froschka
27. sep 2010

baby ja zvraciam kazde rano uz, iba nalacno jak vstanem z postele lepkave sliny a troska zlce....predtym sa najest nedokazem, ked sa po zvracani najem tak uz je dobre.....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

monika0001
27. sep 2010

mne len občas býva zle.. asi to na mňa ešte príde 😀

jejo
27. sep 2010

@froschka aspon ze je to len rano, su kocky co vracaju cele dni , ja ani n eviem ze som tehotna, mne vôbec nic nie je,az je mi to podozrive

froschka
27. sep 2010

@jejo nemaj strach, niekto zase vobec nezvracia a x zien ani nevie ze su tehotne kym im nezacne rast brucho
Jedna mega tlsta americanka porodila vo firme kde pracovala a nechapal co sa s nou deje....mala totit kazdy mesiac slabsiu mrchu..... 😀 😀 😀 extrem co?

jejo
27. sep 2010

@froschka Ty jo, tak to je aky extrem. Moja svokra mi povedala ze isla prvy krat ku gynekologicke na kontrolu ked bola v 6.mesiaci (s mojim muzom) , dnesna starostlivost je na uplne inej urovni, ale neviem si predstavit cakat tak dlho.

froschka
27. sep 2010

@jejo noo doba je ina.... v praveku zeny rodili aj bez kundologa a sona 😀 a z tych predkov pochadzame aj my 😀

jejo
27. sep 2010

@froschka chcem sa spytat kde sa da menit ten popis " v oranzovom" kde mas napisane ze ides na sono?
ja to neviem zmenit u mna