Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte buduce maminky prepacte ze som sa vam tu takto nanominovala.Ja som porodila tento maj 2010 a chcem sa vas spytat kopi sa mi vela oblecenia pre chlapceka ktory nam neskutocne rychlo rastie.Ak by ste niektora z vas mala zaujem prosim ozvite sa mi dohodneme sa na cene.Su tam aj niektore uplne nove aj unisex veci.Dakujem a prajem vam vsetkym krasne bezproblemove tehotestvo.klaudia z piestan
@monika0001 tak to som rada, ze som Ti nieco dala....je to super ked sa da s niekym podelit o skusenosti..
@pami2 ja som na rizikovom, znamena to, ze som na pn do 34 tyzdna a na poradnu chodim kazde dva tyzdne, a este som bola asi 5 dni na udrziavanie v nemocnici a teraz idem znovu v 11 tyzdni na nejake 3 dni, no a mam vychadzky, takze to nie je az take hrozne, dolezite je aby babo rastlo a aby bolo v poriadku, inak tomu obetujem vsetko...drzim Ti palceky
@froschka krasne si to napisala, a aj pravdivo...mne sa stalo to iste, v 7 tyzdni som v decembri potratila, tiez vacok nerastol a srdiecko nebilo a zacala som krvacat......tak je to potom lepsie, ked sa to stane tak zavcasu....teraz je to v poriadku, ale uz ma hned dali na rizikove a som castejsie pod kontrolou, dnes som bola na sono a babo malo 3 cm, je to uzasne vidiet ho tam a pocut srdiecko....takze Ti davam za pravdu, priroda to zariadi tak, aby to to co najmenej bolelo....aj ked viem,ze sa stava vselico....treba verit a dufat, ze to bude v poriadku, drzim Ti palceky
ahojte..
aa dnes prvý krát skončilo moje jedlo mimo mňa.... 😝
Ahojte. Takze tehu potvrdene, babo ma 6tt plus 4dni, srdcovu akciu sme videli, meria 7mm 😀 mrnusik
Zial foto nemam bo az ked som zisla z kozy ma to napadlo, ale kontrolu mam o 4tyzdne.
Tak je tam jedno xi teda zatial, aspon je tam len jeden vacok, a co sa moze stat je, ze druhe by bolo za nim schovane ako aj pri mojich zabkach. ale mysli ze tam bude len jedno tesiiiiiiim sa 😎
dakujeeeeeeem len cudne ze na koniku mi pise 8tt....no newa uvidime o 4 tyzdne to uz bude presne
@henika81 ahojky Heni, ja som v 8tt. a lekár mi bral krv na všetko vrátane toxoplazmy v 7.tt. My sme mali doma tiež micu, tak dúfam že výsledky dopadnú dobre. Naša Mica už putovala ku svokrovcom do domu. Ale je mi za ňou ľúto...
Daj vedieť ako ti dopadli výsledky...ale myslím že pokiaľ tvoje mačky nechodili von tak sa nemáš čoho obávať. Inak toxoplazmozu môžeš dostať aj z nedobre upraveného mäsa, alebo zle očistenej zeleniny či ovocia...ale neboj to je ojedinelé....
Čo vlastne môže tehulka jesť? čítala som že žiadne huby, biele pečivo nie, zelený ani bylinkové čaje nie. Ani salámy, či iné údeniny a ani veľmi sladkosti... ale kamošky mi zase radía že mám jesť to čo si telo žiada...ako ste na tom vy? chcem dať bábu len to najlepšie...
Ahoj baby, tak sa ku vam pridavam. Podla doktorky som v 10tt+2 ale podla mna to bude o 2tt menej. 13. oktobra mam kontrolu a snad sa dozviem viac 🙂 no a teda len nech vsetko ide tak ako ma 🙂
O tych hubach som pocula aj ja, aj o zelenom caji a bylinkovom.. ale v malych mnozstvach neublizia. Samozrejme je lepsie sa im vyhnut uplne.
Ahojte baby..Aj ja sa pridavam k vam ak mozem 🙂 Ja som teraz momentalne v 7-tyzdni tento profil nejak zle a cudne ukazuje 😒
@jankaslamka a dadaqa86 vitajte medzi nami "majovkami" 🙂
@dadqa86 - akurát ti idem poslať link a vidíš že ty si už tu 🙂
ahojte, kocky, tak rada by som sa k vam pridala aj ja. 🙂
@sloniiicek ako rada ta tu vidim 🙂 budeme sa stretavat v oboch temach
a vitam aj ostatne tehulky, pekne sa rozrastame 🙂
@mia_m - vdakaaa. aj tebe este raz gratulujem. budeme mat presne rovnaky rozdie. 🙂
@mandy29 no uz zacinam zajtra 8tt a este mi nebrala krv, ale momentalne idem od nej lebo som spinila krv, no este spinim, nemocnicu som odmietla nakolko su u nas take katastrofalne podmienky, ze skor tam potratim ako by ma udrzali. 😉 😉 tak mi dvihla davku duphastonu na kazdych 8h 2 taabletky prvych 24h, a potom po jednu, a potom mat volat ak nebudem krvacat ako pri menzese. Ak budem krvacat takto tak mam ist hned do nemocnice. tak sa idem len najest teraz a len lezat, strasne som rozklepana,a to som sa do obeda citila super, nic mi nebolo, z nicho nic na mna prisla len slabost zaludok sa mi dvihol a zacala som krvacat. dufam ze tabletky to spravia. acosa tyka maciek, tak mam dve boli tri, ale to su vonku kedze byvam v dome, takze chytanie skreckov a potkanov a mysi je ich radost, sa tu potom po dvore povaluju len mrtve. od kedy som zistila ze som tehu tak sa ich ani nedotykam, len sem tam im dam papat,a to je vsetko, mozem sa toxoplazmozou nakazit aj ich chlpami, no myslim prenosom? A zradlo im davam len s konzervy a granulky a sem tam kuracinu s polievky.
@henika81 len som zakukla 😉 .vela oddychuj, vyloz nohy, na brucho si môzes dat nieco chadne, to je dobre, ked krvacas, spinis..ak mas niekoho, kto ti teraz môze pomôct tak to vyuzi 😉 teraz by si mala co najmenej chodit...niektore baby maju spinenie v case , ked mali mat mrchu...drzim palce a vsetkym tehulkam pekne tehulkovanie 🙂

@aaddeell najlepsie hned, najneskor od 3 mes. pravidelne kazdy den, postupne podla potreby zvysovat frekvenciu na 2 az 3 za den, v poslednom mesiaci mne kazali sestricky niekolkokrat denne, aby koza bola dostatocne elasticka
ja mam velmi dobre skusenosti s chicco sada mama donna alebo weleda sada