icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

tehulka2011
12. okt 2010

@froschka ten test stoji 60€ bez DPH takze az 72€ s DPH. a moze sa robit uz od 10.tyzdna. Ja som nad tym dost rozmyslala, ale ako pisu baby, je to dost drahe a az tak velmi ma to netrapi, co to bude 😉
Tak si pockam tych par tyzdnov kym to bude na utz 🙂 - myslim ze okolo 20. tyzdna by to uz mohlo byt vidno nie?

tehulka2011
12. okt 2010

inak ja uz koncim 11.t a podla mna na mne nie je vobec nic vidiet

aaddeell
12. okt 2010

ja som prekvapena ze som iba 8 tt a uz mam poobede a hlavne vecer take velke brusko vzdy som mala ploche brucho ale nevadi 🙂
zatial to maskujem aby si v robote nic nevsimli 😉 ale vsetky kosele mi roztahuje na prsiach

hedka17
12. okt 2010

@irenea ahoj ty mas termin na den mojich narodenin 😉 Ja mám 1. maja a mamina povedala, ze dame stupel nech do 3 vydrzi 😀

irenea
12. okt 2010

@hedka17 hihi, tak ved mozno vydrzi.....ja som tiez zvedava ako to dopadne....

hedka17
12. okt 2010

@irenea ja len nechcem aby sa narodilo v aprili. Mam segru aprilovu a aka je ona sialena radsej nech prenasam.

irenea
12. okt 2010

@hedka17 hihi, no tak len drzat a drzat, vylozit hore nohy a posledne dni tak lezat🙂)) vraj to pomaha....ja neviem...

nikam
12. okt 2010

@aaddeell Ja som to o syroch tiez citala a dost rad je na www.hami.sk. Skus sa popozerat. Ja mam napriklad strasnu chut na mliecne vyrobky v poslednom case, kupila som si aj Nivu Myslim, ze s mierou mozeme vsetko, hlavne, ak mame taku strasnu chut 😅

pepi_petra
12. okt 2010

@aaddeell aj mne uz rastie brusko.Vsetci hovoria ze si to namyslam,ale aj muz si toho vsimol.A co mam oblubene nohavice,tak ich cez brusko proste nezapnem a to som ich pred mesiacom nosila normalne s opaskom.Vaha mi stoji.Prsia mam uz o cislo vacsie a napnute.Najviac ma bolia v noci.

monika0001
12. okt 2010

ahojte..
ja len ležím a ležím a ležím a čítam a čítam a čítam. aspoň budem študovaná 😀
ako sa máte vy?
my sme včera začali 8tt. Zle nám je stále, prsia bolia a bolia, ale užívam si to...
Dnes som bola na prvých tehu odberoch a keď som videla koľko skúmaviek berie sestrička do ruky, tak som jej odpadla skoro skôr ako ma pichla 😀
Ale tak prežili sme.. prišla som domov a dospala som to čo som ráno nemohla 😝

monika0001
12. okt 2010

@froschka - ja som strašne chcela ísť do toho genetonu aby mi zistili to pohlavie. Ale moja sestra ma preukrutne prehovárala nech nejdem, nech si počkáme, že to bude krajšie a napínavejšie prekvapko tak som jej sľúbila, že teda počkám na sono..

froschka
12. okt 2010

@monika0001 podla mna je napinave obdobie uz aj teraz...cim je veda vyspelejsia tym aj my chceme sliapat s jej tempom....muzovi som to spominala len som este nevedela ako sa to vola a kde to robia tak mu to dnes poviem. vtedy horel zvedavostou tak uvidime...len sa bojim ze bude sklamany ked to nebude chlapcek....ale zase na druhej strane sme sa vcera smiali ze az by nebol teraz tak skusime este naposledy 😅 no neviem neviem....to by musel zarabat pekne peniaze aspon 20 rokov kym by sme vsetky deti z domu vyhnali 😀 😀 😀

froschka
12. okt 2010

@pepi_petra ahojky pozeram ze si zo zahoria, ja zijem v Senici, kde budes rodit? ja som si vybrala Skalicu tak dufam ze dobre 🙂

pitipitipa
12. okt 2010

@irenea ahojky...no to by bolo perne, keby boli len chlapci v den ovu a po ...lebo kocky, ktore maju IVF tie by mali len chalanov.. 😀

monika0001
12. okt 2010

@froschka - no hej je to napínavé, hlavne u nás teraz no.. ale počkáme si. ale keď sa na to dáš daj mi vedieť. budem rada 🙂
držím palce!!!
A čo sa týka muža neboj ak pôjdete na to v tom 12tt bude mať aspoň dosť času zvyknúť si, že pribudne (v prípade) ďalšia princezná 😉

froschka
12. okt 2010

@monika0001 super to si pekne povedala, cize o dovod naviac ist tam 😀 bude mat dlhomesacnu terapiu zvykania si na dalsiu muslicku 😀 😀 😀

froschka
12. okt 2010

@pitipitipa noo v celku su to keci....ale mozno casto ked clovek niecomu velmi veri tak sa to aj stane, baby co su po IVF im je vacsinou jedno ake bude pohlavie bo su rady ze budu mat vobec babatko, a take spekulantky co maju rozne teorie ako plodid modru a ako ruzovu tomu asi viac veria a sa to asi aj teda casto stava 😀

monika0001
12. okt 2010

@froschka - 😉

honeybunny81
12. okt 2010

@froschka aj ja som o tom rozmýšlala, ale kým sa k tomu odhodlám, tak to už asi aj budem vedieť. Existuje ešte jedna možnosť, http://forum.mamaaja.sk/intelligender/ nie je to síce o nič lacnejšie, stojí to tuším 50 eur, ale vieš to hneď a nemusíš nikam chodiť 😀 😀 my by sme veľmi chceli dievčatko, ale ako tak týždne pribúdajú, asi už si počkám na sono 😉

pitipitipa
12. okt 2010

@froschka no ved uvidime....ja si prajem chlapca a dievca...a vsetci mi hovoria, ze asi dvaja chalani...len 2 mi povedali, mooooooooooooozno by to bol parik....tak uvidime co patrim medzi spekulantov... 😅

irenea
12. okt 2010

@pitipitipa tak u mna to funguje...mam dve deti a obe planovene a pohlavie mi vyslo tak ako mi moj gynekolog vyratal, mozno som knizkovy pripad......ktovie🙂))) v kazdom pripade davam na radu lekarov, vyplatilo sa mi to

froschka
12. okt 2010

@honeybunny81 noo tomu mocovemu testu az tak moc neverim, inak do toho genetonu sa da vzorka krvi aj poslat postou v bublinkovej obalke doporucene 1 triedou, cize odobrat krv moze sestricka v ambulancii a je to vybavene

pitipitipa
12. okt 2010

@irenea to ti vazne lekar vypocital, co budes mat?? no ja sa opytam zajtra, idem do poradne...ten na mna vytresti oci...😀

mystery7
12. okt 2010

@klba ano to bude 3D uz sa tesim. Buduci tyzden idem dat krv, aby som do poradne uz mala vysledky

froschka
12. okt 2010

@pitipitipa jeeej teraz len pozeram ze cakas dvojicky 😵 😵 😵 ja by som brala este raz dvojky 😵 😵 😵 a ainak som mala citaka na chlapca a dievca ale nakoniec boli obe baby, tusim v 18tt mi zistili....

pitipitipa
12. okt 2010

@froschka no ja mam tiez citaka na parik...aj manzel si praje...tak ale clovek mieni pan boh meni...tak sa pre istotu aj modlim... 😀 uvidime co nam nadelil...hlavne nech su zabky zdrave... 😵
no tak to si este pockam 10tt...

irenea
12. okt 2010

@pitipitipa nie ze vypocital, co budem mat, ale ked som chcela dieta, tak som bola na preventivnej prehliadke a spytal sa ma co by som chcela, tak som mu povedala....a on mi vysvetlil ako to funguje u vacsine zien, a vyslo mi to dva krat, ale musela som dodrziavat to co mi povedal, cize ked som chcela dievcatko, tak sme mohli mat styk len prvych 15 dni, u mna 12 lebo mam skrateny cyklus, a ked chlapca, tak cez ovu alebo po nej......viem,ze je to len teoria, ale mne to vyslo, ci to bola nahoda, neviem, proste to vyslo, aj teraz sme tak urobili a ostatne uz nechame na...neviem....na Boha??? hm....mozno to vyjde a mozno nie, skusili sme a uvidime....dolezite je to, ze sa nam to podarilo na prvy krat a ja sa strasne tesim.....aj tebe drzim palceky, juuj dvojicky, to je nadherne...

pitipitipa
12. okt 2010

@irenea a co by ste chceli?? na kom ste pracovali?? jasne, hlavne, ze to vyslo a vsetko je v poriadku...blahozelam...
no velmi sa tesime...uvidime co sa vyklube...sme pracovali na pariku.... 😀

paula1234
12. okt 2010

Ahojte babulky, pozdravujem vas, som s vami na tej istej lodi, je vas tu viac, nechcem sa vam tu pliest, ale mam maly problem, dnes rano som sa zobudila s neskutocnou bolestou hrdla a od obeda mam uz aj teplotu 37,5, myslite, ze mozem panadol alebo paralen, citala som, ze ano, dala som si teraz polku panadolu a grglujem si slanou vodou a pijem teply caj, ak mate s tym skusenosti prosim o radu..))) dakujem vam vopred! 😉

irenea
12. okt 2010

@pitipitipa chceli by sme dievcatko, aj moja dcerka strasne tuzi aby to bolo dievcatko, ale ja sa potesim aj chlapcovi...doma mam parik, a je dolezite aby bolo zdravunke, uz som prezila v decembri potrat v 7 tt tak si teraz vazim kazdy den tehu