icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

eviitka
13. okt 2010

@zajo79 presne,kolko zjeme tych syrov??mne by mali zakazat sladke,asi by mi bolo treba tehot.cukrovku,suseda mala,nic sladke...

zajo79
13. okt 2010

@eviitka no...odvazny sme. v dnesnej dobe tri deti.. stvrty krat nerodim ani za nic, takze ak to bude zase chlapec, uz sa zasmejem .... 😅

ssilvuska
13. okt 2010

Ahojte, tiez mam termin v maji,je to moje prve tehu a velmi to prezivam 🙂 doktor mi naposledy povedal, ze je plod vacsi ako by mal podla tyzdnov byt tak som sa znepokojila ale nedal mi na to ziadne vysvetlenie - vraj je vacsi hotovo.... Tiez som netusila, ze by sa nemala jest nepasterizovana bryndza mne bryndza celkom chuti aj teraz ale dobre vediet.

honeybunny81
13. okt 2010

@froschka ja mám poradňu 25.10.Dám ti ešte vedieť, nakoľko nemám ešte mužíčka celkom spracovaného 😀 Bolo by to fajn 😎

eviitka
13. okt 2010

@ssilvuska cau Silvi,ja som sice druhykrat tehotna,ale prvykrat to skoncilo v 8om tyzdni,nevyvinul sa plod,cize to tiez prezivam proiadne poprvykrat...ja mam zas v gestacnom vaku nejaky utvar,co tam nema byt..asi polyp,sam doktor nevie,kedze som v minulosti ziadne taketo problemy nemala. Inak brusko uz mam,to osm mala aj pred tehotenstvom🙂)zle mi neni,len mi nechuti,na odbery idem az v 11tom tyzdni,na ultrazvuku som bola len raz,kedy som videla bit srdce..dalsi krat si dam urobit aj fotku..

eviitka
13. okt 2010

@zajo79 to ste teda dost odvazni,ale ked na to mate,mate priestor a hlavne nervy,preco nie..aspon prispievate k rastu poctu obyvatelov , bodaj by takych bolo viac.ja dufam,ze cakam dvojicky

mmmarta
13. okt 2010

@aaddeell a jedla si, tie halusky? V kolibe v terchovej moze byt fakt prave bryndza.

zajo79
13. okt 2010

@eviitka 🙂)) tak nech Vam to vyjde. A drzim palceky nech to dotiahnete do uspesneho konca. No...mozno ten utvar co vidi je druhe dietatko 😵 komu chodis? ma dobre sono?

zajo79
13. okt 2010

@ssilvuska vacsi je mozno preto, ze si mala ovu skor ako podla kniziek. joj, milujem ked tak plasia doktori 😠 😠

zajo79
13. okt 2010

@eviitka aj ja som teraz na sladke. jedine co mi chuti je sladke, ostatne nic nemusim jest.

eviitka
13. okt 2010

@zajo79 chodim do Tt k Piknovi, mylsim,ze ma dobre sono, ved 254eho bude lepsie vidiet..a k narodkam dostanem matersku knizku..

eviitka
13. okt 2010

@zajo79 mne sladke ani nechuti,ale som nim oblucena,tak to jem.., skor mam chut na sunky a syry

zajo79
13. okt 2010

ja som k narodkam dostala na teste // 😀

mmmarta
13. okt 2010

@eviitka to sa teda dost cudujem, je to vseobecne zname, lekari to ani nijako zvlast nespominaju. Ono nepasterizovane syry su vlastne trochu blbost, ide o syry vyrobene z nepasterizovaneho mlieka. Asi ste sa s lekarom nepochopili, ale ak chces jest tak jec. Myslim si ze tvoj lekar je tu na to aby ti aj na najblbsie otazky odpovedal a nerobil z teba hysterku, nemyslis?

eviitka
13. okt 2010

@mmmarta tak vidis,kazdy doktor je nejaky...nezblaznim sa z toho,precitam si na nete a zariadim sa podla seba..urcite toho nehlcem tolko,aby to malo vplyv na plod..

froschka
13. okt 2010

@honeybunny81 juuuj tak to by bolo super, ktory den by ti vyhovoval? pak napis, budem happy ked tam nepojdem sama 🙂

nikam
13. okt 2010

@ssilvuska Ahoj, vitaj a neznepokojuj sa. Absolvujes kopec vysetreni, aby sa ukazalo, ze babo aj ty ste v poriadku 😉 . Blahozelam!

ssilvuska
13. okt 2010

@zajo79 Dik,no tak toto napadlo aj mne ale snazim sa na to nemysliet a zbytocne nestresovat...

ssilvuska
13. okt 2010

@eviitka Ahoj drzim palce nech sa ti sen o dvojickach splni.

l.lara
13. okt 2010

@ssilvuska vitaj a gratulujem. 🙂 naozaj to nemusi nic znamenat. aj ja mam podla ultrazvuku o tyzden viac, tiez sme vacsi..

l.lara
13. okt 2010

@ssilvuska a vsetko dobre nam zelam.. 😵 🙂

ssilvuska
13. okt 2010

@nikam Dakujem velmi sa tesime...

ssilvuska
13. okt 2010

@l.lara Dakujem aj Vam 🙂

irenea
13. okt 2010

@l.lara jaaaaaaaaaj no toto mi budu vsetko robit v tom martine, teraz v pondelok, on mi to vypocitaval tak budem v 11tt a 6 dni, bojim sa co tam zistia, ale citala som,ze to moze byt aj pozitivne a nic to nemusi znamenat, tak to ma trochu upokojuje, ale ten strach mam v sebe, tiez mam dve zdrave deti, tak sa utesujem aj tym......tak uz len dufat,aby tod dobre dopadlo.....na amnio pojdem iba ak by to kazali, inak asi nie....ale ty si riadna hrdinka, ked si to uz podstupila, ja som prve dieta rodila v 1994, ty v 1992? tak mas starsie dieta ako ja, moja dcera ma 16 a syn 11

l.lara
13. okt 2010

@irenea, starsia ma 17 a mladsia bude mat v januari 3 🙂

klba
13. okt 2010

caute. 🙂
no ja sa uz neviem dockat 21.10, kazdy den pocitam dni, toto mesacne cakanie je hrozne, hlavne ked nemam ziadne priznaky, potom neviem na com som, len som ospalejsia a chodim castejsie na wc. 😝
inak baby ja sa neviem dojest slepacej polievky, tento tyzden som si varila uz 2x, vcera som ju navarila za plny 9 l hrniec a uz je len polka 😅 a teda predtym som ju velmi v oblube nemala, zato teraz mi stale smakuje. 😀 😝

@irenea ja uz tiez nosim tehu rifle, su mi pohodlnejsie, ale bola tam strasne silna guma, tak som presivala a teraz mi padaju. 😀 😅
@zajo79 gratulka k tehu, 😵 teba si pamatam z temy nitr. porodnica a som rada ze si k nam nakukla. 😉 🙂

zajo79
13. okt 2010

tiez to bude asi majove... aj Matko bol o tri tyzdne skor, tak to vidim na polovicku maja. este si spolu polehnime v porodnici 😀

klba
13. okt 2010

@zajo79 myslis ze by si porodila tak skoro oproti TP? ale potesilo by, rada v nemocke zbadam zname tvare z MK: 😉 😵

zajo79
13. okt 2010

o tri tyzdne nieje skoro. to je v pohode.

pitipitipa
13. okt 2010

@eviitka aspirin sa nesmie uzivat v tehu bez vyslovneho odporucania doktora...dovod je...ze riedi krv..a ak nepotrebujes riedit krv, moze to viest k MC.. 😔 takze by som si davala obrovsky pozor...jedine co sa dovoli pri bolestiach je paralen ci paracethamol...a mozes ho brat 1000mg 4x denne max