Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@eviitka nemala som v umysle ta podrazdit....len poradit...kedze som to zazila na vlastnej kozi...ale je to uplne ale uplne vasa vec kocky... 😉
@pitipitipa dik za radu,ale potom nechapem,ako nastudovani su zamestnanci lekarni a moj samotny doktor..urcite tam naklusem a vrhnem im o do oci.-.zrejme riedenie krvi pre nich nezanamena nebezpecenstvo pre tehotne
@eviitka juuuj, byť na tvojom mieste, tak im to tam idem pekne vytmaviť, práve som sa bavila so svojou sestrou-je lekárka, a len krútila hlavou, že aspirin v žiadnom prípade, hlavne v 1. a 3. trimestri. 😖 tak sa drž, nestresuj sa hlavne, a daj vedieť či si tam ešte išla 😲
@eviitka dávam do pozornosti stránku http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=... je používaná aj doktormi, zadáte tam názov lieku, resp. jeho lat.názvu a vypíše vám možné ohrozenia plodu, alebo či je to bezpečné. sú tam kategorie od A po X, http://www.safefetus.com/fda_category.asp , aspirin je až v D !!! 😠 😠 😠
veľmi dobrá pomôcka 😅 , treba len trošku oprášiť angličtinu 😎
Cau kocky, pridavam sa medzi vas a rovno mam aj otazku. Ja cakam druhe a je mi permanentne zle. Pri prvom mi zle byvalo, ale len parkrat do dna. Teraz sa to neda vydrzat. Je to ok? ma niekto podobnu skusenost?
@mia_m jeej to je super, no nie ze ti je zle, ale ze je na tom niekto podobne ako ja. Uz som sa zacinala bat, ci je vsetko ok, na najblizsej poradni som sa chcela spytat. Normalne som rada, ze som na materskej, neviem si predstavit ako by som polomrtva chodila do roboty. Akurat ma stve, ze som v realnom zivote absolutne nepouzitelna. Vsak snad to nepotrva dlho. A este mi dost brucho narastlo, pri prvom az v 5. mesiaci nezainteresovany zbadal znamky tehotenstva, ale to je asi normal.
Ahojte,
uz som tu na zaciatku bola, len som sa potom odmlcala, lebo som sa zlakla ... doktor je stale taky opatrny, ze to tam este nie ju uplne prichytene 😖 tak psychika mi pracuje paradne. Je to moje prve tehotenstvo a uz som zacala 8 tt.
Dnes som mala prvy krat na toaletaku krv a neviem, co si mam o tom mysliet. Viem, ze ste sa tu uz o tom bavili ... Mne sa ta krv nezdala uplne tmava, skor taka klasicka ale nebolo jej vela, skor taka "zriedena".
Velmi som sa zlakla 😒 Nemate s tym niektora podobnu skusenost?
Nechcem na to mysliet, ale neviem, ake su priznaky "konca" ...
@tara_ ja by som na tvojom mieste utekala na pohotovost .. krvacat nesmies, ani len trocha
@jankaslamka dakujem ... no ono to nie je doslova krvacanie ... iba na papieri, ked som sa utrela ...
@tara_ Prepac ze sa staram,ale tak ako napisala jankaslamka ja by som na tvojom mieste tiez utekala co najrychlejsie na pohotovost ja som takto potratila tiez som nemala vela krvi len ked som sa utrela a uz bolo neskoro ked som dosla k doktorovi nechcem ta strasit,ale nesmies krvacat ked si tehotna to nepripada do uvahy..utekaj na pohotovost a cim skor.....
AHOJTE ZIENKY, TIE CO ESTE NIE STE V TABULKE NAPISTE DO MOJHO IP UDAJE A DOPISEM ICH TAM. MAM ICH VO FOTOBLOGU ABY STE VEDELI O AKE UDAJE IDE. DAKUJEM
@tara_ drzim palce, aby to dobre dopadlo
@jankaslamka dakujem ...
@jasminka ved ja viem, ze aj spinenie je niekedy ok a niektore maju aj ms, lenze ja nemam normalnu ms ...
Ahojte dievcata,tak sa hlasim po mojom odmlcani.Dnes som bala na kontrole. Mimi rastie mame 2,2cm,pekne sa na sone hybalo 😀 .Len mi nasla dokina hematom a rano som zacala malinko spinit.Taky hnedo ruzovy vytok.Ale len ked som sa vytierala,inak mam slip vlozku cistu.Povedala mi ak by sa to zhorsilo,hned do nemocnice!Beriem Duphaston.
@tara_ tak moja na nic necakaj a sup do nemocnice!!!Ja dufam ze sa tomu vyhnem,ale cela rodina uz je z alarmovana,keby daco na odvoz.Muz je nocnej 😒
@tara_ Pridavam sa k ostatnym babulkam, radsej zbehni na pohotovost, spravia kontrolne sono a aspon budes aj ty kludnejsia. Vies, radsej dva krat zbytocne ako raz neskoro.
@pepi_petra Skus kludovy rezim, ak mozes. Bude dobre.
@nikam kludovy rezim mam uz 3 tyzdne.Fakt nic nerobim som na PN a len sa valam v posteli.Len co obed uvarim a mala 15minutova prechadzka ...
tak baby, dala som na Vas a bola som ... v podstate vsetko ok, srdiecko bije, len je plod trosku mensi, takze teraz musime cakat, ako sa bude vyvijat .... No a samozrejme, ze mi predpisal Duphaston, nejake vitaminy a dal mi injekciu ... takze teraz mam uz len odpocivat a cakat.
Este raz Vam dakujem, ze ste ma presvedcili 😉
@tara_ teším sa s tebou, super!! dávajte na seba pozor, a poriadne si oddýchni. 😀 😎
@honeybunny81 vitaj... 😉 kedy máš termín? ja som tiež v 10.tt. ako sa cítiš?
@mandy29 dobré ránko 😀 ja mám 16.5. však sa mi to zdá ako večnosť 😝 ale strašne sa teším. Cítim sa fajn, nebýva mi zle, len niekedy, aj to až večer. Akurát som objavila nejakú pepermintovú čokoládu 😀 tak sa napchávame. Ty ako?
@honeybunny81 ja mám termín 9.5. a je mi skvelo...vôbec nemám pocit že som tehu...ani zle mi nie je...prosto super, pevne verím že to nepríde neskôr...pozeráš už po bábetkovských veciach?

@pitipitipa tak zaujimave,ze mne povedali aj v lekarni nieco ine,aj v knihe u gynekologa to nasli takto..ked najblizsie budem chora, asi sa lekarov vobec nebudem pytat,ale napisem sem