icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

klba
19. okt 2010

ahojte kocky. 🙂
no ja mam konecne nejaky tehu priznak, teda okrem casteho chodenia na wc a celodennej unavy a chuti spat, 😉 od dnes ma bolia aj prsia a zda sa mi ze sa aj zvacsili, co ma tesi. 🙂
Za dva dni idem k dr, som zvedava, 😕 naposledy nic nespominali o vysetreniach, co som sa pytala krv mi brat este nebudu, len mam priniest vzorku mocu a vyzera ze ma neposle ani na sono, len mi ho spravi u neho v ordinacii, ale on ho ma dost slabe, ani foto sa u neho neda vytlacit, tak ho skusim ukecat nech si mozem mimi odfotit aspon do mobilu. 😉
inak vitam nove tehulky 😵 a @mukky ja som tiez zostala tehu bud 18.8. alebo 20.8. 🙂 mne vychadza termin podla sona 18.5. a podla poslednej ms 4.5.

sedem
19. okt 2010

@aaddeell na EKG sa chodi v tehu bezne, ja som sice bola az okolo 20-25 tyzdna, ale tak asi je jedno, kedy..a mozno potom pojdes este raz, uvidis 😉
@v.elen knizku ti lekar dal trosku skor, ako je zvycajne, ale ved je to jedno, na knizke to nestoji, hlavne je, aby boli nase babetka a samozrejme aj my v poriadku 🙂 a ja cakam sice druhe, ale bojim sa rovnako a mozno este viac, ale snazim sa mysliet pozitivne a nic zle si nepripustat, tak hadam to pomoze 😅
@mukky s tou petrzlenovou vnatou si ma prekvapila, tiez som mala pocit, ze uz som celkom scitana, ale toto som este nepocula..ale tak toho asi este je, co by nas vedelo prekvapit 🙂
@monika0001 jooj, chuda, zase? Drz sa!

No a uz sa mi budi mala, tak utekam, uz som si to tu aj tak pekne otapetovala 😀

dadqa86
19. okt 2010

@klba Ahoj...nooo mame tesne porody som zvedava ktora pojde skor 😀 mne vychadza porod na 17.5.2010 ja som tiez v 10 tyzdni akurat 😉

sloniiicek
19. okt 2010

aj ja vitma nove kocky. mna zajtra cakaju tie AFP testy, tak som zvedava. a mne akoby tehu priznaky ustupuju, uz mi nebyva zle, ale spat s dcerou, tak to sa mi chce aj cez obed aj vecer. chi chi. a prsia ma tiez nebolia. tak dufam, ze bude vsetko ok. uz sa neviem dockat, ze uvidim mimi. nastastie ma moj doktor uzv v ordinacii a mna pozeral pri prvom tehu kazdu poradnu. 😀 a teraz som u neho videla aj novinku, ze sa da zakupit obrazok z uzv. co sa pri prvom tehu nedalo. tak som zvedava, ako zajtra pochodim, len skoda, ze mi stale doma nefunguje net. ☹ chodim len u nasich raz za tyzden.

klba
19. okt 2010

@dadqa86 no to som zvedava aj ja, 😉 ja som dost zvedava na poradnu, to cakanie je riadne napinave. 😀
@sloniicek tak drzim palce na zajtra a ak budes pri nete podaj spravy plus fotecku. 😵
no moj dr sono ma, ale dost nekvalitne, u neho sa neda foto vytlacit, preto ma na dokladnejsie vysetrenie posiela do medicinskeho centra, tam foto robia, ale chodi sa tam len par krat za tehu. ☹

sloniiicek
19. okt 2010

@klba - dakujem. dufam, ze mi zajtra da. uz sa neviem dockat, kedy uvidim drobatko. martinku mi bude strazit svokra. lebo tam budem straaasne dlho cakat. aj vy zvyknete cakavat u genekologa tak dlho? u mojho ho je to priiiserneee.

klba
19. okt 2010

@sloniicek ja som na stvrtok objednana na 10,hod, sice za to platim ale inak by som tam presedela cele doobeda a to si neviem s drobcom predstavit, moja mami je dost zaneprazdnena a chodi casto mimo NR a svokra chodi do prace tak nemam dat komu drobca na strazenie, ale som rada ze sa to da riesit aspon objednanim, aj ked som zvedava ci maly nebude lutostivy ked bude vidiet doktora a k tomu ho budem musiet dat tak aby ma nevidel ked ma bude dr vysetrovat 😉 nech nedostane sok ze maminke robia zle, on je dost haklivy, uz raz videl ako mi beru krv a plakal o dusu, zato ked brali jemu ani nepipol. 😅 😕

monika0001
19. okt 2010

@mukky - hej viem viem. videla som ale mmm ma vyháňal z pc tak som nestihla odpísať a keď som Ti chcela ísť napísať ty si sa objavila tu 😵 😵 😵 😵

máámmm tehu knižkuu.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
baby ja neviem ako ukazujú tie kalkulačky na nette ale podľa toho kolieska papierového čo má doki máme termín pôrodu na 24.05.2011

monika0001
19. okt 2010

@sedem - čo nevydržíme pre tie zázraky, no nie? 🙂
Ďakujem.. 😉

dadqa86
19. okt 2010

@klba No ja tiez nemam rada cakanie a hlavne ked cakam na ultrazvuk ze co mi povedia ja idem do poradne 28-smeho na druhy tyzden to budem uz v 11-tyzdni tak ja dufam ze mi povedia dobru spravu...

aaddeell
19. okt 2010

baby neviem co mam robit v robote mam toho brutalne vela , stres dr mi povedal ze ked budem citit ze je teho vela mam prist vypise ma
ale zase ked si pomyslim ze kolegyna tu ostane sama tak sa zblazni ☹
ale takyto stres ma fakt nebavi ☹

monika0001
19. okt 2010

@aaddeell - neviem možno to bude odo mňa hnusné, ale čo je ti prednejšie? teda kto? koleg. či malinké?
Treba myslieť teraz v prvom rade na seba a amalinké!

lucia2207
19. okt 2010

Ahojte májovky.Som rada, že sa konečne môžem k vám pridať.Môj termín je 17,5,2011 a od včera som oficiálne tehulkou lebo som už dostala konečene knižkúúúú 😀

monika0001
19. okt 2010

@lucia2207 - super..
vitaj a gratulujeme 🙂

lucia2207
19. okt 2010

@monika0001 Ďakujem krásne, aj ja gratulujem 🙂

jankaslamka
19. okt 2010

@mukky tak potom super 🙂 mna aj celkom tesi, ze som nejak moc zatial nepribrala..mam z toho troska strach..lebo nebola som najchudsia pred otehotnenim, tak by mi to vyhovovalo 🙂

honeybunny81
19. okt 2010

@v.elen aj ja mám knižku od 6 tt. a kufrík nikde 😀 no buď máš to, alebo to 😀

monika0001
19. okt 2010

ja som dnes dostala kufrík a úprimne nevedela som že také niečo sa dáva... 😲

honeybunny81
19. okt 2010

@monika0001 v podstate ani ja som nevedela, až teraz som sa to tu dočítala. 😀 kašlať na kufrík, ja chcem zdravý uzlíček !!! 🙂 A už ti je lepšie? či?

mukky
19. okt 2010

ahojte,

@jankaslamka ani ja nie som najchudšia,dokonca mám riadnu nadváhu....ale tak ja nie som jedák ,verím že nepriberiem veľa ani pri druhom bábatku...

mám znízenu funkciu štítnej žlazy a po porode sa moje hormony zbláznili asi po 5 mesiacoch,no a mám o 15 kg viac ako pri prvom tehu 😔 😔

mukky
19. okt 2010

@sedem ahoj a dakujem,uz ma pridali do témy skor ako som sa stihla opýtať 😎 ale ešte som nemala čas tam nakuknuť,určite to napravím čoskoro...

mukky
19. okt 2010

@aaddeell ahoj,
ja som už bola na EKG minulý týžden a je to novinka cca 8 mesiacov čo tehuľky na EKG z gynekologie posielaju,aspon u nás...pri prvom som nebola gynekologom poslaná,ale ja tam chodím cca každé 4 mesiace aj bez toho...ale je to určite fajn že mamicky buduce takto sleduju..

mukky
19. okt 2010

@klba ahoj, tak budeme mať podobný termí,dr mi to ešte upresní 😅

my sme si doniesli darček z Chorvátska 😀 a som veľmi šťastná 😵 ,som vdačná aj za nevolnosti,kolké ženy po nich tužia,aby mohli mať bábatko...

mukky
19. okt 2010

@sedem no áno,to s tou petžlenovou vnaťou aj mňa prekvapilo...ale tak mám ju velmi rada,no z jedálnicka som ju vylučila...

mukky
19. okt 2010

@sloniiicek ahoj,takže sme sa stretli aj tu,som rada 😵

mukky
19. okt 2010

@monika0001 nevadí že si nestihla odpísať 😀 hlavne že sme tu spoločne,no nie? 😵

mukky
19. okt 2010

ja som aj uplne zabudla že sa dávaju tie kufrícky,pri drobcovi som aj ja dostala...

a na gynekologii čakám aj ja dlho,lekár ma vždy plno,ale to je dobré znamenie,ze má vela pacientok,znamená to že je dobrý 😎 😉 /aspon ten moj je /

som objednaná na 12-tu,tak som zvedavá kedy ma zoberu 😔 ,predpokladám ze taku hodinu tam asi strávim 🙄

aaddeell
20. okt 2010

@monika0001 vobec to nie je od teba hnusne, ale ja som taka ... , ale mas pravdu malinke je prednejsie 🙂

mmmarta
20. okt 2010

@monika0001 aký kufrík?

nikam
20. okt 2010

@mmmarta Vola sa to Prenatal Box a najdes tam rozne vzorky, casopisy a infoletaciky. Je ich zreme viac druhov, ja som tam mala prci prasok a avivaz, Caro kavu, Budis mineralku, Nuk cumlik, dva casopisy, knizocku a kopec letacikov, hlavne o odbere pupocnikovej krvi. Ak ste tento balicek nedostali, mozte sa zaregistrovat na stranke: http://www.klinikbox.sk/tehotenstvi.php?page=pu.... Udaje, ktore sa tam vyplnaju, by ste vyplnili aj u gynekologa pri prevzati boxu - marketing je marketing a uz nas maju 🙂 .