Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@henika81 v tehotenskej knižke je to napísané, tam na spodu sú týždne od-do, vtedy by si mala mať poradne, ak ti doktor neurčí častejšie. mne tam do tých intervalov napíše vždy dátum, aby som vedela kedy mám prísť. 😀
@pepi_petra dakujem mam sa dobre prave som natlacila do seba dve parky cakam co sa bude diat ale inac fajn , spinenie uz zmizlo tak dufam ze to tak aj ostane a cakam kedy konecne bude 8.11. a pojdem k dr. 🙂 po tehu knizku
baby v ktorom tt sa chodi na 3D?
@aaddeell na vyšetrenie, či len pre seba chceš? keď na vyšetrenie dawnovho syndrómu tak do 13tt6d. Ja idem o dva týždne...to bude na tesnotku(začiatok 13.tt), trochu sa obávam..idem ku Dankovčíkovi, že vraj v Košiciach je to odborník...budem platiť 29 € ale kašlem na prachy, hlavne nech vieme že je malé OK. ty si sa už objednala?
@monika0001 ahoj ahoj. ako sa máš? chcela by som ťa poprosiť o internetovú stránku,kde si našla graf,ktorý ti určil, či budeš mať chlapca, alebo dievča. ten čínsky mám aj ja vytlačený doma,ale zvedavá som na ten druhý. za odpoveď vopred díky.
ahojte,
dnes som bola u dr.všetko je ok 😅 ,na sone som videla opať naše bábatko,nádherný pocit 😵
dr. mi posunul termín o 3 dni dopredu,presne ako som si ja vypočítala na tehotenskej kalkulačke minule....
urobil stery,zobrali mi moč,vravel nech sa nezľaknem ze budem dnes krvácať...trosku krvácam ale zajtra to už bude ok....tlak 125/85 až na štvrý krát,uz som bola nervozna 😀 ,inak mávam 120/80
z minula su vsetky vysledky krvi ok.idem sa objednať na USG+krv
neskor Vás dočítam...
pocuvajte,aj vy jete piate cez deviate??ja som mala o 18ej parene buchty,o 20ej jogurt s bananom, za tym hlt tuniaka, teraz tvrdy syr..a furt sami ziada menit chute..medzitym 5 mandariniek..a uz mi je tazko..ale musim nieco hryzt.. 😖 😝
ja som mala dnes jogurt cca o 10-tej a potom okolo 16-tej zemiakové placky,/babka mi narobila moja zlatá🙂/kyslu smotanu,mlieko....už som bola riadne hladná,aj som mala na ne celkom chuť ale nie ako volakedy,,,
no a odvtedy nič,otvorila som chladnicku par krat a aj som ju zavrela... 😝 no a pepsi
😝
kavu som uplne vylucila a aj sa mi zhnusila tak ako pri malom,ale tá pepsi 😝 ...dovtedy som pila len cistu vodu,sladku minimalne a málokedy....dr,mi povedal ze nepit bublinky,ale ak mam chut na pepsi jeden pohar denne si možem dať...som mu povedala ze mi robí pepsín dobre na zaludok,pepsi odporucaju pri traviacich problémoch...a inak pijavam fatru teraz,alebo iskru,vobec mi netravi 😔
no mam jest aspon 5-6 krat denne male porcie,hmmm,to sa nedá
@eviitka podla mna nemozes vsetkych blizencov hadzat do jedneho vreca 🙂 ja som blizenec a nemam pocit, ze som horsia ako ostatni 😀 este aj ludia okolo hovoria, ze neveria, ze som blizenec 🙂 Ja mam zas taky nazor na baranov 🙂 mam sestru barana a teda fuuuha 🙂) neviem co je horsie 🙂 tazka povaha 🙂 Podla mna je to hlavne o vychove a o prostredi v ktorom dieta vyrasta.. Ja som vyrastala v inych podmienkach ako moja sestra a je to velmi viditelne
@jankaslamka ano mas prsvdu,nehadzem vsetkych do jedneho vreca,ale proste crty zakladne su rovnake a s tymi sa ja nezhodnem..a dve tvare sedia na kazdeho,co som spoznala..to ja priamy Skorpion neznesiem,takze proste Byk
@eviitka hej to suhlasim..mame dve tvare 🙂 neverila by si ako som sa vedela vzdy zahrat aj sama ked bolo treba 😀 a mama vzdy ocenila, ze ked som sa odula, tak za 5 min som sa uz usmievala 🙂 a popritom som v rozculeni upratala celu izbu 🙂)
@eviitka podla mna su tie chute uplne normalne 🙂 ja vidim v telke reklamu na chipsy a hned, ze mnaam dala by som si..hned za tym ide reklama na cokoladu a hned dala by som siiiiiiiiiiiiiiiii 🙂) vzdy lepsie ako keby ti nechutilo nic a mala by si problem papat 🙂
@jankaslamka tak ono je rozdiel mat Blizencva za kamosku a za dceru/syna..preto viem,ze dieta take nechcem..ak sa bude dat,tak to ovplyvnim..ale urcite netvrdim,ze si zly clovek,bohchran
@jankaslamka ja sa radsej ani nevazim,nech ma prvykrat odvazi doktor pri odberoch o tyzden...esteze nezerem vela,ale somarinky po kuskoch...len na zmenu chuti
@eviitka v pohode 🙂 ja ta chapem.. kazdy preferujeme nieco ine 🙂 Ja som rada, ze budem mat byka .. moja mamina je byk a je to uzasny clovek .. aj ked ja na tie znamenia moc neverim 🙂
@eviitka no a mozno budes prekvapena a povie ti, ze si schudla 🙂) to sa stalo aj mne..som mala pocit, ze som ako slon a ona ze -2,5 kila..som cumela jak debo 🙂
@jankaslamka Jani,ja sa nevazim roky...cize mna neprekvapi nicim..mozno ak budem mat pod 80 kg,tak budem prekvapena..hoci pri porode bude urcite nad..tesim sa na to gulanie sa,aj po nom..

@eviitka pozeram ze terminy mame velmi blizko,tak super s niekym pokecat,o tych istych problemoch.Ja uz toto tehotenstvo znasam tiez trosku inak ako to prve.Pri tom mojom anjelikovi,niekedy ani nepomyslim na babo,ale nevolnosti mi to vzdy pripomenu!Pri malom mi nic nebolo az v osmom mesiaci ma zacalo trapit palenie zahy.Alebo si to uz ani nepamatam 😉 ,ale nevolnosti som nemala.KK je krasne mesto,a ja ho mam velmi rada!