Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@jankaslamka frajer sa mi smeje,ze dame stovecku do porodu,debil..ja som stale cvicila,svaly su tazsie ako tuk,ale hned ako som otehotnela mi veskery skakavy pohyb zakazali..tak to potom tak vyzera..prechadzky so psami nepomahaju
@eviitka to je smrad 🙂) podla mna stovku nedas ani keby si chcela 🙂 kasli nanho a uzivaj si tehu 🙂 .. ja som pred otehotnenim aktivne jazdila na koni a teraz? sialene mi to chyba, ale kvoli babu co nespravis 🙂
poviem vam prihodu.. sestra pri 1. ked otehotnela mala 74kg, ked rodila mala 90kg 😀 maly mal rok a pol vazila 57kg 😉 vtedy otehotnela zase, v priebehu tyzna porodi a vazi 78kg... takze budeme aj my vsetky krasne po roku a pol... ja vazim 72kg a zacala som na 71kg aj to si myslim ze je odrb, lebo sa stale vazim poobliekana dobre ze nie z bundou... sestra uz v 12tt mala na sebe 4kg, ja len dufam ze ju nepredbehnem
@jankaslamka o i pis,ze nedam,po tomto zisteni si idem rozhodne strazit vahu, max 10 este,max
@eviitka tak budem drzat palce 🙂 nech sa ti to podari 🙂
ahojte kocky, no ja si moc s vahou hlavu nerobim, dost som schudla takze tie tehotenske kilogamy rada uvitam a po porode to urcite zhodime hlavne ak budeme kojit, svagrina ma teraz 2 rocneho syna a vazi menej ako vazila pred porodom a to ona bola skoro vzdy ultra super slim 🙂 niekde som citala ze je v pohode ak priberies do 16 kg /samozrejme to zavisi aj od tvojej vysky, terajsej vahy atd/ ale kocky, treba si uvedomit ze to netreba prehanat.
Ja som mala pomerne dost zly vikend kedze sa mi zas trosku vratili nevolnosti, ale dnes je to chvalabohu o cosi lepsie bo si neviem predstavit ako by som vydrzala v robote. Ozaj, vy ako zvladate nevolnosti? Ja uz som skusala toho strasne vela, keksy hned rano, zazvorovy caj, matovy caj atd...ale nic nepomaha, asi mi nic ine neostava len si to nejak vytrpiet 😖
ja som sa vazila dnes rano a mam 69 kg a na zaciatku som mala 66
ahojte babulky, nestiham vas docitat, dufam, ze ste vsetky aj so svojimi pokladikmi v poriadku. ja idem rano do nemocnice, o5 som zakrvacala, mam tam nejaky polyp..treba to preskumat..:(
@l.lara drzim palce..drz sa a nech vsetko dopadne v poriadku
ahojte ...
som tu zasa nejaký čas nebola. cítim sa dnes zasa mizerne.. to počasie ma asi raz zabije 😔
dnes som celý deň nemala na nič chuť nevedela som čo mám jesť a nakoniec čo som troška zjedla na obed som dala brutálnym spôsobom von...
teraz som zvedavá na večeru. snáď aspoň niečo udržím v sebe 😔
Babuľky držkajte sa!!!!!
zeny,boli ma hrdlo ,mam tam bacil,picha ma v nom..a kaslem uz mesiac..neviete mi poradit nejake homeopatikum? uz idem celemu okoliu na nervy s tym kaslom..
@eviitka Mne sa vo stvrtok pustila nadcha ako hrom, tak som si v piatok kupila homeopatika Coryzalia - na nadchu a pre istotu aj Homeogene 9 - na hrdlo. Uzivala som len tie prve, ale nepomohli, oni sa musia zacat uzivat hned pri prvych priznakoch. Tak som si dnes kupila aj Oscillococinum, aby som mala pre pripad vsetko doma. A to Oscillo budem brat raz za tyzden ako prevenciu proti chripke. Ze mam sa vyhybat vacsiemu davom ludi, no tazko, ked ich mam v praci pred sebou 🙂
A pytala som sa v lekarni aj na sprej do nosa, lebo ho mam upchaty, tak mi ponukli morsku vodu. Vravim magistre, ze to si nemusim kupovat, spravim si slanu vodu aj doma. A ona len pokyvala hlavou. Takze tak.
Skore uzdravenie prajem.
ahojte mne bolo vcera katastrofalne cakala som kedy odpadnem asi mi klesol tlak musela som ist domov z prace tocil sa mi cely svet 😒
a vecer klasika kamen v zaludku a kyselina ako hovado no musim uznat ze su tie stavy zaujimave
tak ale ako vas citam nie som v tom sama
uz sihovorim , ze toje jedno len nech je male ok
ja idem az 8.11. k dr je to nekonecne dlho asi to nevydrzim
@eviitka ja som na tom bola ako ty, vyskusala som aj septisan, stodal-ten nepomohol vobec, ked je uz kasel dusivy je na nic, az som musela ist k dr. a dala mi bioparox a po 3 dnoch striekania mi bolo super! Totizto, ked uz je choroba prepuknuta su homeo na nic..)) prajem skore uzdravenie! Inak ja som tiez skusala aj cibulu, mlieko s medom, vraj je dobry aj cibulovy caj! 😉
ahojte baby..
mne je tak strašne zle tieto dva dni, že nevlázdem nič robiť.. všetko čo zjem dám von. nič neudržím.. ledva vodu....
@monika0001 presne, neviem, ci je to pockom, ale tieto 2 dni je to hrozne a to uz mi byvalo lepsie ☹
@mia_m - ja mávam vždy pri takomto počasí tieto stavy... normálne sa začínam obávať zimy ☹
ahojte. ja som mala silný zápal priedušiek ked som čakala Bianku asi v 5-6 om mesiaci. mala som predpísaný Bioparox. ale ten mi nezabral vôbec tak som sa trápila vyše týždna s dusivým kašlom, najhoršie to bolo v noci, len som plakala lebo nič mi neostávalo od bezmocnosti, len modliť sa aby choroba nemala dosah aj na babetko bianku v brušku. vyliečila som sa nakoniec, chcel to čas, ale nijakej tehotnej mamine to neprajem ☹ ☹

@eviitka nic si z toho nerob..proste to tak ma byt 🙂 hlavne, ze sa citis dobre... ja som tehotenstvo zacinala na 79,9 kg co som tam skoro odpadla ked som to zbadala a v 11tt ma vazila a mala som 76, 9 a odvtedy som sa nevazila a je mi to jedno..proste ked priberem priberem a ked ne tak ne 🙂 take veci budem riesit az po porode..ale zhnusena som zo seba tak ci tak 🙂