Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@paula1234 mňa tak pichalo včera, dokonca mi to vystrelovalo až do slabín, som ledva kráčala... Segra vraví, že ked si dieťa hľadá miesto (rozťahuje maternicu) tak sa ma hádam nebude pýtať, do ktorej svetovej strany si želám 😀 😀
dnes už je kľud, uvidíme čo večer.
A nezdá sa vám, že sa nám to bruško hýbe? mne tam tak pulzuje a vidno to až na povrch 😎 ten môj si to všimol a nevedel sa vykukať 😀
caute baby, co mate nove? 🙂
no mne uz tiez zacina v spanku brusko zavadzat, 😅 sice este nie je velke ale necitim sa pohodlne ked lezim na bruchu, asi uz aj ja vytiahnem ten tehu vankus z valendy, ten sa aj mne osvedcil pri prvom tehu a pri kojeni bol uplne super. 🙂
@honeybunny81 to musi byt skvele, 😵 mne sa zase zda ze mi babo plava v bruchu, akoby sa presuvalo, citim take bublinkovanie, vzdy na inej strane brucha ked lezim, sice mi doktor neveri, 😝 ale mna nikto nepresvedci ze su to pohyby criev a pod... ved svoje telo poznam a toto je ine ako ked cloveku travi alebo je hladny a kedze som nemala tehu nevolnosti aspon toto ma utvrdzuje v tom ze babo sa ma ok. 😉
@paula1234 ja som uz bola na pohotovosti v sobotu dali mi penicilin aj paralen bo horucky som mala, bioparox takisto striekam do dones a nic, beriem uz druhe antb, ospexin, mam tak priserne zapalene a hnisave hrdlo ze inak to neslo, a teraz este aj kasel do to zacal ide ma zdusit, som dnes kupila hedelix tak uvidime co pomoze. ale dik za radu 🙂
@klba no ten istý pocit mám aj ja, prirovnala by som to k tomu ako ked si kúpiš v obchode akváriovú rybičku, a oni ju dajú do toho sáčku s vodou, a ako deti sme tú rybku prelievali z jedného rohu do druhého 😀 to presne mám v bruchu a črevá to nie sú 😠
@honeybunny81 jeej to muselo byt pekne ked sa tak hybe brusko 🙂 ja este furt nic.....tak cakam.
@henika81 skús sa večer zadívať na bruško tak, že chvíľku zadržíš dych, snáď sa pohne 😉 mne tiež nie je vždy, ale už je to častejšie, ako keby som mala svoje srdce v bruchu 😅
@honeybunny81 @henika81 ja zatial nic necitim ale dnes vecer skusim to zadrzanie dychu , som zvedava 😉 ked brusko nemam aspon takto by som o babu rada vedela 🙂
@honeybunny81 skusim som zvedava, ale vecer som vzdy taka nafuknuta, ta neviem ci bude daco vidiet 🙂
@honeybunny81 a ostatne babulky ja mam ten isty pocit, alebo ked si lahnem na bok, tak mam pocit takeho plavania, hlavne ked som v uplnom klude a je doma tichucko...ono to uz zacina) 😉
jej, baby, babo ma par gramov, ked aj robi kotrmelce v bruchu urcite to nemozte vidiet. 😅
ahojte mozem sa pridat??? ako tak citam tak nie som sama, lebo dnes v noci som sa zobudila na to, ze som si trosku lahla asi na brusko a to som nemala robit.... 🙂 tak ma pichlo v bruchu ze som sa na to zobudila a musela si prelahnut..... asi som drobca trosku vytlacila 🙂
ahojte,dnes Vás podočítavam co máte nového...
ja som schudla tie 4 kg a nič som este nepribrala,prevláda u mna nechutenstvo,sem tam len mam na nejaké jedlo chut cez den,inak mandarinky su asi to naj co mozem cez den...
no ale vecer cca okolo 21.hod az sem tam nieco zjem,ako teraz som dostala prvy krat nenormalnu chut na bryndzové halusky,tak chudák moj manžel dosiel nedávno z 12 -tky dennej a práve mi ich robí 😔 😔 a ja pečiem chlebík...
malý akurát zaspinkal tak už mám volno...
býva mi tak nijako,nie som to ja,nie som vo svojej koži,vacsinou poobede mi je tak,nemám energiu ,co pri prvom tehu bolo uplne iné,som energiou prekypovala,den pred porodom som behala celý den v meste a nahánala darceky pre mm...dokonca nemám chut sa ani líčiť co je u mna nevídané 😕 😀
ale vsetko nech je tak ako chce,hlavne nech je bábo v poriadku a jemu je dobre 😅
ajojky babule tak tie male bruška vam zavidim, ja som dnes bola kupovať svetrik na zimu s dlhym rukavom a take širšie, lebo už každy vie že čakame babo 😀 pri takom bruchu sa ani nečudujem 😝
s tym vankušikom ja som mala detsky obchodik s tovarom a tie vankuše pod bruško môžem vrelo doporučiť a nielen v tehotenstve ale aj ked sa babo narodi tak ho tam môžetedať aby sa nepretočilo a pod. 🙂 Ja zatial použivam maly vankušik čo som mala pod hlavou lebo mam maleho psika 9tyždnoveho miničivavu a ten chce stale spať pri mne natlači sa mi pri brucho a na kojenecky vankušik nieje misto 😀
k tym pohybom, tiež viem že to nemôže byť ešte citiť, ale pociťujem to iste že ked si lahnem tak sa mi trasie bruško ako ked by mi bylo srdiečko niekde pri pupku 😀
to treba od steniatka... ked raz mozu a potom nie tak to tazko...
http://www.psycholog-psu.com/ super stranka
ahojte zdravim po dlhej dobe
mne nebyva vobec zle len vecer ma pali zaha a zaludok inak ziadne priznaky ani brusko nemam iba vecer mi nieco vykuka , neviem ako to spravne napisat ale nechce sa mi ani verit ze som tehotna stava sa mi ze na to aj zabudnem
tak dlho sme cakali na tento zazrak a ked to prislo ked sme uz ani nedufali necakane tak ja sa citim dobre ako keby sa nic nedialo
velmi sa tesime na babatko ale cakala som aspon nejake priznaky jedine co mam mi narastli prsia a to som ich uz predtym mala velke ale uz aj tie ma prestali boliet
uz sa neviem dockat pondelka konecne po mesiaci sono HURAAAAAAAAAA, je strasne chodit na sono raz za mesiac ja by som chodila kazdy tyzden aby som vedela ze je babatko v poriadku
uz ste kupovali tehotenske nohavice, viete poradit nejaky dobry obchod v BA?
ako to je nohavice si budem kupovat stale nove ako mi bude rast brusko?alebo ta guma co tam je nasita sa prisposobi do konca tehu
nemame ani paru co sa tyka tychto veci
@l.lara Zatiaľ sa držím. Od 15.11. nastupujem do roboty, tak tam prídem na iné myšlienky. Ďakujem.ň
@honeybunny81 to máš pravdu, neexistujú slová, ktoré by ženu v takejto situácii utešili. ďakujem ti za podporu. keď budem niečo bližšie vedieť, tak sa ozvem.
@pepi_petra nič iné mi ani neostáva. díky moc.
ja som tiez pri prvom tehu mala kopec energie a citila som sa fantsticky a teraz som neskutocne unavena, rano vstanem este celkom v pohode, ale okolo obeda mam pocit, ako keby je uz 12 hodin v noci... kolkokrat vecer zaspim na gauci uz o osmej a ani neviem, ako muz ulozi spat maleho, ci ho kupal... ale aspon mi uz nebyva tak zle a coho sa obavam, ja som mala vzdy dost nizky tlak a teraz ho mam vyssi a to sa vsade pise, ze v tomto stadiu tehu by mal tlak klesnut..

@henika81 skus stary babsky recept - cibulu nakrajat na male kocky a zaliat medom, pusti to stavu a tu si treba davat tak pat krat za den.. ja som mala minule zapalene hrdlo a lekarnicka mi povedala, ze tehotne mozu len len lezat a kloktat 😠