Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@emakiki ja som zase vcera citalav ze pri rannych nevolnostiach vraj pomoze ked si rano tesne pred vstanim z postele zjes piskotu alebo sa napijes nejakeho dzusu sladkeho,ale ci to fungujevt neviem. To vam poradili v lekarni?
@martinaj toje kraaasne,ono viesco asi je to nahrada za tie predosle neuspechy. Ja som sa potichucky modlila aby boli teraz dve 🙂 ale beriem tak ze kazdy dostane len to co zvladne 🙂 ak budu rovnake pohlavia chces obliekat rovnako ci?
@lenicka2609 nie citala som na nete... a s tou piskotou to bude pravda, v noci mi bolo zle, tak som ich zjedla ale 5 a bolo mi lepšie😃
@lenicka2609 neviem, niekedy urcite hej ale nezalezi mi natom 😊
@cukruska1920 mna bolia krzi uz od zaciacku,to bol u mna spustaci signal ze asi som tehu a dva-tri tyzdne mam zaseknuty bolavi krk ledva hibem hlavou 😔
ahojte babenky pridávam sa ku Vám zajtra idem k lekárovi som na konci 8 týždna tak som zvedavá všetkým veľa zdravíčka
@06lienocka tak teda vitaj 🙂
@cukruska1920 dakujem
Baby neboli vás chrbát?tak dole ako sú kríze,mna dosť hlavne keď dlhšie stojim
@cukruska1920 mna bolia krize v noci ked spim....
@martinaj v noci ma nebolí nič ale cez deň je to zaujímavé,tam má pichne,tam potiahne, a nechutí mi jest
@cukruska1920 ani ne echuti, ked tak na chvilu na nieco dostanem chut, ale aj teaz som obedovala nasilu.... nejaky blby tlak mam dnes....
Jaj baby, mm odisiel na 7 dni prec..... strasne som plakala, velmi som citliva.... snad ude u mna vsetko dobre.... tento tyzden mam samych doktorov..... 😔
Moj exmanzel chodil na tyzdnovky a ja sama s dvoma malinkymi detmi........ a tak to aj dopadlo....
baby kedy mate dalsiu kontrolu?
@cukruska1920 ja zajtra práve
@cukruska1920 ja zajtraaaaaa 😍 uvidim dve 💓
@martinaj v kolkom týždni si? ja 8+6 zajtra
@06lienocka ja by som mala byt zajtra 7tt+4 ale podla doktorky som o tyzden menej 😊 kedy si bola naposledy a co bolo vidno?
@06lienocka
@martinaj juuuj baby... som zvedava.... ja idem az 6.oktobra sa tesim na srdiecko
@martinaj ja som bola 6+3 a nebolo este vela vidiet objednal ma na 10.10. ale idem skor lebo mam problemy so srdiečkom ci je vsetko ok

@lenicka2609 ano a ani neviem kedy, kedze sme to vypustili..... 😀 a dvojicky nemame nikto v rodine 😂