Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 no stale mna pobolieva ako pri ms a niekedy je to celodenne a az vycerpavajuce,dufam ze to coskoro prejde.
@lenicka2609 vraj to je ako sa rozťahuje maternica,ja som bola tehotná pred 7 rokmi tak si už nepamätám ale tiež má tuším takto bolelo, ale nevadí, vydržíme. Len nech je všetko ok
@lenicka2609 viem si to predstavit,ja som to zazila uz 3x a trvalo to presne od zaciatku 7tt do konca 11tt...kazdy den cely den mi bolo zle,na zvracanie,vsetko mi vadilo,vsetky pachy,vone a sem tam som aj vracala,ked ma z moecoho az moc naplo....Drzim palce a posielam vela energie,nech to zvladnes,ale na druhej strane,mozes si povedat,ze ak ti je zle,tak je vsetko ok 😉 Ja si este uzivam posledny tyzden bez nevolnosti...som pripravena aj na to,ze to pride...
@katrin82 ja zatiaľ nevoľnosti nemám ale m e nebolo nič ani pri synovi
@cukruska1920 hej hej je to tou maternicou aj pri dcere som to mala ale clovek to uz berie inak ked som napr.cakala prve bolo mi to jedno lahla som si a oddychovala ale teraz uz to tak lahko nejde,a aj ked chodim ma to pobolieva ba niekedy az viacej ako ked som v klude. Ale presne ako si pisala hlavne nech su babatka v poriadku my uz cosi pre ne vydrzime 🙂
@katrin82 no mozno budes prekvapena a tento x uz ziadne nebudu 🙂 pochopila som spravne ze cakas uz 4 babo ? Dakujem,,no snazim sa na to nemysliet lebo sa musim dcere venovat ale sama vies ze to niekedy nejde tak ako si clovek predstavuje 🙂
@lenicka2609 no bodaj by si mala pravdu a tento krat ziadne nevolnosti by neboli. Ano,teoreticky cakam 4 babo...Mam 8,5 rocneho syna, potom som 5 rokov dozadu mala MA v 11.tt, a pred desiatimi mesiacmi som predcasne porodila dcerku Nelku, ktora bohuzial po 5.tich dnoch od porodu zomrela. Takze verim,ze po tom vsetkom nestasti, to uz teraz dobojujeme do stastneho konca a poviem Ti,ze mi je jedno,aj keby my malo byt zle az do konca,tak to vydrzim.
Drzim ti palce,necj to nejako zvladnes,aj ked viem,ze pri malej je to tazke,ale snaz sa co najviac oddychovat.
Juuuj žienky zajtra idem na gyndu...budem 6+5tt tak som zvedava co uvidiiime...😊 inak zle mi byva vecer nie rano...uf presne ako pri synovi...dam potom info ako a co mam nove..mame skolu tak nic nwstiiham vela uloh..ale ozvem sa 😊
Baby tak mame jedno bábätko a krásne mu bije srdiecko <3 sme cca začiatok 7tt
@martinaj gratulujem 🙂 takze nebudu dvojicky? 😊
@enusamt moja boze ja mam vykruteny krk uz skoro mesiac,je mi uz doplacu.Dnes rano zas horsie,spavam stale rovnako a od vtedy co som tehu najskor skoro dva mesiace neskutocne boleli krize a teraz uz hadam aj mesiac krk.Chodim ako golem.Dnes uz nevydrzim budem nahrievat a mastit.Podbrusko citim tiez kazdy den ale pri malej som mala vacsie bolesti cele tehotenstvo takze to teraz uz nejak nevnimam.
Ináč žienky dnes som bola na prvom vyšetrení.Je tam vak a vraj krásna gravidita,len vzhľadom na to že mám myóm a bolesti ako pri ms,mi predpísala Duphaston 3x denne do 20 týždňa ☹ Uff dúfam že to na malé nebude negatívne vplývať. Máte s ním skúsenosti? PLS
@martinaj jezis aké drobatko krásne,v ktorom týždni si?
Baby nemáte taký tmavozlty výtok?ja musím intimku mat
@martinaj super a ake to je velke?aký týžden držte sa
@cukruska1920 ja mam od zaciatku tehu,raz husty raz riedky,ide mi to na nervy som ako ....postata.

@martinaj ja jem vyslovene na silu už teraz ako tak cítim hlad ale minulý týždeň som jedla len zato že treba nechutí mi vôbec, baby aj vás tak ťahá,picha a pobolieva v brušku?