Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 mnaaaaam by som si dala 😋 skoda, ze som celiatik 😢
@martinaj šak som si to musela brániť lebo kolegyne v práci by sa mi na to vrhli
@cukruska1920 to som pisala už o babatkach 😂 samozrejme si hríby môžeš dať 😉
@katrin82 to je mi luto cim ste si museli prejst,ale neboj tento krat to uz bude vsetko dobre. A obdivujem ta ako si to vsetko zvladla a aj napriek tolkym zlym veciam ste sa pokusili o babo 🙂 oddychujem max na obed ked mala spi,alebo az vecer ked znova zaspi na noc. Neda sa inak mala ma vrtuli v zadku a treba byt s noustale vonku,co je nevyhoda ze sme na byte...
ahoj dievcata, potichucky sa k Vam pridav, kvoli predchadzajucej zlej skusenosti. Som z NR a dnes som 9+1,vo stvrtok malo babo 1,9 cm a dalsiu kontrolu mam az 19.okt co je vecnost... picham si aj fraxiparine, lebo som mala zle vysledky z hemstologie.. ste tu este niektore, ktore si pichate?
@jeny55555 aj ja som z nitry a tiež picham,ale clexane😀
@cukruska1920 a chodis na hematologiu do nr? ja som pn,vacsinou lezim ,praskali mi cievky tak som spinila ale uz je to ok, predtym som mala jeden MA tak je to na porazenie doma a cez den sama...
@cukruska1920 aj ja idem do NR ako to tam prebieha? Čo mi budú robiť?
Moje malo, nie mala 😂
@jeny55555 hej chodím do nr. Neboj nic, 6.10 idem na kontrolu a už budem n aj ja
Baby a neviete co sa sleduje na tom prvom velkom utz? to ked pojdem by som mala byt v takom 13 tt, vtedy beru aj krv? lebo tu mi brali v 9 tt, ze na pecenove testy a take...
@cukruska1920 ja idem 4.10 na kontrolu
@jeny55555 ku komu chodíš?
@mausy21 ja som toho tiez magor,na sone som bola 10+1 podla PM,ale tam mi povedali ze je to menej ze je to 9+2 lebo babo je mensie ma len 2,5cm.Tak som bola doplasena ze co to.Jedna mamina pisala u nas v aprilovkach ta bola na sono 11+5 a babo malo 2,5cm a tam bolo vsetko ok,tak som z toho dilino.Sono bolo teda robene v cca 10tt ale ze by to bolo nejake "velke"sono som nepostrehla,bola som vo vnutry max 2minuty aj to len koli tomu ze ohlasili dceru dovnutra lebo chcela vidiet surodenca.Jedine co povedali ze 💖 bije vsetko ok.Kazda vypisuje co vsetko im tam merali,no hrozne Topolcany su asi este za opicami.
@cukruska1920 k dr Sabovi
@jeny55555 ja tiež😃 a ku gynekológovia?

@emakiki prečo sa nemôžu hríby?ja som práve zjedla gnocchi so sampinonmi