Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@emakiki Ježiško šak ozaj :D veď aj ja si chcem dať povedať skôr. ja som úplne na to zabudla. dnes neviem, čo mi je. zabúdam
Baby svagrina má 37 a triple testy jej vyšli 1:45 vo na to hovoríte? Ona si dala urobiť tie trisomy, či ako sa to píše...
@emakiki Ďakujem za výpočet , aj za privítanie 🙂 V kútiku duše si aj ja myslím, že to bude chlapček. V 12. týždni si dám zobrať aj krv do Genetonu a potom ti dám vedieť 🙂
@emakiki prosim skusiť aj mne vyrátať, mam už 2 dcéry, prvú sme počali ja23-muž25, druhú ja30-muž33, a tretie ja33-muž36, mam hrozne silný vnútorný pocit na chlapčeka 🙂 ďakujem pekne
@veronikapodolska aj podľa tohto to vyzerá na chlapca 😉 a tie prvé dve mi tiež vyšli podľa výpočtov správne 😉
@emakiki hmmm ďakujem, no zatial sa doktor vyjadril že asi dievča, tak budem dúfať že sa to možno zmení 🙂
@veronikapodolska ako u, teraz môže vedieť čo to bude????
ja som z januaroviek, len som si všimla že ste to tu riešili, tak zato som poprosila o výpočet, ale podobne som si to asi aj sama rátala, ale asi nám chlapec nie je súdený, darmo robíme len princezné 😉
@veronikapodolska aha...
@lenicka2609 nie nie pichat detom to len tu ampulku otvoris a tym obsahom to detom nanasas na tie afty pravidelne..velmi to pomaha aspon u nas v rodine..lespie ako fialova vodicka..lebo to okrem too ze to cisti aj lieci..
@lenicka2609 ale keď tak spomínaš tak na imunitu to nei nikdy zlé ak dieťa nemá alergiu alebo tak ale sama by som si to malej netrúfla pichať lebo to necítim ale keby to mal zdravotník a dieť ama slabú imunitu podľa mňa to isto na škodu nebude...
@cukruska1920 myslím že áno... 😉
@cukruska1920 ahoj,ja som v 6.t.mam nasadený duphason a kludový rezim.ak nemáš lieky.isla by som k inému doktorovi alebo na gyndu do nemocnice-na pohotovosť.ak robíš dajú ti pnku a hl.lieky
@cukruska1920 zbudla som napisat-ze mám rovnaký problem
Caute baby, potichu a pomalicky sa k Vam pripajam, Momentalne som v 7+0 a cakame dvojvajecne dvojicky 🙂 bol to pre nas uplny sok, vobec sme to necakali!
toto je moje 4-te tehotenstvo, predtym som mala 3 potraty, tak som velmi opatrna :(
Aaaale srdiecka krasne biju u oboch a pekne nam aj rastu 🙂 jedno ma 7,5mm a druhe ma 8mm. Srdiecka blikali ako blaznive, tak snad bude vsetko ok tentokrat...
ja beriem aspirin na riedenie krvi (zijem v UK a tu sa injekcie predpisuju len vo vynimocnych pripadoch)
v nedelu vnoci som sa zobudila a sla na vecko a mala som nejako vlhko medzi nohami a tak som sla do kupelke a zo mna sa valila krv a vypadavali zrazeniny..tak som sa zmierila, ze proste koniec..sla som hned na pohotovost kde ma lekarka vysetrila a ze ona nevie preco krvacam a objednala ma na sono...na STREDU! tak som vcera na tom sone bola a vsetko bolo ok...taka som stastna... 🙂
PS: budte rady, ze byvate na SR lebo tu vam sono tak lahko nespravia...
dalsiu konotrlu mam 4.10. tak som zvedava 🙂
caka tu este niekto dvojky?

@martina2621 no to dufam že mi budete písať 😃 a sak veľa z nás to bude vedieť skôr ako po pôrode😃 tak to nebude také nárazové 😃