Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 my uz mame potvrdene, ale boli sme v 8.tyzdni 1x na ultrazvuku 😊
@cukruska1920 a neboj urcite bude vsetko ok..
@simkanati urcite hej... len ma zacina nejak hrdlo skriabat...maleho mam choreho tak to asi skoci na mna do kelu
@cukruska1920 ja tiez este nemam potvrdene 💛, len bolo potvrdene tehu a ze je to v maternici,idem teraz v stredu tak hadam bude,,,je mi kazdy den hrozne tak dufam ze je to dobry signal 😉 myslim ze obe dopadneme na 1-ku 🙂
Babulky mate niektora skusenost s Espumisan-om pri nafukovaniu a pocitu plnosti teraz v tehu? Ci pomaha,ci sa oplati kupit.
@lenicka2609 mne nič nieje okrem toho že má bolia prsia a sem tam podbrusko a vajecniky
@lenicka2609 tak a je to tu aj tento krat 😕 Dnes som zacala 7.tt a od vcera vecera, kedy som si aj grcla je mi nonstop cely den zle 😷😤 Takze krasnych 5. tyzdnov predo mnou...😭 A este ma aj hlava strasne boli. Ale nevadi, ja to vsetko vydrzim, len nech to dobojujem do stastneho konca. 😊 Tebe to tiez stale neustava?
@cukruska1920 tak to mozes byt len rada. Ani unavena si neni?
@katrin82 no to ako keby si moje priznaky opisala azna to vracanie nastastie nie. Ale od 7tt mi je kazdy den zle a to cely ! Kazdy den od rana do vecera neskutocne bolesti hlavy,ja uz len odratavam do toho 12-13 tt kedy by to malo ustupit. Jasne ze vydrzime kvoli babatkam 💛,ale je to kazdodenny boj este ked mi tu mala od rana skace a vrieska 😛. A neskutocne som nafuknuta tak neprijemne sa clovek citi veru 😉
Baby ja som zistila ze ked sa najem tak mi je lepsie, takze cely den nieco chrumem hlavne ked citim ze mi zacinaju nevolnosti.. no pribrala som uz skoro 4 kila, ale zatial to na mne nevidno, ale ak to pojde takto dalej budem mat 100kg, pri malej som ku koncu mala len 70kg tak som zvedava 😂
@lenicka2609 cez týždeň keď chodím do roboty tak ano ale teraz som celý víkend ležala tak ani nie. Ja len dúfam že vo štvrtok bude všetko v poriadku
@cukruska1920 neboj jasne ze bude,asi si tvoje telo rychlo zvyklo a ukohu kocika 😉
@simkanati ja som nastastie nepribrala este nic,ale mam opacny problem som sice stale hladna ale akonahle spapam daco,alebo len malu porciu niecoho tak som totalne plna,,taky hnusny pocit,brucho mi nafulne a ani tak ani tak von 🙂
@juliett99 vitaj
@cukruska1920 dakujem za privitanie .... citam ze ani tebe nic nieje okrem pobolievania prs a spodok bruska aj to nie vzdy... Prsia sa uz aj zvacsili.. a nemam chut na sladke 😔 😀
@juliett99 mne nebolo nič aj keď som čakala syna a akurát som čítala jedno fórum kde ženy píšu že im v tehotenstve nič nebolo takže neni pravidlo že musí byvat zle
@cukruska1920 ani mne nic nebolo co sa tyka priznakov..iba ak navaly hladu a cele tehu ma trapila kyselina... zato teraz mi smrdi jedlo ale najviac cibula ze blee...
@dejna20 ja som v robote oznámila že som tehotná a pýtala som sa či to chcú aj písomne a nechceli,tak to závisí aj od zamestnavatela
Klud baby 😀

@dejna20 moja toto je z roku 2011 snáď to nemyslíš vážne, že? Nový zákon platí rok max dva roky...