Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 ten uzivam skoro od zaciatku... mna stale napada ci to neni kvoli tym injekciam...
@majba
@martinaj tu bublinku vzduchu netreba vytláčať. Práve ten vzduch má za ulohu, aby sa z injekcie všetka látka dostala pod kožu. Ten piest v striekacke nedosada na doraz. A ten kúsok vzduchu pod kožou zabraňuje práve tým modrinam. Do stehien začala by som z vonkajšej strany, hoci mne sestrička vraveli, že vnútorná strana je lepšia. Ja som často pochabany do ramená na tu vonkajšiu časť až skôr dozadu. Tam aj keď bola modrina nevideli má to. Inak na bruchu, keď som sa v nohaviciach zohla, tak som cítila každú bolavu hrcku.
@emakiki ahoj moja svagrina tiez chodila Grochalovi aj teraz tam chodi s malou uz skoro rok.V tehotenstve cca na zaciatku sa jej doky opytala ci nechce skusit 3D-4D sono,ozaj len nahodou.Ona ze preco nie ze aspon bude pekne vidiet babo.Mala normalne tehu,tiez sice hned na zaciatku dost krvacala ale bolo dobre.Tak sa objednala na 20tt ku Grochalovi a bum zistil ze mala ma na srdci dieru a este aj vymenene chlopne ze jej naopak prudi krv zo a do srdca.Tak hned sa vedelo ze co bude,zacala chodit do BA tam si ju pripravili aj na porod,hned po porode mala mala nachystany operacny team hned ju operovali.Keby neboli vedeli dopredu co je malej tak v Bojnickej nemocnici by jej zivot nezachranili.Takze ja s mojim vekom tiez urcite budem kontaktovat Martin.Ale Bognarova my hovorila ze Topolcanci chodia do Hlohovca na 3-4D sona,lebo aj mne tak hned povedala ze mi da cisla mam sa tam objednat.Ale ja mam z Prievidze asi blizsie do Martina.
@simisk áno aj my sme boli s prvou v Hlohovci a pôjdeme aj teraz, ja som bola spokojná a svagrina som tiež hovorila nech ide tam, nech si dá urobiť poriadne sono, ale urobila si po svojom a vyšlo ju to 350 eur, ale veď oni si rozumejú a hlavne je aby bolo to babo zdravé... ja som myslela, ze je to niečo iné ale uz som si prečítala, ono sa to vlastne robí aj pri 3D, len sa o tom tak nerozpráva... že?
@dejna20 kľudne poď do skupiny, mimo jednej konkrétnej premúdrelej mamičky s ktorou si už mala do činenia, ktorá aj nás presviedčala o "štúdii" ktorá neexistuje a ani nevedela mimo pofidérnych článkov nič normálne poslať (že vraj štúdia teda článok na nejakej stranke fashion.sk či aká to bola - tvrdí že z kys. listovej sa vraj priberá) sú tam zvyšné úplne normálne ženy ktoré radšej tieto bludy nečítame a inak sa normálne bavíme, prehľadnejšie ako tu. a je jednoduché blbosti ignorovať. alebo vyjadriť svoj názor a zvyšné normálne ti prídu dať za pravdu.
@jeny55555 zatial nikto nic nepovedal,ale doktora som poriadne este ani poriadne nevidela.Vysetrili ma len v piatok v noci pri prijme,v sobotu-nedelu chodili len sa pytali ci krvacam spinim kontrolovali vlozku.Dnes rano mi koooonecne urobili aspon to sono a povedali ze male je v poriadku.Inak zas nic na vizite povedali ze pride za nami doktor ze sa dohodneme co ako no ale zatial nic.
@jeny55555 inak presne toto aj ja mam. Stale spinenie od ruzoveho cez cervene az po hnede. Ja uz som na nervy z toho lebo na sone nic nevidiet, ziaden hematom, ze len trosicka krvi a to sa vstrebe, krcok pevne uzavrety.
Mne povedali, ze to sa stava a zatial je vsetko ok. Super vysvetlenie, co? 😄

@jeny55555 kup si ascorutin