icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

cukruska1920
3. okt 2016

@jeny55555 kup si ascorutin

jeny55555
3. okt 2016

@majba dakujem... a na stehne na ake miesto treba pichat? zvnutra ci zvonku?

jeny55555
3. okt 2016

@cukruska1920 ten uzivam skoro od zaciatku... mna stale napada ci to neni kvoli tym injekciam...

majba
3. okt 2016

@jeny55555 ak ti nezostali hematom a srdiečko bije, tak by to spinenie mohlo byť aj z prekrveneho krčku na maternici. Toto sa ťažšie zisťuje. Ale ak si z toho nespokojná, tak choď na sono k svojmu doktorovi. Minimálne budeš kludnejsia

martinaj
3. okt 2016

@jeny55555 aha, lebo ja som pocula, ze pri clexane netreba a pri fraxiku ano..... svokor ma fraxik a vytlaca, tak neviem...

jeny55555
3. okt 2016

@majba chodim pravidelne.. vcera som bola na pohotovosti.. hematom nemam.. srdiecko bije...

sylvine
3. okt 2016

@emakiki v Martine, prvy sa robi v 13tt, dalsi asi v 19tt... neviem kolko sa plati

majba
3. okt 2016

@majba
@martinaj tu bublinku vzduchu netreba vytláčať. Práve ten vzduch má za ulohu, aby sa z injekcie všetka látka dostala pod kožu. Ten piest v striekacke nedosada na doraz. A ten kúsok vzduchu pod kožou zabraňuje práve tým modrinam. Do stehien začala by som z vonkajšej strany, hoci mne sestrička vraveli, že vnútorná strana je lepšia. Ja som často pochabany do ramená na tu vonkajšiu časť až skôr dozadu. Tam aj keď bola modrina nevideli má to. Inak na bruchu, keď som sa v nohaviciach zohla, tak som cítila každú bolavu hrcku.

majba
3. okt 2016

@jeny55555 tak to je super a gratulujem. Potom už len kľud, ten ascorutin, alebo cecko, niekto popija citrónovu vodu. Ale to bude dobre.

jeny55555
3. okt 2016

@majba ok dakujem za info a tebe prajem tiez vsetko dobre...

majba
3. okt 2016

@jeny55555 a akú dávku máš? Asi len preventívne 0,3? Keď hej, tak to nijak neskodi. Skôr pomôže aby sa v placente nerobili krvné zrazeniny.

jeny55555
3. okt 2016

@majba ja mam 0,4 .....

simisk
3. okt 2016

@emakiki ahoj moja svagrina tiez chodila Grochalovi aj teraz tam chodi s malou uz skoro rok.V tehotenstve cca na zaciatku sa jej doky opytala ci nechce skusit 3D-4D sono,ozaj len nahodou.Ona ze preco nie ze aspon bude pekne vidiet babo.Mala normalne tehu,tiez sice hned na zaciatku dost krvacala ale bolo dobre.Tak sa objednala na 20tt ku Grochalovi a bum zistil ze mala ma na srdci dieru a este aj vymenene chlopne ze jej naopak prudi krv zo a do srdca.Tak hned sa vedelo ze co bude,zacala chodit do BA tam si ju pripravili aj na porod,hned po porode mala mala nachystany operacny team hned ju operovali.Keby neboli vedeli dopredu co je malej tak v Bojnickej nemocnici by jej zivot nezachranili.Takze ja s mojim vekom tiez urcite budem kontaktovat Martin.Ale Bognarova my hovorila ze Topolcanci chodia do Hlohovca na 3-4D sona,lebo aj mne tak hned povedala ze mi da cisla mam sa tam objednat.Ale ja mam z Prievidze asi blizsie do Martina.

simisk
3. okt 2016

@jeny55555
@martinaj baby keby ste videli ake mam ja ruky ako narkoman a zadok budem mat coskoro ako sitko z krhly 😔

jeny55555
3. okt 2016

@simisk ja mam zase brucho.. hrce ako orechy..

emakiki
3. okt 2016

@simisk áno aj my sme boli s prvou v Hlohovci a pôjdeme aj teraz, ja som bola spokojná a svagrina som tiež hovorila nech ide tam, nech si dá urobiť poriadne sono, ale urobila si po svojom a vyšlo ju to 350 eur, ale veď oni si rozumejú a hlavne je aby bolo to babo zdravé... ja som myslela, ze je to niečo iné ale uz som si prečítala, ono sa to vlastne robí aj pri 3D, len sa o tom tak nerozpráva... že?

simisk
3. okt 2016

@jeny55555 juu prepac som si az teraz vsetko poprecitovala ze to mas z injekcii.Ja mam tie modriny z 1infuzie ktoru sa snazili mi pichnut 2sestricky na 5vpichov ale zial neuspesne,lebo zili mi hned praskali.A teraz takto vypadam.

jeny55555
3. okt 2016

@simisk tak to ma mrzi.. aj ti zistili z coho bolo krvacanie? prajem vela sil...

eliniatko
3. okt 2016

@dejna20 kľudne poď do skupiny, mimo jednej konkrétnej premúdrelej mamičky s ktorou si už mala do činenia, ktorá aj nás presviedčala o "štúdii" ktorá neexistuje a ani nevedela mimo pofidérnych článkov nič normálne poslať (že vraj štúdia teda článok na nejakej stranke fashion.sk či aká to bola - tvrdí že z kys. listovej sa vraj priberá) sú tam zvyšné úplne normálne ženy ktoré radšej tieto bludy nečítame a inak sa normálne bavíme, prehľadnejšie ako tu. a je jednoduché blbosti ignorovať. alebo vyjadriť svoj názor a zvyšné normálne ti prídu dať za pravdu.

emakiki
3. okt 2016

@eliniatko no vidis ako ste sa našli 😉

dejna20
3. okt 2016

@eliniatko som si myslela, ze rozdava mudrosti kade chodi 😂

emakiki
3. okt 2016

@dejna20 😂😂😂😂😂 jaj ženy... sa bavím 😂😂😂 dve doktorky sa našli 😘😂😂😂

simisk
3. okt 2016

@jeny55555 zatial nikto nic nepovedal,ale doktora som poriadne este ani poriadne nevidela.Vysetrili ma len v piatok v noci pri prijme,v sobotu-nedelu chodili len sa pytali ci krvacam spinim kontrolovali vlozku.Dnes rano mi koooonecne urobili aspon to sono a povedali ze male je v poriadku.Inak zas nic na vizite povedali ze pride za nami doktor ze sa dohodneme co ako no ale zatial nic.

jeny55555
3. okt 2016

@simisk no hrozne.. nikto sa nevie vyjadrit... ja tiez stale rozmslam z coho to spinenie.. najskor bolo ruzove.. to ze mi cievky praskaju... potom tyzden pokoj a teraz zase hnede spinenie... hematom ze nemam, sex od zaciatku zakazany... tak z coho??

forinerka
3. okt 2016

@jeny55555 inak presne toto aj ja mam. Stale spinenie od ruzoveho cez cervene az po hnede. Ja uz som na nervy z toho lebo na sone nic nevidiet, ziaden hematom, ze len trosicka krvi a to sa vstrebe, krcok pevne uzavrety.
Mne povedali, ze to sa stava a zatial je vsetko ok. Super vysvetlenie, co? 😄

jeny55555
3. okt 2016

@forinerka ach jaj... dufam len ze to neohrozi babo nejako.. ja uz som uplne na nervy.. uz vyse mesiaca len lezim, nic nerobim..

forinerka
3. okt 2016

@jeny55555 aj ja lezim, obcas navarim posediacky a utekam do postele. Mna poraza uz z toho lezania, ale pokial so mnou moje krevety vydrzia, som ochotna spravit vsetko (je to moje 4-te tehu a zatial ziadne babo)

jeny55555
3. okt 2016

@forinerka a strach je o to vacsi, kedze prve bolo MA tento rok vo februari... potom mi zistili nejaku mutaciu na hemat. a odvtedy si picham feaxiparine...

forinerka
3. okt 2016

@jeny55555 ja som tento rok mala v januari MA ☹ mne nezistili na vysetreniach nic, preventivne beriem aspirin 75mg a zatial (klop klop) to je ok. Ale bojim sa strasne.

jeny55555
3. okt 2016

@forinerka poznam ten strach... stale nieco... stale behat po doktoroch... a este aj to spinenie ako keby sme toho malo mali..